Bebegimin yuzunde sivilce gibi kirmiziklikar cikmaya basladi , neler yapabilirim

Başlatan zelis, 03 Nisan , 2010, 10:29:30

« önceki - sonraki »

Lă_Tăhzen!

yok canım sadece cıt cıtlı badılerıyle duruyor cok sıcak zaten buaralar

vadi= muge & melis

babasının sakalları olmasın  ???  bi arkadasımın yavrusunda olmustu dr merhem vermıstı ama o kullanmadı cunku kortızonlu biseymıs  :-ooo

Lă_Tăhzen!

babasının sakalları yok  :k06:  çıkar çıkmaz sınek kaydı yapıyor dıyorum öpme cocougu hep sen yapıyon bunu oda korkusundan hep sinek kaydı  :k06: :k06:

vadi= muge & melis


) SaMiRa (

benim oğlumdada oldu yaa boynu benek benek kırmızı,heryeride pişik olmuş tek badiyle durduğu halde :-\  dizkpakları,boynu hele totosu kabarmış yavrumun sabah yoktu öğleden sonra olmuş bende hametan sürdüm inşallah geçer  :amin: :amin:

βαlκιz

normaldir canım devalı yıka yüzünü hemen geçer merak etme
benim oğlumda sadece çene kısmında olmuştu bikere doktora babası çok öpüyo ondan dime demiştim  :toothy10: :toothy10:
hani eşim öpmesin diye öyle demiştim  :ehi: :ehi:
doktor sakaldan bişey olmaz demişşti eşimde heh öpcem işte ohh diyip duruyoduu  :toothy10: :toothy10:
ama en iyi çözüm bol bol yıkamak
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Lă_Tăhzen!

yıkıyorum canım zaten hergun banyosunu yapıyor 

βαlκιz

banyoda son durulama
suyuna misir nisastasi katiyirdunuz. 1 litre suya 1 tepeleme corba kasigi. En son
bu suyu dokiyorsunuz.

biyerden alıntı  işe yarıyomuş  ::)
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

zelis

canim inek sutu alerjiside olabilir, sen emziriyorsan eger vede inek sutu iciyorsan o yuzden de olabilir , benim kizimdada vardi hatta hala var , bizimkinin cildi asiri kuru o yuzden surekli kizariyor , gunde  iki defa krem suruyoruz bazen geciyor bazen kizariyor , zamanla gececegini soyluyor herkes....
umarin senin meleginkide hemen gecer canim , seni cok iyi anliyorum benimde cok psikolojim bozulmustu simdi azaldi biraz, tam 3 defa doktora goturdum hepsi farkli farkli krem verdi , hepside cildinin kurulugundan oldugunu  soyledi.....


Lă_Tăhzen!

saol canımm bızımkının yuzde kuru sanırım dokunamıyorum bıle içim bi tuhaf oluyor putur putur inek sutunude fazla içimiyorum aslında  :honk:

naşlıceylan

aselsare komşumun kızındada 40 günlükkken olmuştu doktora götürdük biraz vücuduna yayılmaya başladı diye bbeklerde olurmuş bir arkadaş travazol vermiş doktor ama travazol mantar ilacı ne alaka.arkadaşımın kızına bepanthen verdi onu sürünce  geçti ama takip et bskalım yayılıyo mu bepanten varsa onu sür zararı olmayan bir krem zaten pişik için felan da kullanılıyor

♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

sıcakdan olmusdur cnm benım kızımdada var doktora götürdüm sıcakdan dedi....

ırmak184

canım benim kızımdada olmuştu doktor sıcaktn yada sütün yaglı ondan olmuştur demişti,hiçbişey kullanmadan kendiliginde gecmişti,fazlada sürmedi..

nesrin_beyza&berrin

Atopik dermatiti olan arkadaşlar bu aralar nasıllar bebişleriniz. Benim bebişte aynı şekilde devam ediyor. yüzünde sivilceler devam ediyor. Takmamaya çalışıyorum.
   


Lă_Tăhzen!

benım kızın yuzunde de vardı şimdi yuzunde azaldı vucudu cok fena bı kac gundur cok huysuzdu sebebı oymus cok fena yavrumun sırtı ya içim gidiyor pişik kremleri falan suruyorum bi doktora goturcem isilik dir diye dusunmustum ama egzama dan da suphelendim şimdi  :sad1: