ERKİN'İM, KUZU PİRZOLAM

Başlatan mumkule, 14 Ocak , 2007, 21:21:48

« önceki - sonraki »

mumkule

Babaannem bana walker aldı. Ben onunla yürümeye başladım. Ama bugünler de tekrar emeklemeye başladım. Annem nedenini çok merak ediyo. Beni yine yürütmeye çalışıyo. BAzen gönlü olsun diye yürüyorum ama emeklemek daha kolay geliyo bana...

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Kuzuyum ben...  :aferin:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

Annemle çok eğlendik bol bol güldük  ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

13 Temmuz'da ilk doğum günümü kutladık  :muzz:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



mumkule

İşte diğer doğum günü resimlerim  :muzz:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



sema_aksu

Offf Barış uyandıı! Tam erkin kuzumun resimlerine bakacaktım. Döneceğim hemen.

sibell&gökhan

HOŞGELDİNİZZZ AYÇA VE ERKİN KUZUSUUUUUUU...
OHH OHHH MUHTEŞEM RESİMLER NEKADARDA ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH ESKİ RESİMLERİNİZE BAKTIMDA  :nazar: VAR ERKİNİN
BU ARADA GEÇMİŞ DOĞUMGÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SAĞLIK DOLU YILLARA  :flowers: TATİL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ  :wave:

şerife Berat

 merhabalar ayça erkin çok tatlı çıkmış fotograflarda maşşallah yavrularımızn hepsıde bırbırınden karızmatık vedeeeeee fotojenilk :)

erkının hedıyesı olan walker sence etkılı bır cozum mu,yurumek için ? oğlum 1 yasını 10 gun gectı ama 1-2 adımdan sonrası gelmıyor alsammı acaba diye düşünüyorum da  :wave:

sema_aksu

Erkin'im, minik 'cool' adamım benim, sen böyle gün geçtikçe daha dünya tatlısı oluyorsun ya, Sema teyzenin içi gidiyor. Nasıl öpmek istiyorum seni şu anda biliyor musun? Her bir fotoğrafında mükemmel gözüküyorsun. Bak bak bir daha bak'lık bir durum yani. Ama anneni özellikle tebrik ediyorum, sen babanla saadet içindeyken sizi öyle güzel fotoğraflıyor ki, o anda tutup kucağıma alp içime bastırasım geliyor.

Ayça, ben bu kuzuyu çok özlemişim yaa, annem müjdeyi verdim geçen gün; Ayça gelmiş, Erkin gelmiş, dedim o da benim adıma çok sevindi.  :D

Çok güzel bir tatil yapmışsınız. Erkin için de senin için de çok iyi olduğu her halinizden belli. (Zaten olan babaya oldu.  :k06:) Biraz zorlanacaksın şimdi sanırım, e orada anneanne, dede var, her yer günlük güneşlik, pattadanak denize, havuza falan giriliyor, güzel sağlıkl yemekler... Maşallah diyorum en kocamanından.

Barış'ın kulağı geçer geçmez atlıyorum bir taksiye, alıyorum soluğu sizin orada. Köşede starbucks açılmış, bu sefer ona gideriz. Hem koltukları daha rahat. Bahçe kısmı da var.  ;)

İkinizi de çok çok öptüm sayın...
(Yaa bu arada doğumgünü hediyesi hâlâ bende.  :-[ Gelirken getireceğim, ama merak etme zaten sonbahar için bir şey almıştım. Onu bildiğim için göndermek için acele etmedim. Yalnız tek bir sorun var, değilştirme kartının süresi dolmuş olabilir mi? Hani beğenmezsen ya da üstüne uymazsa diye diyorum.  ;))

Almiş'inAnniş'i


semra

gecmis dogum günü kütlu olsun kuzunun :flowers:nice yillara ayrica resimlerede bayildik :aferin: :nazar:

mumkule

Erkin'im yeniden yürümeye karar verdi  ;D 3 gündür evde  pıtır pıtır yapan bi fare var yani  ;D Yarın foto eklerim bugün bi türlü çekemedim yahu  :-\



sema_aksu


sema_aksu

Ayça bu akşam bi yere gideceğiz saat 10 -10:30 gibi dönmüş olacağım, Barış'ı uyuturken ya da uyuttuktan sonra müsait olursan yazışalım. Bilgisayar başında olursan bir sayfayı hep forumda açık tut da gelince senin orada olup olmadığını anlayayım.

Ay çıldırciiim, yakında güvercinle falan haber göndereceğim yani.  :cildir: :laughing7:

mumkule

Benim kuzum bugün kusan kuzu oldu  :-\ galiba midesini üşüttü  :(