2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>

  Öyla valla Ayten .. Bizim alt komşuda çok sabırlıymış , ama varya Allahım korusun yarabbim bizim başımıza gelseydi eşim katil olurdu yaa  :y25: :y25: Şu an bile zor tutuyo kendini bişey yapmamak için..   Belkide adam hala şokta içini bilemiyoruzki ..

izemsevi

geçmiş olsun ozaman aybüke doğum yaparsın 40ın çıkar sizde taşınırsınız öyle ahlaksızlar zeytinyağ gibi suyun üstüne çıkarlar ar damarı çatlayan adama ne yapsan kar etmez polislerde ellerinden geleni yapıyor ama tacize tecavüze ağır cezalar yokki ondan yapıyorlar hadım etmek lazım bunları





izemsevi






¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Rabbim öyle insanlardan korusun bizi ve evlatlarımızı her zaman hayırlı insanlarla karşılastırsın :amin: :amin: :amin:  aybükecim dediğin gibi senin dinlenmen lazım doğumu hayırlısıyla bir atlatda canım ondan sonra tasınırsınız inşallah
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

<<AyBüKe>>

  Sağol Seval Allah korumuş yinede tecavüz de edebilirdi  :violent1:  Bide sakın kimseye söyleme sana kızarlar sonra demiş sapık ...

  Valla cezalarımız o kadar hafifki ve şimdi baktı gördü hemen çıkıyo devamı gelmezmi bunun.. Belki artık hiç çekinmeden yapar başkasına .. Annem dün marketten gelirken karşılaşmış apartmanda nasıl gelmiş eve tansiyonu falan çıkmış kadının  :y25:   Naasıl yaşanır artık bu evde huzru kalmaz ,Allah nasıl biliyosa öyle yapsın şerefsizi ..

  yA aklımın almadığı bu adamın karısı kocam deyip nasıl gezdiriyo bunu, nasıl hala aynı evde yaşıyo iğrenç bişey bu , düşünemiyorum bile.. Ve kadın tam dominant yani, adam tırsardı karısından .. Ama sapık işte gözü dönmüş ..

güneşş

ay ne rezil ne pislik   :igrenc: adam adi şerefsiz   :caca: rabbim böylelerinden korusun cümlemizi yarabbimm...dünyanın sonu geliyor boşuna demiyorlar .. aybükecim bencede o evden taşının  sapık ayol bundan herşey beklenir arlanması yok  :violent1: :violent1: :violent1: :cussing: :cussing: :caca: :caca: :cildir: :cildir: :caca: :caca: :caca:

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

izemsevi

geldik kızlar zorla yemek yedim şuan çatlamak üzereyim 1saat önce kahvaltı yaptım evde çok açtım şeker yüklemsi bitince bide bekliyorsun 1 saat aç aç kızımla eve gelince kahvaltımızı yaptık babmız bizi iş yerine bıraktı sonra bizim dairede 12-1 arası öğle yemeği var onuda yedik yemesem öğleden sonra acıkcam ve yiyecek birşey bulamıycam oyüzden mecburen yedim ama şuan hatsafadayım yani.





Aytii

hoşgeldiniz kızlar

Seval nezaman resim ekliyosun merak ediyorum seniiii  :director:

izemsevi

aybüke kızı bir psikoloğa götürmüşlermi birde olay adliyeye yansıdıysa kızı hastanede kontrol etmiş olmaları gerekiyor





izemsevi

aytencik ekleyim diyorum hep unutuyorum söz bugün ekliycem telefonuma kaydediyimde hatırlatsın bana





Aytii

Alıntı yapılan: izemsevi - 12 Mayıs , 2011, 13:15:53
aytencik ekleyim diyorum hep unutuyorum söz bugün ekliycem telefonuma kaydediyimde hatırlatsın bana

yazıp durcam buraya ona göre  :ehi:

güneşş

hoşbuldum canım ben selam yazmadan direk daldım okuyunca dayanamadım rezil heriff  :caca:

izemsevi

tamam sana özel espirili hamile tişörtümle çekincem ve göbüşümü ekliycem. :ehi: