BİLAL SAİD PAŞAMMMMM.....:)))))))))

Başlatan sevda, 29 Şubat , 2008, 10:13:28

« önceki - sonraki »

almeriya

anliyorum sevdacigim.ama bugn yapiyolarmis sünneti.biraz gec kaldim.yani biz burda yurt disinda yasadigimizdan istedigin zaman güvenilir sünnetci bulmak zor ondan dolayi.bakalim ´bu sefer yetisemedik .2 yasla 6 yas arasi yapilmasi sakincalimi diyosun yani :'(

sevda

Evet canım dr muz öyle dedi en mantıklısı buymuş çünkü çocuğun ya bilmemesi yada bilmesi gereken bir zamanı ayarlamak gerekiyormuş yani ilerde doğacak pisikolojik sorunları ortadan kaldırmak amacıyla.. ;)


İstersen senin için bulduklarımıda inceleyebilirisn canım.. :opucuk:

http://www.anadolusaglik.org/asmvital.asp?Id=428&Return=true
Çocuklarda sünnet ne zaman ve nasıl yapılmalı?

Sigmund Freud tarafından ortaya atılan kastrasyon fenomeni hipotezi nedeniyle 3-6 yaş arasında çocukların sünnet edilmelerinin sakıncalı olduğu ve onların kastrasyon korku yaşayacakları düşünülürdü ve sünnetin 0-3 yaş ve 6 yaş üzerinde yapılması önerilirdi.

Ancak bir hipnoterapist ve genel cerrahi uzmanı olarak benim gözlemlerim çocukların bilinçli zihinlerinin geliştiği 9-10 yaşlarında bu işlemin yapılmasının daha doğru olacağı yönündedir. Çok basit bir gözlemi hepimiz yapmışızdır. Çocuk küçük anlamaz dediğimiz bir yaşındaki bir çocuk bile, iğne yapıldığı yeri biliyor beyaz önlük gördüğünde korkuyor, ve hatta iğne yapan doktor veya hemşireyi tanıyor.

Nasıl yapılmalı?

Sünnet cerrahi bir işlemdir ve o nedenle mümkünse ameliyathane şartlarında steril olarak yapılmalıdır. Çok korkan çocuklarda sedasyon anestezisi kullanılmalıdır. 9-10 yaşlarından küçük ve sünnet olması enfeksiyon, fimozis nedeniyle mutlak gerekenler yine anestezi altında ve ameliyathanede sünnet edilmelidirler

almeriya

cok tsk ederim sevdacigim.verdigin bilgiler icin. 8)

sevda

CANIM NASILSINIZ BAKALIM KUZUCUM NASIL SEN NASILSIN UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ MALUM BEN ARTIK HAZİRAN BEBEKLERİ SAYFASINDA OLUNCA BURALARI UNUTTUK GİBİ ASLINDA SUÇLUYUM AMA ZAMANIM FAZLA OLAMIYOR ESKİSİ GİBİ MALESEF AMA BAK GELDİM ŞİMDİ PAŞAMIN SAYFASINA... :opucuk:

almeriya

cok sagol sevdacigim. iyiyiz hamdolsun.bende giremedim uzun zamandir :honk:bilal rahatsizdi mide  bagirsagi gribi. onunla ugrastim hep. :-ooosimdi iyi cok sükür. sen nasilsin ?güzel kizin nasil? :love3:

sevda

Canım yaa ben bu rahatsızlığı ilk defa duyuyorum çok geçmiş olsun kuzuma allah bir daha göstermesin yarabbim diyorum... :amin: :amin: :amin:

Bu arada biss iyiyizzz teyzesi ama benim oğluşum varrr  :k06:kıss gibi oğluşum var desem daha doğru olucak... ;D ;D ;D ;)

almeriya

 :ehi: ;DAY COK ÖZÜR DILERIM SEVDACIGIM YAAAAA:VALLA BURDAN BAKINCA KIZ GIBI GÖRÜNÜYO GELINCE: ALMANYADA COK YAYGIN BI HASTALIK:COCUKLAR HER SENE GECIRIYOLAR:AMA BEN ILK DEFA GÖRDÜM: BIRAZ ZOR TABIKI ISHAL;ATES;KUSMA;ISTAHSIZLIK.... iste bu gibi belirtileri var.türkcesini cok aradim sözlükte ama tam olarak bulamadim.sonuclari birlestirereek bunu cikardim ortaya iste. :laughing7:sanirim tam olarak bu isim olmali....buarada kizinda ay pardon oglun  :suclu:cok tatli .kiz gibi yani masaallah.,.

almeriya

 :wav: :wav:ay bugün bir ilkimizi daha yazmak nasipmis arkadaslar.bugün babaannemize gittik 9 civarinda.bilal saidinde nesesi bayagi yerindeydi cok sükür .dedesinin takkesi vardi orda kafasin ataktim .bilal gel allah diyelim annecim dedim.birden asagi yukari egilmeye basladi,bide agziyla biseyler okuyo gibi yapiyo ayni zamanda bizi taklit ediyo yani... :toothy10:ayyyy biz babaannesiyle gülmekten öldük okadar hosumza gittiki....yani anlicaniniz oglusum bugün ilk namazini kildi . :aferin:

almeriya


BILAL SAIDIN SON RESIMLERI:TEYZELERIDE GÖRSÜN DEDIK!!!!!!^"

almeriya