27 Nisan , 2024, 23:25:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebeğimi Olmadan Kaybettim

Başlatan HATDEV22, 14 Mayıs , 2010, 10:35:07

« önceki - sonraki »

HATDEV22

Alıntı yapılan: hüseb(ebuş) - 14 Mayıs , 2010, 17:33:40
cnmm bnce daha ii bi dr bul bunu hamile kalmadan önce arştrsın neler yapablio düşünsün snra hamile kal böle daha zor bnm bi tane ölmştü mesela gttiğim dr bi daha ölürse araştrcaz dedi gıcık oldum bi daha üzüntü çekcektm nese başka bi dr buldm prof. o araştrdı oturduk konuştk snra hamile kaldım ve şuan iiz çok şükür rabbime :amin:

canım benimde arştırıldı kanımda pıhtılaşma var dediler rahimde yapışıklık vardı bu ay film le açıldı hamile kaldım ama bir türlü kalp atışları oluşmuyor 3 düşük yaptım 2 de de oluşmadan kaybettim buda gidicek zaten iğneye başlamıştı doktorum fayda sağlamadı sanırım haftaya gel dedi gidicem bakalım ne diyecek sorucam tabi ne yapıcaz diye
bebiş istiyorum allahın iziniye

asara

uzulme iyi seyler dusun bide her iste hayir vardir doktorlarada fazla inanma hersey ALLAHTAN

zehraab

hatdev canım hamile haberini yazınca sevinmiştim senin için çünkü daha önce de hamile kalmış ve düşükler yapmıştın
ama şimdi bu habere üzüldüm gerçekten, üzülme demek fayda etmez biliyorum ama bunun nedenlerini iyice araştırıp bir dahaki hamileliğinin sağlıklı gelişmesi için iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim.Doktorundan memnun olduğunu yazmışsın iyice araştırsın nedenlerini yaşadığın bu düşüklerin.Umut edip sonra hayal kırıklığına uğramanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, belki anne olmanın zamanı gelmedi henüz bu açıdan düşün birde.İnanıyorum ki bir gün mutlaka anne olacaksın.
hüzün olgunlaştırır............. kaybetmek sabrı öğretir...................

nisan rüzgar

canım  üzme kendini ..allahım hayırlı zamanda veriri canım ....yine olur merak etme sen bol bol dua et arkadasım :amin:

karapnr

okuyunca çok üzüldüm allah sabır versinn :y25:



menekşee

Geçmiş olsun canım.kanın seviyesi düşükse şimdi sorun yaratmıyorsa ilerleyen günlerde sorun yaratır bebek senin  kanını kullanmaya başlayacak bu durumda kalbe kan pompalayacak.Yinede sen 2,3 farklı doktora gözük çünkü hepsinin tecrübesi bir değil canım.Ben 8 haftalıkken keseyi görmek için doktora gittim.ultrason doktoru 7 haftalık gözüküyor dedi belkide döllenme geç başlamış olabilir dedi ben de buna ister istemez inandım.Başka hastaneye gittiğimde 8 haftalık diye gittim bu kez 9 haftalık çıktı anlayacağın canım umudunu tek doktora bağlama bir kaç kişiye daha gözük.
TATLI CADIM _GİZEMİM

SABIRTAŞI

hayırlısı olsun arkadaşım üzülme dua et ve sende hayırlısını iste daima.....

EMEL 26

geçmiş olsun canım allahım ömür verdigini versin zor biliyorum ama sabırlı ol allahım yine verir üzülme :opucuk:
Kızlarımla hayat çok güzel💖

****SeRaP-27****

Alıntı yapılan: HATDEV22 - 14 Mayıs , 2010, 11:02:44
valla canım zaten pkoluyum sonra kanımda pıhtılaşma var iğneden çok umutluydum ne kadar korksamda umutluydum. ne yapıcam bilemiyorum doktor bişey demedi telefonla söyledim zaten iğneleri bırak dedi kendi kendine düşerse düşer düşmezse kürtaj yaparız dedi haftya gidicem bakalım ne diyecek kanda oluyor fakat bir türlü bebk oluşamıyor anlamadım bir türlü çok üzülüyorum.



canım dr unu değiştir bence mutlaka yapılacak bişi vardır pkolu olup kaç defa hamile kalmışsın ama belki iğnenin bi yan etkisi falan oluyordur mutlaka başka dr lara da sor
Allahımmmm binlerce kez teşekkürler sen evladımı koru ya rabbimmmmmmm

zeynep0655

geçmiş olsun canım. Allah sabır versin :amin:

dilara ışık

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...SANA ÜZÜLME DİYEMİYORUM..AMA YIPRATMA KENDİNİ...ÇÜNKÜ ŞU ANDA İÇİNDE VE TÜM GÜCÜNÜ SENDEN ALIYO...SEN DE ONA YARDIMCI OL...İYİ DÜŞÜN....RAHATLA....HEP KÖTÜ DÜŞÜNME...DİNLEN...STRESTEN UZAK DUR FAYDASINI GÖRECEKSİN...CANIM ARKADAŞIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN...KURTARSIN İKİNİZİDE...AYIRMASIN SENDEN ONU...ALLAHTAN HAYIRINI DİLE...MUTLAKA O İYİSİNİ BİLİR... :flowers:

gülay t.

Hatdevcim canım çok geçmiş olsun. Değerin çok yüksek değilmiş genelde bu değer kimyasal gebelikte oluyor. Benim de başıma geldi birkaç kez testte çıkıyor fakat rahme yerleşmiyor birkaç gün sonra adetle atılıyorsu. Ultrasonda hiç kese veya bebek görememiştik. Tekrarlayan düşük olabilir diye Üniversite hastanesine bile gittik. Ama doktorlar genelde bir sorun çıkmıyor tutana kadar deneyin dediler. İnsan çok üzülüyor elinden birşey gelmediği için. Ama çok şükür şimdi bir kızım var.

Hamile kaldığımda yine çok korktum düşecek diye ama çok şükür tutundu. Zaten adetin birkaç gün geçince değerinin 200 veya 300 lü birşey olması lazım ki  bebeğin rahme tutunduğu anlaşılsın.Benim de diğer değerlerim hep düşüktü ama en son hamile kaldığımda çok daha yüksekti. İnşallah en hayırlı zamanda sen de yavruna kavuşursun.

betüs26

canım öncelikle diliyorum ki inşallah bebeğin tutunur ama bence gerçekçi olmak lazım evet her doktora güvenemiyosun bunu bende kaç kez yaşadım ama senin gözlemin daha önemli sen zaten nasıl bir hekim olduğunu az çok anlarsın yani ona güveniyorsan mesele yok yani kötü şeyler olunca hep onları suçlamakta yanlış eninde sonunda onlara muhtacız tabiki herşey nasip allahtan o ayrı benim yaşadıklarımı anlattım ben ikna olasıya kadar değiştirdim doktorumu fakat ben onlara güvenemedim ama şimdi profa gidiyorum gerçekten çok farklı bilgilere sahip ona sen karar ver bence bir arkadaş iğnelerin yan etkisi olabilir demiş asla değil çünkü o iğneler zaten bebeğin için oluyo ben 37. haftadayım hala devam düşün yani 9 ay boyunca ama onlar seviyorum onlar benim şifam ama hemen başlaman gerekiyo adetin 1 gün mü geçti hemen gidiceksin kanda baktırıp çünkü ilk oluşumda vurulmaK önemli olan benim 4. unutma allah herşeyin vakti zamanı gelince veriyo pes etme asla lütfen ben hep dua ettim 3 kez kaybettim ama bir gün rabbimin vericeğini hep umut ettim

HATDEV22

Canım betüş iyiyim canım cumartesi kanamam başladı yani kürtaja gerek kalmıyacak sanırım. artık daha umutluyum üzülmüyorum.allahım zamanını bilir diyorum canım iğnelerde 9 nisanda adet oldum 10 mayıs  da kan testi 12 mayısta iğnelere başladım. canım iğnelerle bir alakası yok bence çocuk tutunsa iğneler yarar zaren bende polikistik overde var tek bir hastalık değilki. ne yapalım herşeyi oluruna bıraktım artık üzülmicem allah beterinden saklasın insanların canlanıyo da kaybediyo 6 ayında 9 ayında kaybediyo allaım her şeyde bir hayır vardır diyorum. doktora gitmedim henüz zaten düşmüştür büyük ihtimal bu bir kimyasal gebelik oldu. adetle birlikte atıcam sanırım. baya araştırdım böyle kimyasal gebelig geçirip bir sonraki ay sağlıklı hamile kalanlar bile çok olmuş kimiside anneyi gebeliğe hazırlarmış kimyasal gebelik allahım banada vericem birgün inanıyorum. ben.
bebiş istiyorum allahın iziniye

SABIRTAŞI

inşallah canım tabiki verecek sen inancını kaybetme.....çok geçmiş olsun........ :k06: :k06: