2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri ve Bebekleri

Başlatan Emine, 28 Haziran , 2010, 18:58:48

« önceki - sonraki »

ilkcemre

şimdi büssürü kahvaltı tarifi buldum netten. güzel tariflerde.

zaten bildiğimiz şeyler... yarın hayırlısıyla başlıyoruz... ama bizim kız sadece sabahları uyuyo saat kaçta vercem hiç bi fikrim yok :/

) SaMiRa (

Alıntı yapılan: tweety0555 - 26 Ağustos , 2010, 14:34:10
Alıntı yapılan: En KıYmEtLiM - 26 Ağustos , 2010, 14:30:01
ay özlem bize de gelsene ben fudayldan yapamıyorum işler beni bekliyor
uyumdı bi türlü dün çok uyudu bugün uyumuyo sıpaa  :D
canım cım gelım ne varkı ışte...aman gonlum keyıfllı olsada keske zevkle yapsam vallahı zorla yapıyorum tatsız gunler gecırıyorum keyıfsızım sızlerı okorumda bıraz keyfım yerıne gelıyor

hayırdır canım neyin var ???

tweety0555

ebrar cım cok sagol musaıt olunca bır ıncelım...
ayse cım bırgun goruselım ramazan sonrası...
sahra cım esımle tatsız gunler gecırıyorum ufak seyler kocamn oluyor buda benı yoruyor uzuyor ...alttan almak sabır sahıbı olmak ısterdım ama yapamıyorum buda ıslerı buyutuyor...neyse allahım evlatlarıma saglık versın hersey duzelır... :crybaby2:



мiŁenα.

özlemcim skma canını düzelir herşey :opucuk:bularda tuzu biberi olsun de :opucuk:

her evde olur bu tür şeyler

buluşuruz tabikide hafta içi olabilir gelim samsuna ararım ben seni tatlım :opucuk:


:love9: :love7: :love9:


) SaMiRa (

özlemcim üzülme iki tane dünya tatlısı oğlun var ne güzel her evlilikte oluyor öyle şeyler pire deve misali ama geçiyo inş.sizinkide geçer kıyamam sanaaa :opucuk:

AککORTįє

kesinlikle , sıkma canını olmasa iyi ama oluyo arada işte her evlilikte olduğu gibi

Rabbim sağlık versin


zelis

iyi geceler kizlar , bi iki gundir giremedim , yogundum biraz, evin esyalarini degistirmeyi dusunuyoruz saga sola mobilya bakmaktan evde oturmaya vakit bulamadim , ama halada alacagim seyede karar veremedim ??? ??? ??? ???

ne cok sayfa ilerlemis iki gunde  :-ooo :-ooo :-ooo oku oku gozlerim agridi , kimin ne yazdigini unuttum  :k06: :k06:

ne var ne yok anlatin bakim  :k06:


zelis

heleki sigara icen , calismayan , is arayan ve oruclu bi es hic ama hic cekilmiyor :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
ama ben takmiyorum , takarsam kendime ediyorum , atiyorum kendimi disari...

canim sende oyle yap uzme tatli canini , dort dortluk evlilik varmi ki  :dontknow: kavgalar sayesinde esler birbirlerinin degerini daha iyi anlayabiliyor...
Rabbim baska dert vermesin , umarim en kisa zamanda ustesinden gelirsiniz sorunlarin...


AککORTįє

iyi geceler canım

sen niye mobilya bakınıyorsun taşınıyormusun  ???


tweety0555

haklısınız ama ben cook takıyorum ve ısın kotu tarafı o sınırlı ıken soyledıgı lafları alttan alamıyorum sabredemıyorum sabretsem sonradan pısman olacak ama yapamıyorum bene soyleyınce agır konusuyorum haksızken  haklı dururumuna gelıyor ...neyse dun gece dısarı cıkalım vs dedı bılmem bugun nasıl olur....neyse gecer de hergecıste bır hasar bırakıyor yureklerde.....

ayyy gunaydın bılem demeden hop konuyaaaa...GUNAYDIIIIIIINNNNNN..

bızım mesaı erken basladı mert gece bır kac kere korkarak uyandı galıba tartısmalardakı ses yukseklıgı ouda etkıledı...cunkı kucagımda laf yetıstırıyordum dıger odaya :laughing7: :honk:



< ESLAL >

27 Ağustos , 2010, 10:39:40 #1690 Son düzenlenme: 27 Ağustos , 2010, 10:42:44 < ESLAL >
günaydınnnn kızlarr  :hello: :hello:

zelişcim inş. bulursun gönlüne göre bende bütün evi çöpe atıp yeni şeyler almayı çokkkkkk istiyorum ama kahretsin şartlar el vermiyor  :icon_scratch: :icon_scratch:

özlemcim arkadaşlarında dediği gibi bunlar tuzu,biberi keşke olmasa ama her evlilikte oluyor malesef inş. çokk kısa sürer tatlım  :amin:

bizde durumlar aynı mamalarımızı bi yiyoruz bi yemiyoruz geceleri bin kere kalkıyoruz 6. dişimizin ucu nihayet göründü  :nazar: :nazar:

ben şarkı söylerken oda benimle mıyavlıyor birlikte düet yapıyoruz kızımla eller havada   :occasion5: :occasion14:

vee kızım dünden beri bana ANNEMMM  :love9: :love9: diyor yavrum kuzummm benim annen kurban olsun senin o dillerine

ben hep annem dur annem gel bu şekilde konuşuyorum nisayla sanırım o yüzden kuzum bana annem diyor akşam eşim çok şaşırdı ve kıskandı  :laughing7:

bizden haberler boylee

gülommm nerelerdesin yoksun 2 gündürr attalarımı gittiniz pamuk kızımla  ???

tweety0555

ayy maasallh cok erken hareket aldı senın hılal maasallh kuzuya bızımkı sızen ufak ama cook belırgın olmasada anne mamamama  mammam babba gıbı bırbırıne yakın seyler soyluyor ama ben bılınclı soyledıgını dusunmuyorum...



DER!N

Günaydın güzelim  :opucuk: buralardayız evdeyiz, kamelyadayız Selen bir kaç gündür huzursuz diş geliyor bakıp çıkıyorum ben de işte.

Yarından itibaren anneme gideceğiz kızımla, eşimin ptesi dahil sonrası her akşamı dolu iftar davetleri resepsiyonlar vs. annemler de pazar günü yazlıktan dönecekmiş götüreyim sizi dedi çok geç gelir çünkü yemeklerden biz de atladık  tamam dedik. :) Selen annemdeyken güzel yemek yiyor belki bayrama kadar toparlanır biraz.  :)

Bu arada abim yoğun bakımdan çıktı  :hieyt:

Maşallah tatlı dilli kızıma annem diyen dillerini ısırsın teyzesi ne zaman teyzem diyecek  ::)





tweety0555

gulfer gozunuz aydın abıne gecmıs olsun...ıyı tatıller ozamn sana



< ESLAL >

Alıntı yapılan: tweety0555 - 27 Ağustos , 2010, 10:42:20
ayy maasallh cok erken hareket aldı senın hılal maasallh kuzuya bızımkı sızen ufak ama cook belırgın olmasada anne mamamama  mammam babba gıbı bırbırıne yakın seyler soyluyor ama ben bılınclı soyledıgını dusunmuyorum...

evt canımm maşallahı var bu konuda çabuk dillendi derdini anlatıyor acıkınca meme,uykusu gelince nenni diyor baba gel,hadii anne gibi küçük cümleler kuruyor  :nazar: :nazar: