şükürler olsun oğluşum iyileşti dua eden herkezden Allah razı olsun canlarım

Başlatan {safişim}, 09 Eylül , 2010, 03:15:58

« önceki - sonraki »

{safişim}


тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

CANIM BENİM ALLAHIM ŞİFA VERSİN SAĞLIĞINA KAVUŞSUN BEBEĞİN DİLERİM Kİ HİÇ KÖTÜ BİR SONUÇ ALMASSINIZ İÇİNİZİ FERAH TUTUN TATLIM İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN..MİNİĞİMİ ÖPÜN YERİME KURBAN OLURUM ONU YARADANA RABBİM KORUSUNNNNNNNN  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

{safişim}

sağol canım ya allah razı olsun hepinizden güya aşıya götürdük neler çıktı yinede şükürler olsun rabbim bize bağışlar inş  :amin: :amin: :amin:

**Gül**

Safisim cook gecmis olsun. Rabbim bebegine acil sifalar versin insallah  :amin: :amin: :amin: Suanki kaygilarin cok dogal . Insallah kaygilanacak hicbirsey cikmaz yavrunda. ama birde olumlu yonlerini dusun. Eger bir sorun varsa erkenden ortaya cikmis olur. Ameliyat gerekliyse evet cok kucuk diye uzuluyorsun ama o kadar cok cocuk varki cok kucukken ameliyat olan ve sonradan cok saglikli devam eden. Derdini veren rabbim sifasini da verir mutlaka. Dualarimiz senin ve bebeginle herzaman. Insallah en kisa zamanda butun korkularin geride kalir. Ve bebegin sagligina kavusur insallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

Alıntı yapılan: {safişim} - 09 Eylül , 2010, 03:15:58
arkadaşlar bebğim 30 günlük ve karaciğeride 10 cmlik bir kitle var ve bu kitlein ne olduğu bilinmiyo inş kötü bişi değildir sizlerden dua bekliyorum ne olur ufuk metem içi dua edi o hiç birşeyden habersiz doktorlar mutlaka ameliyat edip kitleyi çıkaracaklar ne olur dua edin  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
ay canim benim kiyamam ben yavruma rabbim accil sifalar versin insallah hemen iyilesir ameliyatada gerek kalmaz rabbim sen koru yavrularimizii... :amin:

{safişim}

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim allah razı olsun bugü cumartrsi yarında geçsi hastaneye gidicez bayram falan bilemedik olsun tek iiiiyi olsun yavrumda baa hergün baayram olacak inş  :amin: :amin: :amin:

❤ հმzεlἶო ❤

safiscim cok gecmis olsun insallah kisa zamanda iyilesir bebisin  :amin:
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

elif35

canım benim çook geçmiş olsun yaa Rabbim şifa versin inşallah kötü birşey çıkmaz  :amin: sonuçlar belli olsun biz hep dua ederiz etmezmiyiz hiç....... çok zor olsada onu yapmak sende kendini çok yıpratma sütün etkilenmesin üzüntüden stresten sütün kaçar sonra bak o da daha melek Rabbimiz onu koruyacaktır eminim sen kendini üzme sakın bol bol dua et



мiŁenα.

rabbim şifa versin canım :amin: :y25: çok üzüldüm inş herşey yolunda gider minik paşa sağlığına kavuşur :amin:


:love9: :love7: :love9:


ırmak184

canım cok gecmis olsun  :amin:  :amin: cok üzüldüm tez zamanda iyleşir melegin inşallah  :amin:

Mine'l Aşk

Çok çok geçmiş olsun..Rabbim acil şifalar versin...


Canım Oğlum Rabbim Yüzünden Gülücükleri, Kalbinden Sevgi ve Merhameti, Bedeninden Sağlık Sıhhati Eksik Etmesin İnşAllah

SiRiNe

Safisim bebegin nasil oldu cnm,

insaaAllah hersey yolundadir :amin:

βαlκιz

bebek nasıl oldu merak ediyorum inşallah iyidir
allah yardımcınız olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

--elif--

canımm RABBİM acil şifalar versin inşallah  :amin:
bol bol dua et canım önemli bişey değildir inş.

elif eflal

Rabbim acil şifalar versin,sonuç tertemiz çıksın,bebeğinle cok mutlu olasın insallah...aminnnn...
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb1f.lilypie.com/RxTnp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers" /></a>