27 Nisan , 2024, 21:31:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2008 Anneler günü çekilişi

Başlatan ponçik, 01 Nisan , 2008, 12:12:41

« önceki - sonraki »

mavili

ben hediyeyi aldım sadece göndermesi kaldı yarın onu da halledecegim ozaman bana çıkan anne ile irtibata geçip eline ulaşıp ulaşmadıgını soracagım umarım hediyesini begenir :flowers:



emosum

02 Mayıs , 2008, 21:00:23 #106 Son düzenlenme: 02 Mayıs , 2008, 21:49:07 emos
BENDE YARIN GÖNDERİCEM UMARIM ALDIGIM KİŞİ BEGENİR  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

yeşil

bende bugün çıkıp aldım yarın yada p.tesi yollarım insan merakediyo acaba beğenirmi diye :suclu:

sevda

Ben ya yarın yada pazartesi günü alıcammm bakalım nasıl müsait olucamm doğal olarak pazartesi yada salı günü postalıycamm... ;) umarım beğenilir çünkü sverek ve isteyerek alıcammm heyyy sevgili anneee ve sevgili meleğiii duydunmu bakemmm... :k06:

sevda

Kıslarr aldığımız hediyelerinn resmini çeküp burdan ekleyelimmi nedersinizz hem diğer annelerde görmüş olur aldığımız hediyelerii hemde merakımız giderilmiş olurr sizee uyarmııı... ;) :opucuk:

yeşil


emosum


ponçik

 :director: Elvaaaaaaan
:director: Aslııııııııııııııııııııııı
arkideşler siz gelmeyince çekiliş tamamlanamıyor hadi amaaaaaaaaaa

Sevda bunu yazdığın iyi olmuş  :D  böylece sayfada renklenmiş olur  :hello2:



emosum

ben hediyemi verdim kargoya pazartesi ulaşır dedi kızzzz   anniş pazartesi evde ol ona göre(gerci kim oldugunu bilmiyo ama pazartesi evde ol) :k06:

Aslı & Eren

Kusura bakmayın arkadaşlar bir kaç gün takip edemedim siteyi, çekiliş hala devam ediyordur umarım. Beni atmadıysanız sıradaki benim olsun...

sevda

bENDE YARIN VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUMM VERDİĞİM ZAMAN ORDAKİ KİŞİ HANGİ GÜNE KADAR GİDER DERSE BENDE YAZICAMMM OSAMANDA ANNEEE EVDE OL DİYCEMMMM.... ;)


BAKIN RESİM EKLEMEYİ UNUTMAYIN VALLA KRIŞMAM HAAA... :caca: :caca:

emosum

ya kızlar ben gönderdim ama sonra ona haber vericekmiydikki ben anamadım valla  ben sölemedim gönderdiğim kişiye :suclu:

yeşil

şansına çıkan kişi hediyeyi alınca bilicek kimden olduğunu yoksa süprizi kaçar ;D

emosum

ben sölemedim daha ama ctesi yolladım kargo pazartesi eline ulasır dedi ve zaten birkaç gün içinde ulaşmmassa ozaman sorarıs

sevda

yaa bak heyecan yaptım benn şincikkk...ne güzell sanırım aldıktan sonraaa karşıdaki anne bilecekk yeni yıl çekilişinde bizzz herkesss belli bir süre sülememişti isterseniz anneler gününe kadar söylemeyelim pazartesi herkess söylesin nedersiniz ama önce goncacıma danışmak lazım ee onun başlattığı bir aktivite ama ben eğer bana gelirse hemen resmini çekip koyucamm ama teyzemizin ismini yazmıycam yada annemizinn... ;)