28 Mart , 2024, 18:32:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

sude

ay şaşırdım kaldım ne hakla aılenı arar sorar aaaaaaaaa manyakmı ne.tabı nişan uzun olacaktıkı buaradada laf soz olacaktı sızı ayıracaktı haa.vay adı vay.aaaa delımı ne.sınır olurum boylelerıne.allah akıl fıkır versın boyle ınsanları ve islah etsın. :director:yasamak cok zor ya bırılerıyle mucadele etmek ayakta kalmak nekadar zor.yada bana oyle gelıyor bılmıyorum.bız eltımle cok fazla gorusmuyoruz yuzyuze ama cep tlfu ve msn yetıyor zaten zırt pırt mesaj  yazıyor napıyon nerdesın kım var kıme gıttın kım kım ohoo aksam yaptınızmı bız yaptık ballandıra ballandıra anlatır bırde yazar yanı soyle boyle dıye onceden yuzume soylerdı dınlemezdım sımdıdfe msnden yazar.allah sabır verıyor ama kavga etmıyorum sabırsız olsam doverdım valla elımde kalır manyak  :violent1:aha bende boyle doverdım onu. :ehi:ne ınsanlar var ya.sınır oluyorum ben eltıme onu bunu bılmem ben ahh bı elıme gecse bı doverım bı doverım.dayaga karsıyım alsında valla.ama boylelerını anca bu adam eder.allahım sabır verıyorkı dayanıyorum bunun yaptıklarına.haa hergun cagırırlar benı ya sen gel yada bız gelelım derler bende yalan soylerım cogu zaman bugun gunum var mısafır gelecek yada gezmeye gıtcem yada hastayım der bastan savarım valla.yalanda kotudur :director:tabı ama mecbur kalınca soyluyorsun.ahh ahh nezor ya :dontknow:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sude

allah aranızı bozmasın muhabbetınızı artırsın canım.hadı ya ne kaynanalar var onumu merak etmıs ona ne dugunden once veya sonra aaaaa tabı kaynanalık yapacak eger dugunden once hamıle kaldıysan ılerıde koz olarak kullanıcak başına kalkıcak oylemı dusunuyor acaba.cok merak edıyorum kaynanalar bıze yapıyor suanda bızde kaynana olunca gelınlerımıze yapmayız demı.benımde gorumcem ıyı bıraz kaynana eltı mı ıllallah.kaynanam eltımın agzına bakar zaten o ne derse odur.gorumcemde kaynanamlarla bırlesıktır onlar benı aruyor konusuyorsak gorumcemde benı arar sorar ama kaynanamlarla küssek oda bıanda aramaz keser aramayı falan.nebılıyım ya cok degısık ınsanlar kımı eltısınden kımı gorumceden kımı kaynanasından kımı kocasından sıkayetcı.ama ben eltımden ve kaynanamdan nefret otesı nefret edıyorum :cildir: :cussing:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Almiş'inAnniş'i

kaynanan doktorasını nerde tamamladı  esracım  :toothy10: maşallah ne bilmiş kaynanan varmış.  :ehi:

şafak benim eşimin adı benim adım remziye hayatım  ;)

Alıntı yapılan: esrayeliz - 17 Mart , 2007, 18:17:02
arkadaşlar benim 2 eltim var biri ile iyi anlaşıyor dertleşiyoruz hatta diğeri buralarda değil muğlada kaynana ve görümceden yana şansım yok ama eltime laf ettirmem hani hatta burayı bile anlattım üye olsun diye bebeişim olunca diyor ama yakında aramıza katılır inşallah:) şakafcım senin anlattığın olay benim başıma geldi bebeğim doğana kadar kayınvalidem düğünden önce oldu bebek dedi orda burda bebeşimde erken doğdu hastane odasına geldiğinde bebeişimin başının ölçüsünü aldı ve aynen şöyle dedi ''evet bu bebek küçük doğmuş bu düğünden sonra olmuş :cildir: :cildir:

Almiş'inAnniş'i

ya manyaklık işte bişi yapmış olsam bile alan razı satan razı!!! SANA NEEEEEEEEEE diyesi geliyo insanın ama neyse  :honk:

burcu-emir

ben her ikinizi de tanımıyorum,yeni katıldım bu foruma ve şok oldum  :honk: bense burada seviyeli birşeyler beklerken neler oluyormuş meğer.
ESRAYELİZ gelin kaynana bölümünde de yazdım,hiçbir kayınvalide gelinini ASLA kızı olarak görmez,hatta ileride kendi kızım da gelin olunca başına bunlar gelir ilah-i adalet demez ,yapar da yapar...
bence sen bebeğine ve eşine sarıl,hayat onlardan ibaret unutma,2 aylık bebeğinin hatırı için,sağlığın için evinin ,yuvanın kıymetini bil....




sarı şekerr

esracım sana gerçekten çok üzüldüm canım...insanlar eşleriyle evlenirken aslında aileleriylede evlenmiş oluyolar...ama bunu evlenmeden anlıyamıyor...inşallah eşinde böyle insanların lafına bakarak sana kötü şeyler yapmaz bitanem...yuvanız yıkılmaz inşallah...yuvalar bu tip zihniyetler yüzünden yıkılıyor zaten...evlenince bunlar karı koca biz rahat bırakalım diyen yok...illa herşeye burunlarını sokucaklar...yoksa rahat edemiyolar...canım Allah sana sabır versin...görümcen böyleyse kayınvaliden ve kayınpederini düşünemiyorum bile...sonuna kadar destekliyorum ve söylediklerinin de doğruluğuna yürekten inanıyorum bitanem...sakın böyle insanları kafana takarak ne kendini üz nede eşini...bebişini düşün...onun varlığı sana güç versin bitanem...sevgiyle kal.....

rannac


ELTİYLE PAYLAŞILAMAYACAK NE VARDIR ANLAYAMIYORUM...YAŞITINSA ARKDAŞ İŞTEE
"ÇOCUKLARINIZI ÇOK ÖPÜN,ZİRA HER  ÖPÜŞTE CENNETTEKİ DERECENİZ YÜKSELİR"

irem eren

benim eltim yok ama arkadaşlarda aynını söylüyor bakalım zamanı gelince görücez artık

Almiş'inAnniş'i

eltime çok sinirliyim  :violent1:
anneannesi vefaat etti ben hem yasa gittim hem teyfitlerine gittim.
benim babaannem vefaat etti sadece bir telefon açıp başsağlığı diledi o kadar.   :cussing:
bir de beni kızının doğum gününe çağırıyor, önce sen bi geleydin ya benim evime  :caca:  :violent1:


duru boncuk

benim bi kaynım var bekar henüz ama kaynım dan yeteri kadar nefret ediyorum  :violent1:zaten düğününe gidip eltimle tanışacağımı bile zannetmiyorum iyyyyy çok uyuz biri bunlar ailecek böyleler zaten eşim nasıl çıkmış içlerinden şaşıyorum  :love3:

sevda

Benim 2 eltim var   :-ooo birisi istanbulda üniversitede öğretim görevlisi onu çok seviyorum uzakta olduğu için değil mantıklı ve zeki olduğu için  ;) diğeri burda yanımda  :-\melesef 2 sene önce aramız bozuldu ve ben konuşmuyorum oda haliyle konuşmuyor gidip gelmiyoruz benim doğumumda gelir belki dedim ama onada gelmedi  :-\gelseydi affedecektim  :opucuk:ama benim en özel günüme bile gelmeyen birisine artık ben hiç gitmem dedim  ??? ve görüşmüyoruz...  ;)Ama allah işini rast getirsin bana dokunmasında o yeter ... ;)

-Butterfly-

benim eltim muhtesemdir kardesim olsa ancak bukadar sevebilirim heralde.ama iyilikte kotulukte karsilikli diye dusunuyorum...



Almiş'inAnniş'i


melisim

benim iki tane eltim var ikiside alman ve ikiside kocalarini hiristiyan yapti. ben ve esim onlara saygi duyuyoruz tabiki ama kaynimin biri bize saygi duymuyor cünkü her görüsmemizde incili ookumamizi müslümanliktan cok daha iyi bir din oldugunu söyleyip duruyor.ve deli ediyor beni.ben defalarca ona musluman dogdum musluman olecegim insallah dedim ama takan kim?
eltimde tabi ayni .kocasinin boynuna takmis bir tasma istedigi gibi kullaniyor. cocugunun altini kocasi temizliyor o uyutuyor giydirixyor... yani her isi kocasina yaptiriyor. adamdan süt gelse eminim ona meme verdirecek :toothy10:. birde bana verdigi tavsiyeler daha beter. sanki ben hicbirsey bilmiyorum. ama öbür eltim cok iyi ve anlayisli bir kadin .
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...