28 Nisan , 2024, 23:38:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Benim Minnoş Oğlumu Benden Aldılar :(

Başlatan Shadowqueen, 29 Mayıs , 2010, 14:30:59

« önceki - sonraki »

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

çok geçmiş olsun canım
allah bıdaha yaşatmasın  :amin: :amin:
rabbım sabır versın  :amin: :amin:

Pınar86

Canım cok gecmiş olsun :( demek bebişimizin bu dünyada kısmeti yokmuş Allah'tan hayırlısı üzüleceksin tabi ama inşallah hayırlısı ile tekrar anne olursun kendine iyi bak.
:love9:''AŞK'' :love9:
Adın ile upuzun yıllar hep senin olsun,
Ömür'üm göz nurum mutluluk seni bulsun,
Yaradan yüce Rabbim daima seninle olsun...

****SeRaP-27****

canım çok geçmiş olsun demek hayırlısı böyleymiş  :sad1:
Allahımmmm binlerce kez teşekkürler sen evladımı koru ya rabbimmmmmmm

★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

cok gecmıs olasun canım  :amin: allah bıdaha yasatmasın  :amin: :amin:
                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»

KybeLe

Canım benimm çok geçmiş olsun. allah sabır versin. inan cok üzüldüm ama demek ki hayırlıısı buymuş üzme sende kendini veren de rabbim alan da..
Oğluşuuumm :)

ırmak184

canım benim gecmiş olsun allah bir daha yasatmasın hayırlı böyleymiş  :'(

EMEL 26

çok geçmiş olsun  :'( :'( :'( :'(
bu durumda ne denir bilmiyorum
allahım herşyin hayırlısını versin yine olur sen sağlıklı ol yeter
Kızlarımla hayat çok güzel💖

н∂vv∂ ツ

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN
HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ
ALLAH SABIR VERSİN


Uploaded with ImageShack.us

°o.O євяυ O.o°

cnmmm cook üzldümm rabbm sabır versn bi daha yasatmasn ins


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

sugarwoman

Cnm gerçekten söylediklerinin etkisinde kaldım.Allah sana sabırlar versin.2.hamileliğin umarım istediğin güzellikte geçer.Tekrar geçmiş olsun..

zeynep0655

canım çok geçmiş olsun, rabbim sana sabırlar versin, birdaha böyle bir acı yaşatmasın. ağlayarak okudum yazılarını :crybaby2: :crybaby2:

<<AyBüKe>>

  Canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin ... Sana sağlık, sıhhat versin Rabbim, sen iyi ol gerisi olur Allah'ın izniyle  :amin:  Kendine çok dikkat et canım, tekrar geçmiş olsun ..  :opucuk:

zehraab

canım geçmiş olsun çok üzüldüm, bende 1 ay önce seninle aynı kaderi paylaşmıştım.Gebeliğim 13 haftalıktı 2 li test için ense kalınlığını ölçerken doktorum anormal birşeyler olduğunu tespit etti, konunun uzmanı olan bi profa gittim ve bebeğiminizin anomalili olduğunu öğrendik eşimle.Tabi o an dünya başımıza yıkıldı, benim 2.gebeliğimdi ve ilk bebeğimi doğumdan 5 saat sonra kaybetmiştim.Onun üstüne 2.bebeğimizin anomalili olduğunu öğrenmek bizi yıktı resmen ama bizde sizin gibi mantıklı olanı yaptık ve bebeğimizden mecburen vazgeçtik, çünkü belki hamileliğimin daha ileri aşamalarında biz onu kaybedecektik yada doğumdan hemen sonra kaybedecektik.Tabi ben daha erken öğrenmiş oldum bebeğimin anomalili olduğunu ve onu tam olarak hissetmeye başlamadan mecburen vazgeçtim bebeğimden.Seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin.Bu yıkımı taşımak kolay değil elbette, sende çok güçlü bir insansın, inşallah bir dahaki hamileliğinde sorun yaşamazsın ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.:amin:
hüzün olgunlaştırır............. kaybetmek sabrı öğretir...................

rosee

merhaba,öncelikle cok gecmis olsun bende ayni aciyi daha 40 gün önce yasadim. 5 aylik bebegimi kaybettim yazdiklarini hem okudum hemde agladim inanilmaz üzüldüm ama hersey haktan dir bunu biliyoruz,dilerim ayni acilari bir  daha yasamayiz,kendine iyi bak,sakin üzülme...allaha emanet ol.

esra26

canım benim çok ama çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda atlatırsın  :amin: allah bi daha yaşatmasın aynı acıları bundan sonra sağlıklı nur topu gibi çocukların olur bi düzine inşallah  :D
kendine çok ii bak tatlım