Hangi marka bebek bezi

Başlatan Derya_Mustafa, 12 Mart , 2008, 19:02:08

« önceki - sonraki »

Derya_Mustafa

Arkadaşlar kısmetse nisan sonu gibi olcak doğumum artık çantamı hazırlıcam.Ben bebek bezi olarak prima aldım ama bazı arkadaşlar pek memnun kalmıomuş prima sızdırma yapıomuş.Siz hangi bezi kullanıyosunuz?
DeRyA;)

handan

Ben prima kullanıyorum.
Daha bi sıkıntı yaşamadım ama zaten günde 8-10 kere değiştiriyorum pişik olmasın diye.

Derya_Mustafa

Bende prima aldım ama sızıntı çok oluyo falan dediler kararsız kaldım bende walla herşeyi araştırıyorum bu aralar bide heyecan arttı iyice
DeRyA;)

susi

ALLAH KURTARSIN DERYACIM VALLAHİ BNDE PİRİMA KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM
YAŞAMA SEBEBİM HAYDAR EGE

handan

çok fazla stok yapma canım o zaman. Aldıklarını kullan memnun kalırsan devam  edersin. günde 8-10 defa bez değiştirdiğini hesap edeek aldıklarının sana kaç gün gideceğinin hesaplayabilirsin. 10  gün yetecek kadar aldıysan sorun yok. devamını memnun kalırsan alırsın

Derya_Mustafa

Arkadaşlar bizim semt marketinde MOlfix ikiz paket indirimde 9,90 ytl.İki tane 3 numara alayım diyorum aranızda molfix kullanan varmı?memnunmusunuz?
DeRyA;)

nergis

Ben kızım doğduğundan beri molfix kullanıyorum.. çok memnunum..tavsiye ederim canım  :wave:

ponçik

nergis sen bizim Eylül-Ekim-Kasım anneleri sayfasına niye uğramıyorsun bakeeeeem  :caca:  :laughing7:

Derya öncelikle Alahım hayırlısıyla kurtarsın  :love9:  :amin:  :love9:
ben ilk olarak pirma yenidoğan kullandım sonra 2 numarayı da prima aldım o dönem huggies çok revaçtaydı ondan kullandım ama çok sert geldi , memnun kalmadım sonra molfixi denedim ve o günden beri molfix kullanıyorum
sadece yazın İstanbul dışındayken molfix bulamadığım için geçici olarak primanın külot şeklinde olan cırtsız bezlerini kullandım (tabi onlar yürüyen bebişlere) o da güzeldi
yani eğer tercih yapmam gerekirse kesinlikle molfix ve prima  :icon_thumright: pek fiyat farkı yok aralarında  ;)



nergis

GONCACIM açıkçası arada yazdıklarınızı okuyorum. Gerçekten çok ta faydalanıyorum. İnşallah bundan sonra ben de aranızda olmak isterim :hello2:  :flowers:

Tebessüm :)

deryacım bir konu açılmıştı bebek beziyle ilgili, daha çok yardımcı olabilir sana http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,106.0.html kolay bir doğum diliyorum :opucuk:

Derya_Mustafa

Bebek beziyle ilgili formu okudum genelde herkes huggies kullanıyo ama burda huggies pek bulunmuyo Realde carrefourda falan bulabilirim bizim marketteki indirimde 3 günlükmuş 66 tane 2 numara bez 9,90 ytl 54 tane 3 numara bezde aynı fiyata ben iyiyse iki tane 3 numara alayım diyorum molfix
DeRyA;)

ponçik

keşke bizde 3 numara kullansaydık bende alırdım o marketten çok iyi fiyat bence kaçırma derim
en kötü ihtimalle kullanmasan bile birine hediye edersin  :icon_thumright:



sevda

Ben primacıyım kıslarrr...ama hugies kullandım ama bana prima daha yumuşak ve ince geldiii ve halen sanırım bezi atasıya kadar bez olarak primayı vee ıslak mendil olarakta cihiccodan vazgeçemiycemmm... ;)

burcu-emir

molfix,huggies (uzun süre kullandım) ,prima kullandım.diyebilirim ki bu 3 markadan en güzeli kesinlikle prima.asla ve asla sızma yapmıyor ve uzun süreli sızdırmadan duruyor.ama yenidoğanlar için sık değiştirilmesi kesinlike çok doğru.bu arada deryacım,sen yenidoğan serisi ile başlayacaksın,yani 3 numarayı şimdiden alırsan büyük gelir.bir de tavsiyem kampanyaları takip etmen ve depolama yapman,zira ilk zamanlar çok fazla bebek bezi kullanılıyor zaman zaman günde 10 kez bile olabiliyor.carrefour da sık sık kampanya var,hatta şimdi primada kampanya mevcut  :icon_thumright:
ek bir tavsiye:yenidoğan bebeğin teni çok hassas olduğu için ben uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanmıştım (sadece su ihtiva ediyor)çok da memnun klmıştım,bebişleri yolda olan arkadaşlara tavsiye ederim.



ARMAĞAN

PRİMANIN ŞU UYU VE OYNA OLANI VARYA BELKİ KULLANANLAR ONDAN MEMNUN KALMAMIŞLARDIR VE HEPSİ AYNI SANIYORLAR GALİBA. UYU VE OYNA BERBAT ZATEN BEZİN İÇİ KIRPINTI DOLDURULMUŞ GİBİ.  :igrenc:
AMA DİĞER PRİMA ÇEŞİTLERİ ÇOK İYİ  :icon_thumright: HEM İNCE VE HAFİF, HEMDE KESİNLİKLE SIZDIRMIYOR. BENCE PRİMADAN ŞAŞMA DERİM.

BU ARADA KOLAY DOĞUM DİLİYORUM CANIM. TEZ ZAMANDA ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ KUCAĞINA.  :amin: