2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

evet ya zaten havadan nem kapıyolarmış  :k06: napcaz bilmiyorum.



muhribe

Allaha emanetler valla. sen manisa'da mıydın canım?

°•.ℓανιηуα.•°

evet muhribecim manisadayım. buraya geçen temmuzda taşındık. erzurumdaydık,tayinimizi istedik eşimle ve ikimizin de buraya çıktı çok şükür. ve inanır mısın o kadar sıcak bi yer ki... hemen klima alıp taktırdık. buranın yazı çok sıcak oluyo. sen nerdeydin canım?



muhribe

manisayı bilmez miyim canım, benim memleketim :) yazı yakar kavurur alışkın olmayanı. oturduğun yerde terlersin yaz günlerinde. ben 3 yıldır istanbuldayım. aşk buralara sürükledi beni :)

°•.ℓανιηуα.•°

aaaaaaa. sen manisalı mısın??  :opucuk: ben buralı değilim ama eşim uşaklı. oraya yakın ve izmire yakın olduğu için burayı tercih ettik :) izmire zaten çıkmazdı tayinimiz. ama bu şekilde yarım saatte izmirdesin...  :k06: bak beni de aşk buralara sürükledi...  :k06:



muhribe

geçen aylarda eşim gitti uşağa, bi arkadaşının düğünü için. küçük şirin bir yer dedi. ben de görmek istiyorum aslında. manisaya da gitmeyeli hayli zaman oldu. insan işe güce düşünce, bir de üstüne bebek olunca, seyahat edemiyor kolay kolay. bakalım kasım gibi falan bebeğe mevlit yapmak için gitmek istiyoruz manisaya

°•.ℓανιηуα.•°

uşak çok sevimli ama çok küçük bi yer sıkılır insan orda :laughing7: canım benim yaaa... manisa güzel ama.. ben doğumumu yeni yapılan celal bayar üniversitesi var ya,işte orda yapıcam. doç dr. yeşim baytur var. o benim doktorum. hastane de çok güzel,yeni olması avantaj. odalarını gezdim özel hastane gibi. hayırlısı ise orda yapıcam ben canım. bilirsin sen  ;)



muhribe

celal bayar iyi hastanedir canım. en azından doğum evinden iyidir. şimdilerde nasıl bilmiyorum ama ablam 12 yıl önce doğum evinde doğum yaptı. hem de özel bölümünde. ona rağmen 2. çocuğa cesaret edemedi garibim. tek çocukla kaldı. ben de manisa gibi küçük bir yerde olsam devlete gitmeyi tercih ederdim ama istanbulda o şans yok maalesef. devlet hastaneleri tımarhane gibi afedersin. insan insan üstüne. mecbur özelde dünya para bayılıyoruz

°•.ℓανιηуα.•°

evet canım haklısın. büyük yerlerde daha sıkıntılı. benim celal bayar ünisini tercih etmemdeki etken birincisi bu doktoru çok methettiler. ve özel muayenesine gittiğim için devletteki o savsaklanma olayı hiç olmadı. randevuyla gittim muayenemi oldum. bi de bende rahim ağzı yarası çıktı hamileliğimin başında ve kanamalıydı. burdaki özel hastanelerin hiç biri bilemedi problemi (8 eylül,vatan falan) . üniversite araştırıyo,bulana kadar peşini bırakmıyo. açıkçası doğum evini hiç düşünmedim.



muhribe

iyi bir doktora denk geldiğin için çok şanslısın canım. ben de şimdiki doktorumu bulana kadar belki 10 ayrı doktor gezmişimdir. çoğu özel hastane bile ilgilenmiyor, bırak devlettekileri. doktorlar bıkmış artık hasta görmekten. bi de ben başta hata yaptım, utanırım dedim hep kadın doktora gittim. en son eşim razı etti erkek doktora görünmeye. iyi ki de etmiş. adam o kadar ilgileniyor ki sorma. kadınlar ıyyy  :cildir:

°•.ℓανιηуα.•°

ayyyy zaten kadınlar her dalda erkeklerden daha daha kötüler. ben de aslında erkek kadın doğumcu tercih ederdim ama benimkisi gerçekten çok iyi çıktı. işini özverili yapıyor. Allah razı olsun.  :amin: ben bişiler atıştırmaya gidiyorum. çok acıktık  :laughing7: yine girmeye çalışırım canım. öptüm  :opucuk:



muhribe

afiyet olsun canım ikinize de. yine gelin  :opucuk:

güneşş

selam kızlar biz geldik kızımla..bugün kızımı gördüm  :muzz: :occasion5: :muzz:  canım benim ya o kadar tatlıki tombiş yanaklım köfte dudaklım benim kuşumuzuda gördük  :k06:  doktor toplu olucak dördü bulur geçebilir bile dedi dedim durursa tabiiki durursa dedi..bu ay sonuan doğru kısmetse gelecek kızım..normal olmaz dedi çünkü orası dağılır dedi .. o yüzden sezeryan olucak büyük ihtimal ..kızım gelsinde sağlıkla nasıl olursda olsun  :hieyt: :hieyt: 

izemsevi

biz geldik kızımla iş yaptık dışarıda evrak işimiz vardı onları hallettik geldik çok sıcak var :occasion14:





Aytii