Doğumu haziran temmuz ağustos 2008 olan anneler neredesiniz

Başlatan mavili, 24 Mart , 2008, 23:25:12

« önceki - sonraki »

sevda

EMOŞUMM ..

SANADA GÜNAYDIN GÜZELİMM..EVET BENLE ARHAN İYİYİZ BEN TUVALET EĞİTİMİNE BAŞLIYCAMDA ONDAN

HAZIRLIK YAPMAM GEREKİYORDUU YANİ BEYNEN... :k06: :k06: ONDAN YOKTUM GÜZELİMM MERAK ETTİĞİN İÇİN ÇOK SAĞOL.. :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

tubis

günaydın kıslarrr..

emoşum ben hamiş olmadan öncede yememe kısıtlama getirmedim ki hiç. kolay kilo alabilen biri değildim ama evlendikten sonra 4-5 ay içerisinde 5 kilo aldım 11 ay oldu hala aynı kilodayım.bakalım hamişken ne olcak  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:


sevdacım arhan kaç yaşındaydı canım. ??? ??? ??? 

sevda

Arhan 2 yaşında güzelimm..ve erkeklerde tuvalet eğitimi çok zorr kızlara göree...

tuvalet eğitim yaşı 26 ile 27 ci aylar arasında deniliyor bende 27 ci aya girmek üzereyken başmak istedim bakalım ne olucak... :-\ :-\

emosum

sevdacım canım inşallah arhan la  bu dönemi en kolay şekilde atlatırsınız :amin:

tubis

anladım canım. evet gerçekten de erkeklerinki biraz zor oluyor. benim kız kardeşim 7 aylıkken biz anlıyorduk onun tuvaletinin ( kakasının )geldiğini hemen annem klozete çiş tutuyordu. öle öle alıştı. altına yaptırmamaya çalıştık farkettiğimiz sürece.

arhan akıllı bir bebektir böyle annesi olduktan sonra hemencik öğrenir tuvaletini nasıl yapması gerektiğini sen merak etme  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ecrin57

slm arkadaslar bizde geldik kahvaltimizi yaptik kizimlaa babaasi bize hazirlamiss oohh ne guzell olduu bu arada tubiscim bende senin gibi tursu yemistim hep hic tatli istemezdi canim aci seyler ve tursu inan tursununu suyunu bile icerdim benn her kezz igrenirdi ama napiyim  ruyama bile giriyorduum kiz olacak demekki seninde  :k06: :k06:

selmacim hayirli haberlerini bekliyoruzz canimm icini rahat tut sana kocaman moral opucugu benden ve kizimdan eloss arkadasinadaa :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :flowers:  :flowers:


sevdacim bilincli bir anneye benuziyorsun bence senin icin hicde zor olmayacak canim  tuvalet egitimi merak etme
arhan cok tatli masallah ve cin gibii baksana ya ondan ne kurtulur annesi


emosssssssss heyecanlimisin canim ya annenin gelmesine saatler kaldi  denizle ne hazirliklar yaptinizz bakalimmm ananeeee geliyor   artik seni bu gun goremeyizzz bence annenle hasret giderirsin konuscak seyler coook birikmistir umarimmmm ve son 23 gun saliyida saymazsan dahada az :hello2: :hello2: :hello2:

Ecrin57

yanlis yazdim ya emos sasiricak simdi safak gene uzamis diye 2  gun saliyi saymazsakk ti canim ok icini rahatt tutt uzamadi safakk sadece bitisikk yazmisim okeyyyyym mi :opucuk:

sevda

EMOŞUMMM..

TUBİŞİM...

MELİSAMM...


ÇOK TEŞEKKÜRLERR KIZLARR UMARIM SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ HERŞEY GÜZEL OLUR VE KOLAY ATLATIRIZ BU SÜRECİİ ÇOK SAĞOLUN.. :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: ;)

MISIRLI-GELIN

SLM  CANIM SEVDACIM NABEFR NASILSIN ARHAN NASIL CANIM
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»

tubis

maviş gördüm seni doktordan gelmişsin eee anlat bakalım doktorun ne dedi. neler konuştunuz... hadi çabuk çabukkkk

mavili

evet ben geldim canlarım herşey çok güzeldi yüzümde güller açarak çıktım oradan  belki de zamanın artık iyice azalmasındandır


kızım biraz kilo almış ve boyuda 47 cm olmuş çok sevindim herşey gayet normal dedi doktor haftaya cumartesi ultrasın kontrolüm ver sonraki cuma da yani ayın 9 unda çatı muaynesi yapılacak muhtemelen normal olacak inşallah aksilik çıkmazda


kızımın dopleri iyi çıktı kan akımı kalp atışı normal


suyu da geçen haftadan beri azalmamış daha fazla aynı seviyede son ana dek yeter inşallah



kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteginiz için sagolun



tubis

oh beeeeeeeee işte buuu    :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

:hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

eloş demek ki bundan sonra almaya başlıcak kiloları...sende yemene dikkat et ve dinlenmeye özen göster canımç gerçekten sen ne kadar rahat olursan bebekte bir o kadar rahat olur. arkadaşım ban öle söyler hep boşver ev işi yapma, kendini yorma sürekli diyo.

suyuda iyi inşallah böle gider canım çok sevindim iyi olmanıza.

emoşunda aklı sende kalmadan doğuma gidecek iyi haberini duyunca  :basardim: :basardim: :basardim:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

nazarlıklarımızı da koyalımmmm  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mavili

sagol canım emoşun annesi gelecek saat 4 de saat de 4 ü geçmiş emoş geceye dek giremez sanırım ama olsun canım benim o sag salim bir dogursun hele sonrada gelsin bize destek olsun burada moral versin 20 agustosta doguma gidecegim muhtemelen


çok heyecanlıyım


zaten bu ara saldım evi felan izne ayrıldım diyorum eşime ev işlerinden ne yapayım nefes nefese kalıyorum ve su gibi terliyorum haftaya perşembe de kadın gelir temizler dogum öncesi evin heryerini tamam işte


ne gerek varmış yıpratmışım kendimi oh be dünya varmış


sıcakta bişey yenmiyorki ya ben bol bol meyve tüketiyorum zorlada olsa yiyorum ne yapayım aç durmaktan  iyidir diye


melisam canım ayferim bak dualar işe yaradı bu kez mutlu geldim eve kızım çok iyi çok şükür sadece çok sıcak yanıyor burası





-GAMZE-

aferim eloş olumuzaa  :ehi: :ehi: :ehi: annesını uzmuo bak sevındım selmacımm uzulmene degmezmış bak

emosum

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


maviş ya cok mutlu oldum ya   anlatamam oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

herşey yolundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:


su anki sevincimi anlatamam

tubiş  evet içim rahat gidicem ya  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: