28 Nisan , 2024, 10:02:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Soz, Nisan, Dugun & Ozel gun Anilarimiz

Başlatan **Gül**, 22 Ağustos , 2010, 14:56:53

« önceki - sonraki »

AککORTįє

;D gülün anam gülün  :ehi:

o an pek gülünecek bi duırum yoktu hatta toptan kafa atacaktım herkese

ama ertesi gün bende çok güldüm  :k06:


Balböceği

ay bende gelinlikle alakadar olurken dans esimi ters tutmustum  :ehi: :ehi: :ehi:
ben bir yandan asagiya bakiyorum bir yandan cevreye  :ehi:

AککORTįє



şevvalyağmur

çok güzelmiş bu konu...bizim de düğün bitti arkadaşımız bizi gezdirdi biraz arabayla..yemek yemeye falan gitik...dönüşte ev yolunda okadar yorulmuşum ki arabada uyuyakalmışım.eşim uyandırdı geldik diye...bendeki rahatlığa bakarmısınız?  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


Uploaded with ImageShack.us

βαlκιz

benim nikahdı
nikah bitti dışarı çıktık bi iki foto çekildik ben hemen bindim arabaya eşimide beklemedim
tam kapıyı kapatıyodum ablam geldi acelen ne gel büyüklerin elini öp babamın elini öp dedi ben ya sıcak sonra geliriz öpmeye dedim zorla indirdiler  :ehi: :ehi: :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

serra_emine

alah ıyılıgını acelen neydı kızzzz :ehi:
O MİNİCİK ELLER O MINICIK BEDEN GÜN BEGÜN BÜYÜYOR BEBEGİM BENİM..AMA SEN HEP BIZIM MİNİCİK BEBEGIMIZSIN TATLIM..

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

°o.O євяυ O.o°

bizim düğün havuz başındaydı neyse nikah kıyıldı danslar edildi herkes kopmuş oynuyodu saat 12 oldu bnm erkek kardeşim eşimin erkk kardeşi ve eşim etrafımda yok snra bir kalabalık o trafa doğru bi gttim 3 ü havuza atlamış yüzyolar :ehi: :ehi: snra btn arkadaşaları da atlamıştı çok gzl bi anı oldu :D


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

--elif--

Alıntı yapılan: iLkNu® - 23 Ağustos , 2010, 21:45:50
düğün günü...

ben gelinliğimi kat kat tül yaptırmıştım (Allah tan )..  biz gelin odasındayız eşimle; bekliyoruz tabi heyecan dorukta. neyse çıktık yavaş adımlarla gidiyoruz ; hani şu şeyler var ya adını bilmiyorm düğünlerde yerlere takıyolar havai fişek gibi ; 2 tane var onların ortasından geçicez , tam geçtik derken sen benim gelinlik arkadan tutuş  :cildir: ben tabi görmüyorum ama video kayıtta sonradan izliyorum. hemen eşimin amcası elibi bastırmış arkasından annem. arkamda kıyamet kopmuş ben sırıta sırıta yürüyorum. o ara dönmüşüm arkamda bi tepişme oldu or da annem gelinliğimi tutuyodu .. Allah tan görmüşler yoksa ben pistte  dans ederken arkamda tepeme doğru ateşler yükseliyo  ;D neyse sonra gelinliğim kat kat tül olduğu için kestik orasını hiç belli olmadı. ya gelinliğim kumaş olsaydı , düşünemiyorum bile...

:ehi:  :ehi:  :ehi:  :ehi:

derbeder

ben kahveleri filan nisanimizdan sonra yapmistim : ) hahaha yaneh maksat kahve icmedik olmasin. birde cezvem kucuk oldugu icinde peyder pey ikram etmistim :D aceleden illaki birseyler unutuluyor yaaa..hahaha hey gidinin gunleri :D
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

**Gül**

Kizlar hepsi cok guzel hepsine ayri ayri guldum  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Ilknur sana daha az guldum  :D Hosbir olay degil ama sonucta zarar gormemissin ya onemli olan bu
Ben birtane daha anlatayim hemen
Angel bende senin gibi isteme gunu yapmadim kahveleri. Daha once de anlattigim gibi hazirliksiz yakalandim. Firsat vermedilerki kahve yapmama  :ehi: :ehi: Birsonraki gun yani nisan gunu yaptim. Oldukca kalabalik bir gruptu. Ocagin tum gozlerinde cezveler doluydu. Neyse yaptim hepsini. Erkeklerin kahvelerini verdim. kadinlar da mutfakta yanimdaydilar zaten. (Offff herkesin gozu de ustumdeydi  :icon_pale: :icon_pale: ) neyseki bol kopuklu kahveleri kazasiz belasiz yaptim verdim  :aferin: En son esimin kahvesi kalmisti.  Cunku o kadar kisi arasinda kahveyi sade icen birtek o vardi ve buda benim isime gelmisti tabi   ;D  Uzun zamandir bekledigim an gelmisti   :laughing7: :laughing7: Esimlede daha onceki konusmalarimizda tuzlu kahve konusunu iyice sokmustum aklina ve oldukca korkuyordu bu konuda. Kahveyi tam fincana koyuyordum ki esim mutfaga geldii. Tabi ben bir hamlede cezveyi doldurup uzattim. Tek derdim yuzundeki ifadeyi gormek. garibim korkmus ya alamadi  :ehi: :ehi: Yok dedi ben diger oda da iceyim dedi aldi elimden. Orasi kalabalik ve babalar abiler orda ya oraya gelmem saniyor. iyi dedim bende gelip su boslari alayim bari. dustum pesine. icerde boslari topluyorum agir agir. Bir gozumde onda ama. Yok yine icemedi yine kalkti  :toothy10: :toothy10: Ama ben bu arada kikir kikir guluyorum.  :ehi: Yatak odasinin kapisina geldi yok olmuyor orayada giremedi. Tabi ben hemen arkasinda  :toothy10: En sonunda salondan hole acilan kapinin altinda aldi bir yudum. Bana bakiyor ben guluyorum. Anlayamadi tadini bir daha aldi yine sonra o da gulmeye basladi. Neyse dedim bu kadar korku yeter sana.  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
O kahvenin icinde gercekten tuz yoktu. ama garibim korkudan fincanin sonuna kadar anlayamamis tuzlu mu sade mi sekerli mi  diye   :k06: :k06: Simdi soylesem tuzluydu diye inanacak hemen  :ehi: :ehi: :ehi:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Demet_dk

SÖZÜMÜZ NİŞANIMIZ NİKAHIMIZ DÜĞÜNÜMÜZ GENEL ANLAMDA DÖRT DÖRTLÜKTÜ
AMA DÜĞÜN SONUNDA EŞİMİN TEYZE ÇOCUKLARI KAVGA ÇIKARDI PİS SARHOŞLAR
BİDE ÇİNGENELİKTE VAR EŞİMİN ENİŞTESİ TARAFINDA İĞRENÇ DURUMLAR OLDU HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM


NİKAHTA DA ŞÖYLE Bİ ANIM VAR
NİKAH SALONUNA GİDERKEN BENİM AİLEM ÖNDE ARKALARINDA EŞİM VE BEN
BİZİM ARKAMIZDA DA EŞİMİN AİLESİ GELİYODU
MERDİVENLERDEN ÇIKARKEN AYAKKABIM Bİ ALT BASAMAKTA KALDI... AYAKKABI AYAĞIMDAN ÇIKIVERDİ
K.PEDERİMDE ARKAMDA... GİYDİRMİŞTİ SAOLSUN  :k06: :k06:

su1023

25 Ağustos , 2010, 18:17:48 #42 Son düzenlenme: 25 Ağustos , 2010, 18:19:55 su1023
1 senedir evlilik planları yapıyorduk ev tutuldu yavaş yavaş eşyalar alındı...1 TEMMUZDA GÜN ALAMAYA GİTTİİK  SADECE AYIN 10 DA BOŞLUK BULDUK VE APARTOPAR HAZIRLANARAK DÜĞÜN GÜNÜN NASIL GELDİĞİNİ ANLAMADIK.:)
Aşırı streesli bir gündü benim için uykusuz gecen 10 gün sonu düğün günüm kuafördü bilmemneydi derken hiç bir şey anlamadım her şey çok fluydu..nikah kıyıldı ardından yemeğe geçildi göbekler atıldı ben streesten baya bi içtim eve geldiğimde mecburen aydım kendimi :D sabahA karşıda sürpriz balayı olayını anlattı kocam gizli gizli alısverişler yapılmıs bavullar hazırlanmıs..hemen yola çıktık ve ADAM&EVA'da rüya gibi bir balayı geçirdik:)

cemresu

benim komik değil ama kendime göre bi anı işte (:
düğün günü eve geldikk tabi eşim fır dönüyorr etrafımda biraz yemelik bişeyler hazıladı yedik herşey bitti sandı ama ben daha gelinliğimi bile çıkarmamıştım oyalana oyalana onu çıkardım sonrada saçımı açamaya başladıkk tam 71 adet tel toka çıktı saçımdannn tabi öyle bi yerleştirmiş ki kuaför çıkaranaa kadar anamız ağladı sonrasıı malummmm :D

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

ayy benim şaşkında hep abime atardı yanlışlıkla msjları aşkım bitanem die hadi kendin rezil oluyosun beni nie ediyosun..neyseki müstehcen bişiyler yazmıyodu :ehi: :ehi: