29 Mart , 2024, 02:23:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Öyle bir geçer zaman ki....

Başlatan AyNi, 15 Eylül , 2010, 09:08:48

« önceki - sonraki »

Lă_Tăhzen!

 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: AYY DUYGU ALLAHIN IYI YAPSIN SENI GULDURDUN BAK BUNU TAVSIYE EDERIM BEN KOLAY KOLAY HER DIZIYI IZLEMEM AMA MUKKEMEL BI DIZI SUPER ÖTESİ İZLETTİRİYO KENDİNİ VAKTIN VARSA ZAMAN KAYBI OLMAZ DERSEN İZLE :D

SiRiNe

ahh canim yaaa izlemek isterimde turk kanallarim yok :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: netten bakicam :toothy10: :opucuk:

Lă_Tăhzen!


Balböceği

Bencede net vvarya kiz  :ehi: :ehi:

ordan bkarsin kanal d  :k06:

Balböceği


Balböceği

Cemilenin sucu Ne??

size soruyorum yapilirmi onun gibi kadina  :crybaby2: :crybaby2:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

duygu bu sanaaaa  :ehi:   :ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10:
ya ben gerideyim daha netten  :-\ hapsemi attiriyor pislik orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ................................................  :ehi:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

Balböceği

Osmanim osmanima yanarim  :y25: :y25: :y25:

neyse duygu bakma filim bitmis coktan fatmagul cikmis  :ehi: :ehi: :ehi:

>>>Gök_ŞeN<<<

çok güzeldi yine döktürdüler valla.ama bi şu ali'yı bi de ağzı açık tavsan carolinin oyunculuğunu begenemedim giitti yaww...gıcık seyler. diğer herkes süper....hele osman bi harikaaa osmanımmmmm  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :-* :-* :-* :love9: :love9: :love9:
: :love9::love9: :love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9: bir gün geleceksin bebeğim biliyorum... inanç ve sabırla seni bekliyorum :love9: :love9: :love9::love9: :love9: :love9: :love9::love9: :love9:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

ya osmana yine agladim icim parcalandi  :y25:
su diziler yokmu ah hep boyle aglatiyor beni kendimi fazla kaptiriyorum  :-\


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

derbeder

su babayi oldüricimmm ilk firsatta elime gecirdigimde  :violent1:
yanlizz dizinin babasi super yapiyor rolunu, sonbahar dizisinde cok begeniyordum onu simdide oyle bir maco hali varki..harbiden rol oldugunu unutuyorum bazen. tam tipik turk erkegi tipi var kendisinde. biyikli hali filan...sevmiyorum bu rolunu, ama genede arada karizmatik oluyor. buarada evropa gadinlari bayilirlar maco erkeklere, carolin'in neden pesinden kostugu belli  :k06: birde ben zaten farkli bir ifade beklemiyordum o yapmacik hatundan ..yane illaki cemile hapse girecekki dram baslasin dimi ama  :k06: neyse kesik kesik izlesemde guzel bir bolumdu.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

osman kıyamam yavrum benim  :crybaby2:

o karolin dende bu beklenir  :violent1:  :violent1:  :violent1:

βαlκιz

of izlemeyemdim dışarı çıktık yine  :BangHead:
netten izlim bari  :crybaby2:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

elif35

ayyy ağla ağla içim çıktı benim yine dün akşam hem osmana hem büyük oğlan meteye ağladım o nasıl anneee diye bağırıp koşmaktı  :crybaby2: bir de annemin koluna kelepçe takmışlar dedi yaa benden yaşlar aktı gitti  :crybaby2: hele osmana içim parçalanıyor geçen haftaki bölümünde baba vurma bana diye başladı yaa bende başladım acaba neler olcak ilerde zamna geçtikçe neler gelcek acaba başlarına vee 2010 yılınd hepsi nerelerde olucak çok merak ediyorum  :sad1:



мiŁenα.



:love9: :love7: :love9: