2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

izemsevi

Alıntı yapılan: melek-çağlar - 24 Mart , 2011, 14:01:39
patronlarımdan birinin eşi vefat etti, diğeri mide kanaması geçirdi acilen yarın ameliyat oluyor yoğun br haftaydı :y25:
geçmiş olsun diyelim ozaman artık geride kalanlarına allah uzun hayırlı ömür nasip etsin.





melek-çağlar


melek-çağlar

kızlar karnınız çok büyüdü mü nasıl

izemsevi

benim artık belli oluyor baya maşallah  :k06: :nazar: çok seviniyorum büyüsün büyüsün kızım gelsin  :amin:





Aytii

benim karnım normal fazla büyük değil. montumu giyince dışardan hiç anlaşılmıyor bile hamile olduğum  :) 6. aya girdim artık yavaş yavaş belirir  :love9:

melek-çağlar

benimde belli değil daha küçücük bir karnım var o kadar. sabah otobüse bindim yer yoktu tabi kimse anlamıyor hamile olduğumu yer verende yok haliyle  :k06:

Aytii

BKM geldi aklıma  :ehi: ayakta gidiyor ya Ayça otobüste adamın başının etini yiyo kalk ben oturcam hamileyim diye idrar testi gösteriyo sonra doktorunu arıyo  :toothy10:

melek-çağlar


izemsevi

siiznde büyüsün ozaman bir an önce hamileyken anlaşılsın canım insan özel olduğunu hissediyor mesela bugün müdürüm bana bir görevlendirme yapılmış seni göndermeyelim seval hanım siz artık oturun doğuma kadar dedi sağolsun çok mutlu oldum otobüse binmiyorum eşim zaten bırakıp alıyor ama yemekhanede felan bana hemen yemek geliyor biraz daha torpilli koyuyorlar :k06:





Aytii

görümcemin düğününde bakalım nasıl olucak karnım

elvan&busenur

ne oluyor burda bakim bizimde karnımız çıkıyor sanki biraz göbek deliğim yüzeye çıkmış :k06:eşim dalga geçiyor göbeğin büyüyor okula gönder diye :ehi:

Aytii

benimde göbeğim öyle :D nerdeyse artık dümdüz olacak  :k06: delik yok olacak  ;D

elvan&busenur

ay kızlar bebişler aynı senenin çocuğu olucak aynı zamanda okula başlıycaklar ne güzel o günlerde de görüşürsek yazarız birbirimize senin oğlan napıyo benim kız şunu yaptı diye :ehi:

Aytii

evet benimde aklıma az önce şey geldi hani oğlu olacak olanlar askere gittiklerinde aynı koğuşta oldukları  :ehi:

burcu MELEK

Kızlar ben geldim yazdıklarınızıda okudum. bana doktor ilkdefa deyil daha öncede söyledi zamanında rahmimde bi sorundan dolayı bir filim cektim o filde cıktı catım cok darmış ozamanda doktorum demişti ben cok takmadım normal yaparım dedim dün yeni doktor bulunca filimleri onada götürdüm rahatsızlıgı bilsin diye takip ederken oda filme bakınca aynı seyi söyledi catın cok dar normal zor olur dedi ama ben yinede normalde direticem allah yardımcım olur inşallah. belki epidural yaparım cok zor olmasın diye  :dontknow:  :dontknow: zaman gösterecek