2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri ve Bebekleri

Başlatan Emine, 28 Haziran , 2010, 18:58:48

« önceki - sonraki »

nesrin_beyza&berrin

Ya bu bebekler hep aynı şeyi yapıyorlar. Kağıt yemeyi öyle çok seviyorki? Gözümden ayıramıyorum. Birde bizde abla var onun ufaklı tefekli şeyleri. Bugün odasına el attımda ufak şeyleri hep attım. Artık bebişlere göre düzleyecez evi.
   


< ESLAL >

Alıntı yapılan: GülfeR_ - 07 Eylül , 2010, 17:06:17
tutunup kalkmaya başlayanlar çok dikkat edin sert sert düşüyorlar  bir süre  sonra öğreniyorlar yavaş yavaş oturmayı  :k06:

Hilal henüz cesaret edip ellerini bırakmadı hiç canı çokk kıymetli hanımın bırakacağınıda sanmıyorum ama belli olmaz o cadıya gözüm önünde tutuyorum ben yanındayken rahat davranıyor yanlızsa ki ben gözlüyorum gizlice napacak die 2 elde kanepede sıkıca ttunup tepişmiyor  :k06: :k06:

kanepede rahat ezmeler nezaman başlıycak gülom  ???

DER!N

hızlanmasını istiyorsan kanepenin önce yetişebileceği mesafesine sevdiği bir şeyleri bırak, ya da renkli şeyler gitmeye çalışacak ama o zaman düşmeler başlıyor :)

yere silikon yorgan atabilirsin yine de sert bırakıyorlar kendilerini bir kaç adım atabildikten sonra senin arkasında olmanı istemeyecek :) yakın günler çok yakın Rabbim hayırlısıyla nasib etsin.  :amin:





< ESLAL >

AMİNNN CANIMM  :amin: :amin:

oyuncak vs koyuyorum ona kadar gidiyor ama yavaş ve emin adımlarla,  bataniye onun üzerinde silikon yorgan sürünmeye başladığından beri yerden kaldırmıyorum yerler taş Allah korusun üşütmesin die hep yerdeler sık sık yıkıyorum temizlik açısındanda ii oldu ;)

DER!N

bu arada ellerinden tutup yürütebilirsin, düz bassın yürütece bindiler ya garantileyelim selen hiç yan basmadı ama bilmiyorum erken yürüdü diye belki de tek elinden tutuyorum pıtır pıtır yürüyüş yapıyoruz kızımla :)  :nazar: bizim anahtarlar prizler aşağıda düğmeleri açığ kapatıyor :) açıyoruuuz bapıyoruzz diyor öyle mutlu oluyor ki  :k06:





мiŁenα.

BENDE EYMEN emeklesin diye aynı stratejiyi uyguluyorum ;) Lakin dötünü kaldırıyor az sürünerek iterek gidyor ama sonrasında çığlığı basıyor alamayınca ;D eşşek hazıra konmak istiyor ;D


:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.

2 gün önce eşimin iş arkadaşına iftara gittik 9 ayına yeni girmiş güzel konuşuyor zeynep nerde diyor burda dişyor kendini gösteriyor alkış yapıyor babaya şikayet edelim diyor bir bir dicem diyor vs vs..emekliyor tutuna tutuna gidiyor..

ölede tatlıydı ki  :ehi:

bende eymeni yürütüyom zaten daha yatmıyor kesinlikle..! ::) ya ayakta ya oturcak ::) yada yürücez :k06: bayılıyor yürümye zaten yürüteçindeyken eymeni evde bulamıyorum halıda yok evde bir o odada bir bu odada :ehi:


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

hıhıı ellerinden tutuyorum yürüyoruz hemide büyük adımm  :k06: :k06: Hilal normal adım atmıyor ayağı nereye varıyorsa oraya lap lap gidiyor gülmekten ölüyoruz  :k06: :k06:
ben 5 yaşıma kadar parmak ucumda yürüdüm kibarlıktan kopuyordum bu cimcim kime çekmiş bilmem  :dontknow:

DER!N

Maşallah kızıma benim  :nazar: kışa girmeden yürüyeceğiz herhaalde forumcak :)





DER!N

aaaa dokuz aylık olmuşuz  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:


kızım bugün itibariyle 18 aydır benimle hem içimde hem dışımda mis kokulu güzel yüzlü kızım benim, canım benim bebeğiiiimm  :love9:





AککORTįє

benim oğlanda yürütüyorum şimdi Allah ım görseniz videoya çektim

nasıl koşuyor nasıl bide kahkahalarla  :ehi:

hem koşuyor hem gülüyor

ve ayağını hep düz basıyor ; gülfer yan basmadı ecrinde ordan dikkatimi çekti

3/4 aylıktan beri ayağını dümdüz bastı

bakalım ne zaman yürüyecek


AککORTįє

maşallah ecrin hanıma tebrik ederiz  :flowers:

Rabbim daha nice günlerini göstersin inş  :amin:


мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


--elif--

birlikte nice 18 aylar geçirirsiniz inş.  :amin:  :love3:

< ESLAL >

Rabbim nice güzel günlerini yaşayı nasip etsin inş.  :amin: :amin:

maşallah pamuk kızımaa  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: hmm missss   :nazar: