2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

muhribe

tamam canım sen içini ferah tut. sürekli ağrıları düşündükçe sanki daha çok ağrıyormuş gibi gelir. aklını dağıtmaya çalış. bence oğuz bebek dönmeye çalışıyor ondan ağrı oluşuyor. istersen başka şeyler düşün, konuyu değiştirelim daha fazla stres olma

Aytii


muhribe

biz dün yiğit'in elbiselerini ayırdık renklerine göre. bu akşam yıkıycaz inş. ay mini miniler ya. hele ki çorapları yiyesim geldi valla  :k06:

Aytii

neyle yıkıcaksın peki? ben dalinin granül tozunu aldım ama hacı şakir sabunum vardı evde onları rendeledim onla yıkadım tabi dalinin yumuşatıcısından aldım mis gibi oldu kıyafetleri  :love9:

çoraplar zaten tam yemelik  :k06:

muhribe

ben beyazlar için hacı şakir bebek deterjanını aldım. renkliler için ise omo'nun bebe deterjanı. yumuşatıcı da dalin. renklerine göre yıkıycam akşama. ay çok heyecanlıyım  :love9:

Aytii

evet renklilere göre ayırıncada çok komik oluyo  :k06: bi beyaz bi yeşiller bi maviler

muhribe

şapkaları var komik komik  :k06: dün bi posta çamaşırlarını makineye koymaya çalışırken çoraplar yere düştü, eşim bi panik oldu sanki kirleneceklermiş gibi, gelin buraya bacaksızlar nereye kaçıyorsunuz diyor  :k06: :k06: :k06:

Aytii

:ehi: :ehi: :ehi:

eşinde tam bi alem yani :D

ay bende bu hafta sonu yıkıcam kıyafetlerini

hepsini yıkamadım çünkü daha var yıkanması gerekenler

bide ablam getircek işte bişeyler onlarda olcak

muhribe

daha şimdiden 3 posta oldu bizim yıkanacaklar. daha yorganları, nevresim takımları, hediye gelecekler olacak dediğin gibi. onlar da geldikçe hallederim. ütüledikten sonra hurçların içine koyucam, temiz temiz dursunlar  :love9:

Aytii

evet hurçta kalması en iyisi zaten

nevresimlerinide yıkamam lazım ama bidahaki aya yıkarım onları

muhribe

oy hayırlı zamanda sağlıkla doğsalar da giyseler o mini mini cicilerini

Aytii

inşallah

benimki duydu galiba sesimi  :k06: hareketlenmeye başladı :D ve böyle sanki hızlı hızlı kendini bi yere ittirmek istermişçesine hareket ediyo şuanda  :love9:

muhribe

 :nazar: maşallah ona, hadi için rahatlasın artık. arada böyle yaramazlık yapıp sevgimizi ölçüyorlar galiba. bence yakında ters dönecek seninki

Aytii


burcu MELEK

selam kızlar nasılsınız bakalım ben cok sinirliyim artık dısarı cıkamıyorum evdede zaman gecmiyor acayip sitres oldum  :-ooo  :-ooo