2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

Aytii

günaydın Aybüke hoşgeldin  :flowers:

aynen bende öyleyim. sabah 5 te uyandım tekmelerle  :k06: bidahada uyutmadı :) başım ağrıyodu ama yürüdüm işe gelirken geçti  :binkybaby:

izemsevi

günaydın aybüke benimde 2gün ağrıdı ama allaha şükür iyiyim şimdi evt ayten bencede abartı almamak lazım ama bazen çok güzel şeyler görüyorum çok hoşuma gidiyor çok eksik var doğumu yaklaşanlara sormak lazım neler almışlar benim ayten öyle yakında kimse yok evin en büyüğü benim 2kardeşiz zaten diğer kardeşim bekar benimde öyle ablam olsa alırdım bizde ilk torun olcak annem bile unutmuşuzdur çocuk bakmayı diyor anneme ip felan aldım kendiside almış kazak yelek felan örüyor kayınvalidemde öyle işte bişeyler örüyor teyzem bir tane hastane çıkışı almış bende chicodan birtane kaliteli hastane çıkışı alıyım diyorum bakalım işte.





Aytii

ya Seval bide git gide masrafları çoğalıyo. benim doğumdan sonra işe dönüp dönmeyeceğimde belli değil  :dontknow: bana kalsa ben dönmek istiyorum ama burdakiler ne der bilmiyorum

<<AyBüKe>>

      Hoşbuldum Ayten'cim  :opucuk:  Off off napıcaz bu uykuyla bilmiyorum valla, yarın bide misafirim gelicek bugün biraz bişeyler yapmam lazım  :cildir:  Kuran okutucam doğumdan önce iyi olur diye düşündüm..


      Bu arada Oğuz'un karyolasını gördüm bayıldım canım, güzel günlerde yatmayı nasip etsin inş.  :amin:  Yayıla yayıla yatsın minik Oğuz  :binkybaby:   :k06: 


     Bende dün kızımın yatağına uyku seti aldım  :love9:  Birde odasının tülünü aldım hani şu ip ip şeklinde olanlar varya damla şeklinde olandan aldım pembiş pembiş  :k06:  Bide altına stor diktiricem  :)  Yavaş yavaş başladık bakalım hazırlıklara çok heyecanlı yaa  :love7:

   

izemsevi

sen millete ne bakıyorsun patronun sorun çıkarmazsa 4ay zaten doğum iznin var 1yılda süt iznin özeldede bu geçerli diye biliyorum ben kısmetse temmuzun ilk haftası ayrılcam aralık 15-20si gibi döncem evt asıl doğumdan sonra masraf oluyor arkadaş spinal doğum yaptı özel hastanede 2günde yattı1500tl verdiler maması,bezi derken bencede çalış kayınvaliden annen bakarlar çalışmazsan canım çok daralırsınız





Aytii

ohh ne güzel Aybüke okuttur tabi bende isterim aslında okutmak  ::) Allah kabul etsin şimdiden  :amin:

evet Seval kayınvalidem bakçam diyo o bakarsa ve işe dönmemi söylerlerse dönerim. ama benim yerime mutlaka birisi gelir ve ozaman nasıl geri dönerim diyorum  :dontknow:

izemsevi

benim bir arkadaşım var diş hekimi sekreteri geçen yıl doğum yaptı arkadaşımda çok memnundu ona yerine 4-5aylığına kabul edecek birini bul akrabalrından felan dedi kızda bir akrabasını buldu 5ay sonra işe başladı sende böyle yapamazmısınki bende mevlüt okutmak istiyorum bir kuran kursunda doğumdan sonrada evde istiyrum inşallah.





<<AyBüKe>>

    Amin Ayten'cim  :amin:   

    Valla dediğin gibi masrafları daha şimdiden çok, doğduklarında da artar .. Oraya taksit buraya taksit başladık biz şimdiden, elimize geçtikçe ödüyoruz.. Yeterki bebişlerimiz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsünde biz öderiz  inş.  :amin:   

Aytii

evet kızlar sağlık olsunda gerisi halloluyo bir şekilde. birdahaki aya dolabını alsam Mayısta da zaten teyzesinin aldıkları gelecek. eksikleri tamamlıcam işte bez şampuan krem felan. onlarıda böyle çantayla birlikte satıyolar gördüm bazı yerlerde yani öyle alıcam.

<<AyBüKe>>

  Ya ben burda hiç görmedim şampuanı kremi falan internette rastladınmı hiç ? Öyle setler oluyomuş ya hiç denk geldinmi nette ?

Aytii

canım ben netten alışveriş yapmadığım için hiç bakmadım. ben Migrosta görmüştüm o seti hoşuma gitmişti onu almayı düşünüyorum ama başka büyük marketlerede bakıcam tabi

izemsevi

aybüke ben chicoda görmüştüm seba medin de var nete bebek bakım ürünleri diye yaz çıkar canım.kızlar sizce bende almaya başlayımmı yarın 19+0 oluyoruz yksa daha bekleyimmi kıyafet felan açısından karyola beşik onu son aylarda alacagızda inşalah.





Aytii

Seval benim sana tavsiyem fazla kıyafet alma çünkü çok çabuk büyüyolar bide zaten gelen giden hediye getiriyo çok. ben senin yerinde olsam öncelikle büyük şeyleri alırdım karyola dolap felan gibi çünkü onlar daha pahalı

izemsevi

http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php?cPath=6
aybüke canım burda çantasını hediye olarak veriyor fitatta uygun bende bunu alcam.





izemsevi

Chicco Bebek Bakım Seti ( Çanta Hediyeli ) SÜPER İNDİRİMLİ

- Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla koyabileceğiniz genişliktedir. ( 37 X 28 X 13 cm )
- İki yan kısmına biberon ve bardakları koyabileceğiniz ceplere sahiptir.
-  Ön kısmında cırt cırtlı 2 cebi bulunmaktadır.
-  İç kısmında 2 Adet cebi bulunmaktadır.
-  Oldukça spor, şık ve çok cepli olmasından dolayı çok kullanışlıdır.
Hesabını bilen ve bebeğine özen gösteren Anneler için kaçırılmayacak fırsat !

İçindekiler :
-  1 adet Chicco Pişik Önleyici Krem 0 Ay+
-  1 adet Chicco Sapone Bebek Sabunu 0 Ay+  125gr.
-  1 adet Chicco Talco Talk Pudrası
-  1 adet Chicco Banyo Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 0m+  200ml.
-  1 adet Chicco Bebek Yağı 200ml.
- 1 adet Chicco 72 li Bebek Temizleme Mendili 0 Ay+