27 Nisan , 2024, 15:47:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Eşinizin Geçmişteki İlişkileri Sizi Rahatsız Eder mi?

Başlatan **fatoş**, 13 Temmuz , 2010, 18:24:40

« önceki - sonraki »

Balböceği

Alıntı yapılan: B.ü.Ş.r.A - 28 Ağustos , 2010, 14:27:13
aaaah ah kim açtı bu konuyu yaramı deştiniz..benim eşimin konuşmadıgı adam kalmamış koca şehirde..ama hep üniverstenin yolluları..yani iyi ayak deiller 1hafta ko nuşup istedigini alınca terk..hatta en son ki sewgilisiyle ewlenmeyi düşünmüş kız alewi die istememiş ailesi..o kız da zaten iyi ayak deilmiş sadece çok güzelmiş..hatta daha sinir bozucusu biz görücü usulü ewlendik benim gıcık kızdan ayrılmış 2 saat sonra beni görmeye gelmiş.. biz sözlüykende kafede buluşmuşlar kız peşini bırakmıyodu ben nişanlandım demeye gitmiş güyaa..eşim hiiiiiç bişeyini saklamaz anlatır..ama keşke bunları saklasaydıda hiç bilmeseydim..bazen aklıma geliyo çok sinirleniyorum ama ewlendik bikere sorun etsem kime faydası war..
Hmm anliyorum hemde gayet net ama aramizdaki fark esim oyle capkin bir insan olmamasi akisine butun kizlari tanimasi esimin gormeye gittgi kiz bizim arka apartmanda idi gecen gun evlenmis kizz diyorumki seninki evlenmis urfaya gelin gitmis diyorum  :ehi: :ehi: :ehi: hic duymazliktan geliyor esim bunlara gorucu gitmis ama begenmemis  ;D gecen gun yatakta yine boyle bir muhabbet var bakti bakti elimi optu ne gibi bisey geldi aklina acaba  :love3: busra bosver kiz ben bile takmiyorum gecmis gecmiste mazide kalmistir  :icon_thumright:

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

aynen ööle.. şimdi bana aklı gidiyo beni saf tertemiz görüyo yakında kanat takıcak..artık nasıllarsa öncekiler her hareketime ayrı hayran oluyo böyle bi dünyada sen nası bööle saf kalabildin diyo..bide şööle bişey war yaşamış artık hewesini almış gözü kalmamış..ewlendikten sonra ortama giripte cazip gelmesi çok fena.. yok eşime güweniyorum gerçekten..
allah şeytana uydurmasın..

Balböceği

bak ne guzel dedin bekarliginda boyle olan erkekler evlenince evine bagli kaliyor
dedigin gibi hevesini aliyorlar  ;) bak bildigim iki elti digerinin kocasinin bekarlikken olan yani kizlarla olan fotolarini  aramaya kalkmis kendi kosinin baska kizlarla olan fotolarini bulmus  :toothy10: :toothy10: yapmayan erkek yoktur hersey bizim icin

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

aynen öööle..yapmasa daha iyi olurdu ama yapmasınında bazı artıları war..hem en iyisi bizmişizki yanlarında karıları olarak dolaşan karnında çocuklarını taşıyan kişi biziz..daha iyisini bulsalar onu alırlardı..oyüzden hiiiç dert etmeye gerek yok önemi olan öncesi deil sonrası..

derbeder

once saf olup sonradan azanlarida biliyoruz : ) Allah seytana uydurmasin dediginiz gibi kizlar. ya benim esimin geldigi ortamda oyle. yani arkadas gurubu falan cok kotuymus. Allahim korumus esimi. Busra senin gibi esimde bana der hep "çöplük gibi dunyada ben altin buldum" dedi gecen gun  :love9: çok mutlu etti beni sozleri  :love7:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤

işte önemli olan bunu duymak deilmi zaten.. etraf kız kaynıyo ama kız war kız war yaani..bunu dedirtebiliyosak ne mutlu bize o kocaların gözü daha başkasına bakmaz zaten..allaha emanetler allah insan görünümlü o yollu şeytanlardan korusun kocalarımızı..amiiiiin..

bebeğimmm

benden önceki mazisi beni üzemez.üni yıllarında kız arkadaşı olmuş  kızın ihaneti ile sonu hüsran...hemde eşimin ev arkadaşıyla.eşim çapkın değildir o yüzden de içim çok rahat.ama yinede erkeklere çok güven olmaz Allah akıllarını karıştırmasın.

esra18

valla bana da anlatmıstı esım teyzesının kızına asıkmıs daha once hep aklıma gelır :(

✿sweet_sweet✿

ben kurcalamam caktirmadan sorarim bazen :ehi: :ehi: :ehi: ama artik hic boyle islerle ilgim yok.. varim yogumu ogluma adadimm :love9: :love9: :love9:

bebişim616161

bende tam tersi en ufak bişide yüzüne vururum ki sen onu sew,iyodun bunu sewiyodun die adam resmen kafayı yiyo mesela bana der ozaman ki ya sernn ya suan ondan nefret ediyorum ama senn yüzünde n kaçıracam op kızı dieee  :k06:

**yeliz**

ben hiç yorum yapmam yapamm ya aynı yorumu banada yaprsa  cvp verebiliriyim hayır  o yüzden en iisi susmak zaten ilk olabilmek binde bir bi durum

Lă_Tăhzen!

Alıntı yapılan: ♥★Candy ♥★ - 02 Eylül , 2010, 06:54:53
ben kurcalamam caktirmadan sorarim bazen :ehi: :ehi: :ehi: ama artik hic boyle islerle ilgim yok.. varim yogumu ogluma adadimm :love9: :love9: :love9:

valla ya cocouk olduktan sonra tınlamıyor ınsan benım önceleri kıskanclıgım dıllere destandı :D herkes bılır kıskac oldugumu hep derlerdi cocouk olsun kıskanclıgın gecer yok derdim bu can bu bedenden cıkıncaya kadar ksıkanmaya devam  :basardim: ama oyle olmadı kızım hayatıma gırdıgınden berı esime karsı kıskanclıgım söndü  :D

Demet_dk

İKİMİZİNDE GEÇMİŞTE İLİŞKİLERİ OLDU
AMA SONUÇ OLARAK BİRBİRİMİZİ BULDUK VE BERABERİZ İNŞALLAH ÖMÜR BOYU
GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALMIŞTIR BİZİMKİLER GEÇMİŞTE KALDI ONUN İÇİN SORUN YOK  :icon_thumright:


SiRiNe

Hmm esimin gecmisteki iliskileri beni rahatsiz edermi....

hayir etmez gecmis gecmiste kaldi ben ve kizlarim var su an...

:)

esra18

aselnur ya nasıl basardın valla bende de evlendıkten snr basladı ha  :ehi: