Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

MISIRLI-GELIN

ah be kizlar benimde basimda öyle bir dert vardi dayimin ogluyla evliydim onun bir yengesi vardi yane eski kaynimin esi kaynim melek gibiydi ya karisi

hele bir gün hic unutmuyorum 2 haftalik evliydim difrisde sise su koymustum acarken düsmüs demeki kadin dolmus dolmus en sonunda dayima bi bagirdi yane kayinpedere diyoki iste o senin yegnin siz onu cok seviyorsunuz beni degil aslinda alakasi bile yokdu bana nasillardiysa onada öylelerdi amaa sonjucda kiskanclik vardi icinde fessatdi dügünlere giderdik ben napsam oda yapardi ne giysem esini carsiyaa  yolar ayynisindan aldirirdi lenz takardim oda takmaya basladi aman kurtuldum sonunda hepsinden ama eski esim hep onlari tutardi 2 sene sonunda sen kendi yoluna ben kendi yoluma dedim cikdim. Aman kizlar sizin esiniz arkanizdaysa sakin elti icinmis falan yuva yikmayin bosver idil canim kapini kapat ne teyze kizindan nee baskasindan fayda var esin senin icin sende esin icinsin diyerlerini bosver kendini üzme degmez o seni üzdükce sevinir bosver bacim salla gitsin
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»

MISIRLI-GELIN

merhaba canim allaha sükür simdi mutluyum insaalh allah herkezi yuvasinda
mutlu eder bu arada senin bebegin varmi canim ben hamileyim insallah dogum
ocak ayinda allah herkeze kolay dogum naip etsin
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»

oozge

ayyyy çeneme bakkk bıde eltim olsa varay ozman tutmasın kımse benı smdı böleyseeeeeee :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

oozge

aminnnn canımm aminnnnnnnn :ehi: :ehi: :ehi:
annem uzulmuyo artıkkkk cnku canını acıtan yokkk artıkk kendı yasadıklarını bana yapılanlar yuzunden coktannnnnn unuttuuuuu zaten.
ama gectı hepsiiiiiii
bızden uzak olsunlar Allaha yakın olsunlr dıyemıcem cunku Allaha bıle yakın olamaz böyleleri  :toothy10:

melek_83

benim eltim yok aman eksikliği beni hiçççç rahatsız etmiyor valla :laughing7: annemin eltilerinden bildiğim için kusur kalsın derdim hep hakkatten de olmadı :laughing7:

oozge



Angel

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:




benim 6 gorumcem var      :toothy10: :toothy10: :toothy10:   birde eltim var


ama Allah buyuktur hepside kardesim gibiler       ;)

mavili

şanslısın sen ben nerde görümcem yok tek eltim var 1 tane o da yetiyor zaten orduya bedel maşallah  :cildir:



Angel

Alıntı yapılan: mavili - 09 Aralık , 2008, 16:46:47
şanslısın sen ben nerde görümcem yok tek eltim var 1 tane o da yetiyor zaten orduya bedel maşallah  :cildir:




:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:     saka bir yana hicte cekilmez oyleleriiii      :cussing:

öslem

ya benim hiç eltim yok ve hiç olmayacak. aslıda ben olmasını isterdim. çünkü o zaman benim kocam tek erkek çocuk olmaktan çıkardı ve bizde birazcık rahatlardık. kayınbabam tek oğlum diyip hem ço ilgi gösteriyor hemde herşeye müdahale oluyor. aslında daha geç kalmış sayılmazlar. diyorum gaz versemde bir tane daha yapsalarmı  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

destina

anne olmak istiyorum

mavili

tek çocuk degil ama en küçük ve yanlarında olan benim eşim abisi uzakta ve tüm tatillerde buradalar ama ailenin tüm yükü sorumlulugu hastalıkları dertleri eşime bakıyor abisi uzaktan sadece şunu yaptınmı bunu yaptınmı niye yapmadın bunu da yap diye emir verir eşimde abisinden çok çekinir bişey diyemez hiç ezilen hep eşim kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz biz



öslem

selmacım seninkde bir nevi tek çocuk konumunda yani. seni çok iyi anlıyorum. kızlara o kadar nazlanamıyorlar. ama erkek çocuklarına istediklerini söylüyorlar. dedim ya iyi yönü olduğu kadar kötü yönleride var. valla kocamın ailesine kalsa bizde altlı üstlü oturacaz. ama ben istemiyorum. bu kadar yakın olmaya ne gerek var yani. kirada da olsa başka yerde oturmayı tercih ederim.  :icon_thumright: :icon_thumright:
bak seninkinin şu abisine bide emirler yağdırıyor demek. valla kızıyorum bu olaya  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

oozge

offfffffff offffffffffffff bu konu benı cok kasıyoooooooooo dha şimdiden bakalım kımlerle karsılasıcammmm Allahımmmmmm :y25: :amin: