Gurbet Gelinleri Buraya..

Başlatan **Gül**, 17 Temmuz , 2010, 19:25:40

« önceki - sonraki »

**Gül**

Arkadaslar Turkiyede buyuyup de yurtdisina gelin gidenler burda toplanalim mi? Yani hayatin sorunlarini zorluklarini burdan paylasabiliriz.
Ben baslayayim. Turkiye de buyudum. Dugunumun 3. Gunu buraya yani Londraya geldim. 21 aydir burdayim ama hala alisma surecindeyim. ama en zoruda ozlem :( burada kimsem yok esimden baska onunda benden baska  :dontknow: Siz ne durumdasiniz?
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


Balböceği

iyi dusunmussun gulcum konuyu...

Bende turkiyede dogdum buyudum italyaya gelin geldim 12 ay oluyor 1 senelik evliyim iste

dedigin gibi kimim kimsem yok ama olmaz olasicalar koca tarafi cok ozlem agir basiyor dayanmaya calisiyorum
kaldigim bolge zengin yerleri hep normal yapacak ne etkinlik falAN Var arada bir depresyondayim sukurler olsun
simdi hayirlisiyla cocugumu dogurmak ban canyoldasi olmasi  :amin: :amin:

**Gül**

Ayni seyleri yasiyoruz Edacigim keske yakin olsaydik Bende aynen oyle dusunuyorum bebegim gelseydi en azindan onunla ilgilenir zamani gecirirdim
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


melekk

bende turkiyede buyudum ama 2 yildir isvecteyim
basta alismak cok zordu ama simdi alistim artik butun vaktimi oglum aliyo hayirlisiyla ikinci oglusumda yolda yinede ozlem var tabiki cunku benimde kaldigim yerde ne benim ne de esimin akrabalarindan kimse yok ama turkiye den tanidiklar var

Lă_Tăhzen!

bende gurbetteyım kızlar kızımı uyutayım gelıp yazacam ayrıntıları   :suclu:

Balböceği

 :y25: :y25: :y25: :y25:

gurbetlik zor is ozlem hasret iyice bunaltiyor insani  :y25: :y25: :y25:
simdi dort gozle rabbim nasip ederse cocugumu bekliyorum en azindan evimde nese kaynagim canyoldasim olur  :y25:

Lă_Tăhzen!

bende türkiyede dogdum buyudum guzel şehrımız istanbulda 2.5 yıl oldu gürcistandayım 4 aylılık nişanlılık surecınden sonra evlendım 3 gunluk gelınken gurbete geldım  o sınırdan gecerkenkı ruh halımı hala içimde yasıyorum  :y25:  bambaska bir ülke bambaska insanlar arabaların plakaları bıle içimi karartıyodu eve geldigimizde babmbaska bır ev ve içinde hayatını paylasacagın insan cok garıp duygular gercekten 6 ay boyunca hıc bır turku tanımadan mal gıbı gecırdım sıkıntıdan 1 derı 1 kemık kalmıstım  duvarlarla konusur hale gelmıstım nerdeyse hertulu fobım yuzgosterdı herseyden korkar oldum daha sonra turklerele tanıstım bırsuru turk oldugunu ogrendım çok sukur lşımdı ıyıyım ama illede vatan eşim en buyuk destekcım kızım var ayrı bır guzellestı gurbet bana

Lă_Tăhzen!

edacıgım italyanın neresinde yasıyosun benım arkadasta italyada romada yasıyor  ne iş yapıyor eşin oda yazık yalnız sıkıntısından 2. cocouguna hamıle  :k06:

Balböceği

Alıntı yapılan: ASEL'İM - 17 Temmuz , 2010, 22:14:10
edacıgım italyanın neresinde yasıyosun benım arkadasta italyada romada yasıyor  ne iş yapıyor eşin oda yazık yalnız sıkıntısından 2. cocouguna hamıle  :k06:
Ben como ya bagli ilce gibi yerde yasiyorum  Esimin abileri akrabalari hep burda isyerleri var akrabalari cokta isime yarayan yok hani eltilerim hep kendini begenmiss neyse o konulari karistirmayim anlata anlata biktim  :cildir:

Lă_Tăhzen!

kız ne guzel işte akrabaların varmıs ya bende yalnızssın zannedıyorum  ;D

Balböceği

Alıntı yapılan: ASEL'İM - 17 Temmuz , 2010, 22:20:49
kız ne guzel işte akrabaların varmıs ya bende yalnızssın zannedıyorum  ;D
keske yalniz olsaydik inan bu kadar uzulmezdim ikidebir yeni geldigimde hukmetmeye kalkti eltim
agzinin payini verince sustu aman kurban olim seni deli edecek bi hareketleri varsa insanlari hele hele gunaha sokarlarsa ben almayim zaten soyle bi yapim vardir aileden gelen fazla kalabalik insanlar ordusunu sevmem ben ama napacan basa gelmis  :cildir:

Lă_Tăhzen!

 :k06: haklısın valla ben tatıllere gıttıgımde burnumdan gelır bıran önce dönmek isterim evime benım için gurbette olmanın cok avantajları var buyönden kendımı çok sanlı  hıssedıyorum nerde çokluk orda b...luk demiş atalarmz  :laughing7:

Balböceği

yani demiii  :ehi: :ehi: asil sorun bende ney biliyormusun kocami aliyorum onlari onlari yok sayiyorum
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum birgun soyle ictenlikle baksam bana bir laflari yetiyor sonra soyleyince saka oluyor ismi ben ukala ikidebir birileriyle alay eden insanlari sevmem ama bunlarin hepsi ayni basta kaynanam olmak uzere bunlar kimseyi sevmiyor hep avam goruyorlarrr  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

Lă_Tăhzen!

aynen ben gibi bende öyle eşim benım olsun onlar elin yani isimlerinin bile gecmesi içimi darltıyor ben kaynananmla kavga etmıstım dedım ya ben senı sevmıyorumm dedım senden taa bastan elektrık alamadım anlayamadım bısey var bu pırlanta gıbı cocouk senden nasıl oldu  :k06:  deli oluyodu ben bunları soyledıkce   :toothy10:  çok hosuma gıder onu sınır etmek ama sonra bunların hıcbırı yasanmamıs gıbı telelfonlarda konusuruz

Balböceği

 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
aman bosver herkes sucunu bilsin ben evlenecegim insanin once annesi sevcem diyordun ters tepti lafim
bu kadnil degil oteki kandilden 1 2 gun sonra konusmustuk dahA konusmadim kaynanam tr de  :ehi: :ehi: