beyin gücümle bu ay hamile kalacam...

Başlatan NESLİİİ, 21 Eylül , 2010, 00:59:50

« önceki - sonraki »

NESLİİİ

kızlar gelin hepbirlikte beyin gücümüzle hamile kalalım bu ay :toothy10: :toothy10: :toothy10: nasılmı? anlatayım  :ehi: :ehi: önce eşinizle birliktelik sonra spermin yumurtayla birleşmesi.ama birlikte olduktan sonra onu hayal edin ve gözünüzde canlandırın.sonra adet tarihiniz geçtikten sonra hemen bi test alın ve sonuç pozitifffffffff :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

βαlκιz

inşallah canım hayırlısı olsun hakkınızda
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

NESLİİİ

amin canım benim inşallah öyle olur.haktan hayırlısı neyse onu istiyoruz zaten. :sad1: :sad1: :sad1:

''AşK MaSaLı''

ay ben bunu kac kere yaptım bı bılsen
amanafıle olumsuz oldu hep

derbeder

zaten hepimizin hayalinde hamile kalmak yok mu? yani bu ise yararmi sizce  :laughing7:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

FeHi

Bende öle şartlandırıyorum kendimi, heray hevesle bekliyorum ama sonu hep hüsran nerdeyse alıştım :y25: :y25: :y25: :y25:

dersu


özgemm

Alıntı yapılan: FeHi - 21 Eylül , 2010, 10:52:00
Bende öle şartlandırıyorum kendimi, heray hevesle bekliyorum ama sonu hep hüsran nerdeyse alıştım :y25: :y25: :y25: :y25:

gerçekten öyle ama sonu hep hüsran :::::((((

Oº°‘¨SeLiN¨‘°ºO

ben evlenmeden önce böyle hamile kalmak isteyenlere hep derdim ki ya sabredin niye acale ediyosunuz. ama onları şimdi anlamadım. çok zor her ay heveslenmek. en nefret ettiğimde idrar  testinde negatif çıkıyo ya eşim hemen dur daha 5 dk beklememiz lazım diyo yaaaaaaaa ona sinir oluyorummmm
 

bebişim616161

bende hep öle yapıyorujm eşimle işlşkiye girdğim zamn gözümün önüne spermlerin yumurtayla birleştiğini canlandırıyorum ama nafilke canlarım olmuyo hem öle düşün e düşüne dış gebelik yasıcaz diye korkuyorum vallahi yakındır ama dış gebelik yasamamız benm yine göğüslerden süt gelmeye basladı bi annesiz bebek olsa rahat emdirir süt annesi olurdum herhalde  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Balböceği


esra18

bence bu ii bi yontem degıl doktorlar ozellıkle soyluor kendınızı buna endekslemeyın psıkolojık hamılelık dıe bısey var sakıncalı dıe..

bulut84

bu kadar kolay olsa keşke ben hergün hayal ediyom ama sonuç negatif :cildir: :cildir:

FeHi

Alıntı yapılan: esra18 - 21 Eylül , 2010, 13:24:38
bence bu ii bi yontem degıl doktorlar ozellıkle soyluor kendınızı buna endekslemeyın psıkolojık hamılelık dıe bısey var sakıncalı dıe..
Aslında doğru söylüyosun Arkadaşım benim psikoljim bozuluyo her Ay, en ufak bi halsizlikte mide bulantısında, adet günümün geçmesinden hamileyim zannediyorum hevesleniyorum sonra bi bakıyosun 2 günsonra adet oluyosun üfffffffffffff yinemi yinemi yinemiiii diyorum üzülüyorum sonra reset atoyorum kendime diğer Ay'a hazırlıyorum kendimi :y25: :y25: :y25: :y25:

esra18

eet bende bıkac ay ole oldum kendımı endeksledım mıdem bulanıo basım donuo dedım kesın hamıleyım dedım ama ohoo ooo uzerınden 2 adet donemı gecırdım