2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>

  Cuma günü kontrolüm vardı benim akşam üzeri neyse gittik yarım saat öyleee bişey demeden ultrasonla baktı doktor ve sürekli aynı yere.. Zaten anladım bişey olduğunu dikkatini dağıtmamak için bişeyde soramıyosunki o anda  :y25:  Neyse bel kısmında tam kuyruk sokumunda fazla kemik gibi bişey var dedi ilk defa karşılaşıyorum dedi ne olduğunu anlayamadım dedi .. Hani insanlar çok zayıf olurlar ya kemikleri çok çıkık olur çok belli olur öyle bişey gibi dedi  :sad1:  Ödüm koptu benim tabi.. Ben sizi benim hocama yönlendiriyim dedi Ankaraya.. Orda Zekai Tahir Burak hastanesinin klinik şefiymiş sorunlu ve riskli gebelikler doktoruymuş .. Cumartesi günü sabah apar topar gittik Ankara'ya, herbişeyini ölçtü adam tek tek tüm organlarını , kemiklerini .. Rabbime çok şükür hiçbişeyi yokmuş.. Nasıl her insanın kan grubu farklı olur kilosu kemik yapısı farklı olur bu bebekte öyle gayet sağlıklı herşeyi normal dedi. Sizin doktor çok titiz ondan bana yönlendirdi dedi  :dontknow:  Öyle işte kızlar ama valllahi ömrümden ömür gitti bağ dokusu hastalığı falan olabilir demişti bide Allahım ne dualar okudum o masada yatarken bile gözyaşlarımı zor tuttum :crybaby2:

Aytii

oy kıyamam  :opucuk: bak bişey yokmuş işte Allaha şükür  :amin: düşünme artık üzme kendini  :) :love9: benim doktorumda öyle çok uzun bakar sanki bişey gördü dersin. bende detaylı ultrasyona girdim hafta sonu çok şükür herşeyi iyi çıktı  :amin: :nazar:

<<AyBüKe>>

   Çok şükür canım yaa ama o 2 günde öldüm öldüm dirildim Allah herkesin evladını bağışlasın, sağlık versin çok zormuş valla  :y25:   Gözünaydın canım seninde ne güzel iyi sonuçlar  :opucuk:  Maşallah oğluşuna  :nazar:   Dediğin gibi öyle uzun uzun bakınca insan korkuyo kötü bişey dicek diye  :)  Annelik böyle evhamlı yapıyomuş demekki insanı  :D

Aytii

ya evet sorma :D daha şimdiden böyleyiz ilerisi ne olur artık  :k06: Allahım sağlık versin onlara  :amin: ve bizlere  :nazar: :amin:

<<AyBüKe>>

  Amin canım aminnnn  :amin:   Hayırlısıyla atlatsaydık şu kalan zamanımızı  :amin:

Aytii

evet seninde az kaldı değilmi  :nazar: normal doğum istiyodun sen  :icon_scratch:

<<AyBüKe>>

     82 günümüz kaldı canım  :nazar:  Ben normal doğumu çok istiyorum ama bakalım nasıl olucak  :dontknow: 
   
     Benim annem 3 doğum yapmış 3'üde sezeryan doktoru normal doğumu hiç yapamazsın çatın çok dar bebeğin geçebileceği kadar bile alan yok demiş o zamanlar .. Eğer genetikse bu benimde öyle olur diye düşünüyorum ama bakalım son ayda belli olur sanırım  :) 

    Geçen gittiğimde doktorum bana şey dedi bide  :)  Senin haftanda olan 2 hastamı hastaneye yatırdım erken doğum riski vardı dedi ağrıların olursa hemen gel hafife alma dedi felaket tellalı gibi yaaa benim doktor  :k06:

Aytii

evet adam odunlaşmış meslek gereği sanırım :D ama dobra herifmiş  :k06: bizimde hep normal doğum oldu. bende doktoruma dedim genetikse benimde öyle olmam lazım. oda genetik olabiliyo evet dedi ama yinede son ayda belli olur dedi artık bana bol bol dua etmek kalıyo  :amin:

<<AyBüKe>>

  Öyle valla çat çat yüzüne söylüyo insanın ama hoşuma gidiyo böyle olması tedbiri elden bırakmamak gerek  :laughing7:  Zaten daha bu doktora gitmeden önce gidenler hep öyle dediler bana iyiyide kötüyüde hemen yüzüne söyler düşünmez öyle dediler bende bile bile gittim sevdim doktorumu ondan değiştirmedim  :) 

  İnş. normal doğum olur canım, Allah gönlümüze göre versin .. Kolay doğum için meryem suresi varmış bende anneme dicem onu bol bol okusun bende okuyayım  :amin: 

Aytii

evet normal doğum için çok şey var. hurmada kolaylaştırıyomuş bide bende Mekke Çiçeği var onuda deniycem  :amin:

<<AyBüKe>>

   Evet hurmayı bende duydum yiyorum sürekli çok seviyorum zaten  :hungry:   Geçiyo günler ne güzel az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza  :love9: 

   Kahvaltı yaptınmı sen Ayten ?

Aytii

şuanda yapıyorum ama bence hurmayı hergün yeme erken doğuma neden olur  :sad1: doğumuna yakın ye  :icon_thumright:

<<AyBüKe>>

   Yaaa erken doğumamı neden oluyomuş bilmiyodum ben onu  :honk:   İyi oldu öğrendiğim çünkü hergün yiyodum nerdeyse ..

   Benimde çok acıktı karnım ama kalkmaya üşeniyorum çok halsizim bugünlerde ben  :sad1:  Hiçbişey yapasım yok ..

Aytii

açlık gelince bende öyle oluyorum :D kalkamıyorum yerimden niyeyse

<<AyBüKe>>

   Ayy neler neler çekiyo canım şu anda ama totomu kaldıramıyorum  :toothy10: