28 Nisan , 2024, 02:05:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Acısız Normal Doğum Videosu

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 16:48:30

« önceki - sonraki »

tuanam

valla ben normal doğuramzdım zannedersem ..... çok feci bişey çocuk için ya  bebek için en doğru doğum sezeryanmış biliyor musunuz?        :honk:

Almiş'inAnniş'i

bunu da nerden çıkardın tuanam  :icon_scratch:

tuanam

bi dergide okumuştum bebeğin kafatasını zedeliyormuş normal doğum.  sezeryanın bebek üzerinde hiç bir etkisi yokmuş valla ben duydum onların yaşlancısıyım canım ha ben seni msn ye ekledim haberin olsun ok?

Almiş'inAnniş'i

15 Mayıs , 2007, 22:05:59 #18 Son düzenlenme: 15 Mayıs , 2007, 22:09:21 safakrazi
tamam canım  :k06: ama normal doğum adı üstünde "normal" en sağlıklısı hem anne için hemde bebek için. sezeryan bir doğum şekli değil bir "müdehale" şekli  ;)
bu konuyla ilgili daha detaylı paylaşımı "Epidural Anestezi (Ağrısız Doğum)" başlığında yapmıştık bi oku istersen  :icon_thumright:

pelinim

bende normal doğumu tercih edenlerdenim..inşallah oğlumuda normal doğururum..


Almiş'inAnniş'i


mitmitim

13 Haziran , 2007, 15:18:13 #21 Son düzenlenme: 09 Ocak , 2009, 14:36:38 Emine
herkese merhaba ben yeniyim
34 haftalık gebeyim :nazar: normal dogum beni çok korkutuyor..
ama az önce izledigim video gözlerimi doldurdu..agladıgı anı duymak çok heyecan verici olmalı..bebegimin o güzel sesini duymayı Allahım nasip etsin benim gibi hamile herkese...

ponçik

mitmitim ne güzel bir nick  :D
hoşgeldin
inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun
bende normal doğum yaptım herşey yolunda gitti
en önemlisi bence hamilelik boyunca istediğin doğum şeklinden başka bir seçenek düşünmemek
ve hep olumlu düşünmek  :icon_thumright:
ben öyle yaptım
Allah izin verirde ikinci bebeğim olursa ve yine Allah izin verirse normal doğurmak isterim  :amin:



mitmitim

 çok tesekkür ederim gonca..benimle bilgilerini paylasırsan çok sevinirim..

Emine

Hoşgeldin mitmitim insan doğum yaklaştıkça bebeğinin sesini duymaktan başka birşey istemiyor Allahtan .Diğer herşey boş.İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine.Korkma doğumdan sonrası daha korkunç ve yorucu  :k06: Şu günlerinin tadını çıkar

nesrin

Evet hamilelik sonrası gerçekten çok yorucu. Hamilelik süresince dinlenmek, kendine vakit ayırmak ve en önemlisi her bakımdan bebeğe hazırlanmak, onu donanımlı bir şekilde karşılamak gerek.
Sezeryan çok büyük bir açık karın operasyonu. Arkadaşların da söylediği gibi adı üstünde normal doğum. Herkese normal bir doğum dilerim.

puysal

Sanırım hep içinde kalacak... neden normal doğum yapmadım diye.. Ama kızım doğmadı ve benim resmi olarak doğum iznim başlıyordu.. Doktor en az 1 haftan var diyince bizde sezeryana karar verdik.. Suni sancıda veremedi bebek doğum yoluna girmediği için.. Sanırım kızıma kalsa ben 42 de falan doğuracaktım.. Keşke doğum izni biraz daha esnek olsaydı.. Hep kızlar erken doğar merak etme dediler ama benim cadım doğmadı:(

Epidural sezeryan oldum.. Oda çok güzeldi.. Her anı yaşadım.. Kızımı yanıma verdiler gözlerini açtı bana baktı yanağımı emdi.. Allahımm sesini duyduğumda bir ağlamışım anlatamam.. kamerayada çekildi.. Ağlamak mı gülmekmi arda bir şey işte..

Her şeyden önemliside Eşim hep yanımdaydı.. kızımı gördüğü o ana tanık olduğum için çok mutluyum:)

Almiş'inAnniş'i

bencede sezeryan olcaksa epidural en güzeli.  :icon_thumright:

semra

10 Temmuz , 2007, 18:55:45 #28 Son düzenlenme: 09 Ocak , 2009, 14:40:25 Emine
merhaba arkadaslar bende 21,06,07 de dünyalar güzeli  yunus emre  :binkybaby: mi dogurdum allahim 2 sene sonra o güzel annelik duygusunu yasatti cok sükür  :amin: allahimisteyenlerede yasatsin insallah  :) ama cok zor dogum yaptim sunni sanci ile cokzormus :icon_pale: herkese iyi günler byy  :wave:

sevda

merhabalar  yenilerdenim ve bende normal doğum yapanlardanım bence bana göre yaşanılması gereken çok özel bir duygu 4 saat çektim sancıyı ve sonra bebeğimi görmek ve ona dokunmak olayın en güzel ve unutulmaz anıydı.