ANKARA ZEKAİ TAHİRDE DOĞUM YAPANLAR YARDIM EDİN LÜTFEN

Başlatan tezcan06, 22 Ağustos , 2010, 12:48:35

« önceki - sonraki »

tezcan06

arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim ve doğumumu ankara da zekai tahir büyük doğum evinde yapmayı düşünüyorum.Bu hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı?Nasıl bir hastane acaba?

esmerim0608

VALLA BENDE 18 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KONTROLLERİME ORDA DEVAM EDİYORUM, ALLAH İZİN VERİRSE DOĞUMUMDA ORDA OLACAK İYİ DİYE DUYDUM BİZİM TANIDIK BİR BAŞHEMŞİRE VAR BEN SENİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DOĞURTCAM DİYO AMA GENEL OLARAK BEĞENENLERİ DUYDUM AMA HAYIRLISI SİZİÇİNİZİ FERAH TUTUN ALLAH YARDIMCI OLACAKTIR BENDE İLK BAŞTA ÖNYARGILIYDIM FAKAT ŞİMDİ HAYIRLISI OLSUN DİYORUM ORAYA DEVAM EDİYORUM....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SİZİN KORKU SEBEBİNİZ NEDİR...?

°♥° b@ş@k°♥°

ben doğumumu tıp fakültesinde yaptım.. ama zekai tahirde doğum yapan kuzenin var. yeni yaptı o çok beğeniyoor orayı. tıp fakülteside iyidi.. özellikle göksu bey var doğum salonunda çok kaliteli bi doktor. doktorların çoğu genç ve arkadaş gibi davranıyorlar..


benim dünya tatlısı oğlum.. YALÇIN BORAN'IM...

ilkcemre

başak ankara üni. tıp fakültesindemi yaptın cnm. bende orda yaptım


zekai tahiri bilmem ama etlikteki doğum evide iyi diyolar. düzenlenmiş eskisi gibi değilmiş. yengem oraya gidiyo şuan...

tezcan06

Arkadaşlar doktorum orada doktorların  doğuma girmelerinin yasak olduğunu söyledi.O gün kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma.Ben bundan dolayı tereddüt ediyorum.
Ve bunlarda genelde asistanlar oluyormuş.İşte bunlar beni endişelendiriyor.İnşallah hayırlısı ollur.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

°♥° b@ş@k°♥°

HER HASTANEDE ÖYLE.. KİM NÖBETCİYSE O YAPIYO.. EVET CANIM TIP FAKÜLTESİNDE YAPTIM.TIP FAKÜLTESİNİN EN GÜZEL YANI YANINDA REFAKATCİ ALMALARI. Bİ DE DOKTORLARIN SENİNLE ARKADAŞ GİBİ OLMALARI. MESELA BEN SANCI ÇEKERKEN BENİM YANIMA GELİP "AZ KALDI TATLIM, DAYAN NE OLUR" DİYE KONUŞUYORLARDI. GÖKSU BEY DOĞUM SONRASI ODAMA GELİP YARIM SAAT BEBEĞİMİ SEVDİ.


benim dünya tatlısı oğlum.. YALÇIN BORAN'IM...

pınars

Ben de Zekai tahir de yaptım.  özeldeki dr um orada çalıştığı için mecburen bu hastanede yaptım. ama hiç memnun kalmadım. dr umla epidural normal doğum kararı verdik. öğlen 1 gibi sancılanmam ve açılma olması sebebiyle hastaneye yattım. ( refakatli normal doğum odası) akşam 7 ye kadar epidural vurucaz diye oyaladılar. akşam 7 de gelip hastanemizde epidural kalmadı dediler. ve sezeryana geçmek istediğim halde saattlerce normal doğum için beklettiler. gece 12 de sezeryana gitmek üzereyken yatakta tekrar   normal doğurtmaya çalıştılar. bu yüzden doğduğunda kızımın başında şişlik oluştu. 24 saat sancı çektiğim için bilincimi kaybetmek üzereydim ve bu müdahalelere engel olamadım. bence ameliyathane de çok temiz değildi.  doğum şekli olarak ne düşündüğünü bilmiyorum ama epidural düşünüyorsan mutlaka olup olmadığını sor. normal doğum yapacaksan da refakatli doğum odasını seçmeni tavsiye ederim. eşin yanında girebiliyor en güzel yanı bu ve diğer kadınların bağrışmalarını duyup psikolojin bozulmuyor.  biraz uzun oldu ama hastane seçimi çok önemliymiş. ben biraz geç anladım sıkıntısını da çektim. başkaları da yaşamasın diye anlatmak istedim. Allah yardımcın olsun.

DİLVİN

04 Eylül , 2010, 11:15:58 #7 Son düzenlenme: 04 Eylül , 2010, 11:19:00 ((selma))
Alıntı yapılan: tezcan06 - 22 Ağustos , 2010, 12:48:35
arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim ve doğumumu ankara da zekai tahir büyük doğum evinde yapmayı düşünüyorum.Bu hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı?Nasıl bir hastane acaba?

canımm bende o hastanede doğum yaptım

çokk memnunn kaldımmm

rahatlıkla giderbilirsin  :icon_thumright: :icon_thumright:
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

°♥° b@ş@k°♥°

pınarcığım ben fakültede 8 saat suni çektim ve sonunda dayanamadım baygın düşmüşüm acil sezeryana aldılar. benide normal doğum için çok uğraştılar ama yapamadım itemedim mi yoksa kordon mu dolanmıştı bilmiyoruz. ama çıkmadı bi türlü oğlum. doğduğunda kafasında şişlik vardı. o sancı çektiğim dakikaları hatırlamak bile istemiyorum. şimdi üstünden 17 hafta geçti ama hala hastanenin önünden geçemiyorum. bi de saimekadında oturuyorum çok yakın hastane bize.


benim dünya tatlısı oğlum.. YALÇIN BORAN'IM...

esra18

o hastanenın adını bıle duymak ıstemıorum aptallarr annem orda kurtaj olmustu ve anestezısız yapmıslar kadın kıvrana kıvrana aglayarak cıkmıstı içerden.sekreterle tartısmıstık ve kurtaj sırasında sekreterın selamıvar demişler bıde aptallar..o an aklıma geldıkce sınırlenıorum yaa

°♥° b@ş@k°♥°

ESRACIĞIM FAKÜLTEDEMİ OLDU BU OLAY YOKSA ZEKAİ TAHİRDE Mİ?


benim dünya tatlısı oğlum.. YALÇIN BORAN'IM...

esra18