kuzucugum enesim

Başlatan KEVSER, 12 Şubat , 2008, 14:42:15

« önceki - sonraki »

KEVSER

merhaba arkadaşlar nasılsınız sizlere bişey sorcam en kısa zamada cevaplarsanız çok sevinirim
benim oğlum 2 ay 20 günlük ve benim lohusalığım tam 30 günde bitti ve ben cumartesi günü regl oldum sizce bu normalmidir bide hamile olmadan önceki dönemlerime göre 2 katı  şekilde geliyo yani günde nerdeyse6 kere ped değiştiriyorum noluuur bana yardımcı olunbir müddet süt korur demişlerdi ama acaba sütümmü azalmış olabilir :icon_pale: :icon_pale: :sad1: :sad1: :crybaby2:

duru boncuk

kevsercim hiç alakası yok inan canım çok gelmeside erken olmanda gayet normal bence mesela benimde sütüm azdı ve mama veriyodum kızıma ama yinede nerdeyse 4 ay adet olmadım bu sütle alakalı değil yani içini ferah tut ve sen beslenmene dikkat et moralini nozma kendinide strese sokma sütüne allahın izniyle hiç bişey olmaz yardımım olursa sevinirim senide oğlunuda öpüyorum canım :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

Hayatım önecelikle adet olmanla sütünün azlığıyla alakası yok bu arada ben 4 ay sonra regli olmuştum ama sütümde herhangi bir azalma söz konusu olmadı ve 1 yaşına kadar devam ettim emdirmeye...

Birde ilk dönemlerde fazla olması normal çünkü aynı şeyleri bende yaşadım fakat tabiki hamileleik öncesine göre kıyaslamamanda fayda var çünkü sprail takıldıktan sonrada aynı şeylerle karşılaşabilrsin...

Sütünün koruması olayına gelince buna güvenerek sakın korunmayı bırakmayın derim ben... ;)

KEVSER

teşekkür ederim arkadaşlar enazından içim rahatladı  :sad1:buarada havalar düzelince kontrole gideceğiz bakalım inş.sorun çıkmaz.bide enesim sürekli elini emiyo aslında emiyo derken ağzının için damagına dogru ileri geri yaparak sanki dişetlerini kaşıyo sizce diş çıkarmaya başlamamıştır dimi daha erken diye biliyorum ama :binkybaby:hepinizi kocaman öpüyoru mbizimki bu aralar pek uyumadıgı için sayfalarınızada ugrayamıyorum nolur bana kızmayın bunu bil eyarım saatte bekleyerek anca yazabildim hepinizi komacan öpüyoruz oğluşumlan :flowers: :opucuk:

sevda

Canım siz yeterki iyi olun önemli olanda bu zaten bizim için bu arada ellerini emme reflexi normal dişi değildir ama 4 aylıkken çıkan dişlerde var ama bana kalırsa büyük bir ihtimalle olağan ağız yoklama hareketidir ellerini ve ağzını keşediyor kuzum annesi...

duru boncuk

kevsercim bu konuda bişey diyemicem çünkü erken çıkaranlarda var ama normalde bebekler ağzıyla çok oynarlar oda olabilir ancak bunu zamanla anlayabilirsin yani canım :opucuk: :opucuk:

oozge

KEVSERCİMMM BEN GELDİMMM BI SAYFANISI ZIYARET EDEYIM KOCMAN KOCMAN ÖPEYİMM İİ GECELER DILEYIPPP GIDEYIM DEDİMMMM.....NASIL ENESSS  BEYYYYY İİMİİİİ..YARAMASLIKLAR VARMII ACEPPPP :k06: :k06:

KEVSER

 :hello2: :muzz:bizi affedin diye hepinize kocaman  :flowers: :flowers:çiçekler gönderiyoruz oğluşumlan demet demet merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yoktum uğrayamadım sayfalarımıza bir türlü fırsat bulamadım.bu hafta cumartesi işe başlıyorum bizim kuzucuk annemlerde kalacağı için alışsınlar diye 1 haftadır sürekli sabah gidip akşam geliyoruz evde bulamadık o yüzden çok canım sıkkınn bide nasıl bırakıcam oğlumu şimdiden burnumda tütüyo wallahi e tabi her ne kadar bizi de büyütmüş olsa annem yinede insan düşünmeden kendini alamıyo neyapalım yaşam şartları ve tabi daha iyi bir gelecek için başka şansımız yok bol bol duaya ihtiyacımız var arkadşlar dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. :amin:

sevda

Canım benim allah yardımcın olsun evet gerçektende insanın yavrusundan ayrılması grçekten çok zor seni okadar iyi anlıyorumki anlatamam çünkü ben bile nekadar büyüse dahi bir kaç saatliğine bbasına bırakıyorum ama aklım hep evde kalıyorr bu arada annenin bakması çok güzel bak bu sabah tv de nekadar üzücü şeyler gördüm bakıcıların çocuklara ve bebeklere yaptıklarını aman allahım dedim senin annen senin bebeğine inanki bir başkasından çok çok daha iyi bakıcaktır inan bana ...

Bu arada evet herşey onlar için onların geleceği için çalışıyoruz dimi eminimki ilerde sana defalarca teşekkür edecektir sen sakın üzülme oldumu hayatım... ;) :opucuk:

ARMAĞAN

KEVSERCİM MERHABA CANIM SAYFANI İLK KEZ ZİYARET EDİYORUM KUSURA BAKMA OLURMU. İŞE BAŞLIYORMUŞSUN YAZDIĞINA GÖRE ALLAH SABIR VERSİN. ÇÜNKÜ BENDE BEBEĞİM 56 GÜNLÜKKEN İŞBAŞI YAPMIŞTIM. BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLDU AMA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ HERŞEY ONLAR İÇİN SONUÇTA. BEN 2005 HAZİRANDA DOĞUM YAPTIM VE AĞUSTOSTA DA İŞBAŞI YAPTIM. O CİVCİV SICAĞINDA İŞYERİMİN MUTFAĞINA KAPANIP SÜT SAĞMAK İNAN ÇOK ZORDU. KANTER İÇİNDE KALIYORDUM RESMEN. BİRDE İŞYERİMDE NO FROST BUZDOLABI OLMADIĞINDAN EŞİMİN KÜÇÜK KARDEŞİ İŞYERİME GELİP BUZ AKÜSÜNE SARILMIŞ SÜTÜ ALIP EVE GÖTÜRÜYORDU.  ÖNCEDENDE HAZIRLIK YAPMAMIŞTIM. SANA TAVSİYEM İŞBAŞI YAPMADAN ÖNCE BEBEĞİNİN REDDETTİĞİ SÜTÜ SAĞIP KENARA KOYMAN. ALLAH SANA YARDIM ETSİN. ÇOK ÖPÜYORUM CANIM.  :opucuk:

-Butterfly-

Kevsercim,

Canim bende 3. ayda olmustum regli ve salya sumuk aglamistim. Bu kisiye gore degisiyor tatlim,sakin bunun icin strest yapma derim.Sutum gidecek diye dusunme cunku psikolojik olarakta gidiyor.Insallah sen uzunca bir sure emzirirsin yavrunu..

Cani dualarim seninle.Malesef hersey yavrularimiz icin.Onlara cok daha iyi bir gelecek verebilmek icin.Allah saglik versin sihhat versin.Gerisi inan onemli degil.Cok opuyorum melek kizini ve seni :opucuk:



sevda


KEVSER

merhaba arkadaşlar bugun izinliyim ama eve daha yeni girebildim saat 2de sınavım vardı  garanti bankası gişe asistanlığı için ama olmadı kısmet değilmiş demekki diycem fakat yinede çok üzüldüm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:enazından daha az saatli çalışacaktım kısmet değilmiş inş.bankasyadan cevap gelirde daha iyi olurşansımızda yokki duanızda bbizide unutmayın :amin: :amin:

oozge

CANIMM HAYIRDIRR İŞMI ARIOSUNN?YOKSA ÇALISIOMUYDUN DOGUM IZNIN MI BITTI?
GİŞE ASISTANLIGI NASİ PDEGILMİŞ DEMEK CANIMMM BOŞVER YAPCAK BISI YOK HİÇ ÜZÜLMEEEEEEEEEE...BAŞKA KAFANA UYANNN SAATLERİ İYİ OLAN BI İŞ BULURSUNNN İNŞALLAHHH ..
DUALARIM SENİNLE CANIMM :amin: :amin: :amin: