29 Mart , 2024, 01:05:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

nermin

slm arkadaşlar.benimde bu konuda bi şanssızlıgım varki...benim 1tane eltim var,oda kaynanamın ablasının kızı yani yigeni.buyüzden hep birbirlerinin açıgını kapatıyolar ben biraz yabancı kalıyorum.



DİLVİN

***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

oozge


DİLVİN

***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik


sude

eltımden nefret edıyorum nefret edıyorum nefret edıyorummmmmmmmmmmm :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

pinar79

benim 2 eltim var ikisiylede oldukça resmiyiz.kötülüklerini görmedim büyük eltim hiçbişeye karışmaz eli açık biridir.fakat çoook resmidir.bende çok muhattap olmam bayramlarda vs.. görüşürüz.diğer eltim herşeyi kıskanan enteresan biridir.sadece beni değil herkesin mutlaka kıskanacak bişeyini bulur.eminim bazen kendi kendini bile kıskanıyodur :ehi: onunlada bayramlarda falan görüşürüz.beni küçük gelin olarak pek içlerine alamadılar.ancak bu iki eltim birbiriyle çok iyi anlaşır.eee tabi uzun yıllardır biraradalar ve aynı şehirdeler.napalım benim hiççççç umrumda değil.ancak bana içten içe sinir olduklarına eminim.biri 17 diğeri 12 yıllık evli.ben onlara göre daha dün katıldım.ancak hazıra kondum.ev,araba.. herşeye zahmetsiz sahip oldum.(bunları kendi aralarında konuşurken duydum :k06:) napalım herkes kısmetini yer demi :D

zelis

benim eltim var ama tam degil daha ,
6 martta evlenecek kayinim , eltimile simdilik iyiyiz yada kotuyuz diyemem, zaten biraz suratsiz eldim agzindan lafi cimbizla aliyoruz , simdilik kendil halinde bisey bakalim nasil olur...
ben kaynanamin akrabasiyim eltim yapanci bakalim aramizda bi ayrimcilik olurmu mu olmazmi bunu zaman gosterecek ,


aidata

SLM arkadaslar. ben yeni elti kurbanı olarak anca yetişebildim  :laughing7: su konuyu acalı bayagı olmuş ama bende içimdekini yazmak istiyorum.
Eltimin başı dertten cıkmaz cunku içi fesattır ama yınede herkes onu cok dusunemeyen saf bırı olarak gorur. bense cadoloz tabiiki. onun umursamaz ve iğnelıyıcı bakışlarından ve alttan alttan iş cevırmesınden nefret edıyorum ama karsılık vereblıyormuyum hayır. Cunku onu koruyan bır kayınvalıde (kaynanam) kocası ve benım kocam var. kabus gıbı bır kız .
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

aidata

Konuyu biraz açayım size sorayım belki bana yol gösterirsiniz.
Hazıran ayında evlendım kendı dugunumde herseyımı paylaştım. kuafore gıtmek ıcın defalrac cagrıdım ve cok ılgılıendım. ancak 2 ay sonra kendı dugunu vardı ve benı ne cagırdı nede konustu. yanı anlayacagınız kendısının bırseyı olursa benı hemen dıskalıfıye edıyor bende tabıı cok bozuldum ve surat astım. suan 9 aylık evlıyım ve evıme gelmedıler (evlendıgımden bu yana) abı kardes arasıda acıldı tabıı aranmayacınca ancak kaynım 2 ayda bır arar sıze gelmek ıstıyorum der ve ortadan kaybolur gecen hafta yıne aradı ve bu hafta gelmek ıstıyorum dedı. bense rahatsızım ve oyle hemen gelemk ıstıyorum deyınce gelsınler ıstenmıyorum ve esımle devaml tartıdsıyoruz. Cunku kaynımda hep kendı karısını korudugu için onada kızgınım.gelsınler tabbı ama oyle hıcbırsey olmamış gıbıde olsun ıstemıyorum esım pek cevap vermeyı karısını korumayı bılen bır degıl konu acılsada yıne haksız duruma dusecegım dıye tedırgınım . bırı varsa bana cevap yazısn lutfen 2 haftadır uyku ılacı ıcerek uyuyabılıyorum.
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

Ada-beste-banu

Karşılıklı iyi niyet, anlayış ve hoşgörünün olmadığı ikili ilişkilerde hep tek tarafın çabası ve özverisiyle bir birliktelik veya ilişki devam ediyorsa tabi ki bunu sağlayan taraf için olayın zor tarafı yaşanıyor...

Aitada cım öncelikle adın ne canım?

ya canım eltin gelmiyor diye neden üzülüyorsun ki? boşver gelmezse gelmesin. Senin için çok mu önemli bir insan. Hııı yani çok değer verdiğin biriyse tamam üzül derim ama böyle bir eltinin sana zaten bir faydası olmaz daha çok zararı olur. Canım sana tavsiyem 3 ncü kişiler yüzünden asla eşinle aranı bozma. tartışmaya bile girme. çünkü onlar onun kanından insanlar seni bir kenara iter onları haklı bulurlar. bu her zaman böylediler. Ben kayınvalidemden çok çekmiş biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim eltim yok. 2 erkek kardeşler kaynım bekar daha. Ama 2 nci gelinleri nasıl olacak çok merak ediyorum. Ben fedakarlık yaptıkça daha fazlasını beklediler ve hep ben ezilen taraf oldum. Kayınvalidem bana "bundan sonra annenlerin evini unutacaksın, senin evin burası " bile deme hakkını kendinde buldu. Ben onların yaptıklarını ilk 2,5 sene eşime hiç anlatmadım. ben anlatmadıkça onlar daha da azdılar. Beni köleleri gibi kullanmaya başladılar. Ben psikiyatriye kadar gittim. Psikiyatri uzmanı bana "sen niye eşine anlatmıyorsun ki " dedi. Bende aramız bozulmasın diye anlatmıyorum dedim ama doktor bana "anlatacaksın eşin herşeyi bilecek gerekirse arkadaşlarına bile anlat sen huzursuz olacağına onlar huzursuz olsunlar" dedi. bende anlattım ama eşim ne o tarafı kırdı ne de beni. Annem ne derse desin sen bildiğini yap dedi. Ama olmuyor ki ben nasıl büyüğüme karşı gelebilirim ki.
Amaaan canım yaa eskiler aklıma geldi yine sinirim bozuldu. Şu anki durum ben arama mesafe koydum, çok fazla görüşmüyorum. Kafam rahat. Sende öyle yap canım gelmiyorlarsa gelmesinler. Sen eşinle olan huzuruna, mutluluğuna bak. Başkaları yüzünden sakın eşinle tartışma.

aidata

Merhaba bestem adım gamze. aynen soyledıgın gıbı esım onları haklı cıkartıp benı sılıyor. zaten olecegemı bılsede mutlaka o eve hem gelmelerını hemde gorusmemı isteyecekler. Bende senın tam tersıne ılk zamanlar esıme herseyı anllatım baktım benı anlamıyor ve hıc haklısın hayatım bosver demıyor ole olunca bende ıyıce saldırganlaştım. sımdı onalar gelecek benım esım yerınde durmaacak hadı buhaftada bız gıdelım dıyecek. ınsanların yaptıklarının yanna kalmasını ıstemıyorum ve haksızlıga ugradıgımı dusundugum için de onalarla gorusmek ıstemıyorum. mesafe koyalım okı daha once koydum bu sefer kaynanam ortaya cıktı "oglum esın neden benı aramıyor " demeye basladı. Bu sefer esım bana hadı ara hadı ara demeye basladı. ( aramadıgım 1 hafta bu arada)
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak