Bebeği Kucaklamak Doğru mu? siz nasil bir yontem deniyorsunuz??

Başlatan ✿sweet_sweet✿, 30 Haziran , 2010, 18:47:52

« önceki - sonraki »

duygucuk

Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 21 Eylül , 2014, 17:43:21
bazı anneler neden bebeklerini kucaklarını almaktan imtina ediyorlar anlamıyorum.sonuçta onlar bizim canımız,kucaklamak için 9 ay bekliyoruz ve dünyada çocuğunu kucağında tutup sıkı sıkı sarmaktan daha büyük bir zevk yok bence.
ben oğlumu ilk aylar hiç düşürmedim kucağımdan.zaten bikaç kilo bişey ne yükü olur bana?ha ev işleri yemek temizlik vs de azıcık eksik oluversin o bikaç ay boyunca hiç de dert değil.o ilk aylar asla geri gelmiyor ve bir zaman sonra çocuklar yalvarsak da kucağımıza gelmeyecek.bence fırsat varken tadını çıkarmak lazım.


canım ne güzel yazmışsın.. insan evladının kokusuna doyamıyor. öpmelere sarmalara doyamıyor.. ozan illa kucak isteyen bir bebek değil şimdilik.. ama ben genede alıyorum kucağıma nefesini dinliyorum kokluyorum doya doya.. göğsümde yatırıyorum kuzumu konuşuyorum ninniler söylüyorum ona.. öyle güzel bakıyorki gözlerime dünyalara değer.. bence insan evladına kucağına alıp bağrına basmalı.. bugünlerde almayacaz da ne zaman alacaz zaten büyüdüklerinde istemezler.. oyyy minik kuzum benimm OZANIMMM
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm