DOĞUMU HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS 2007 OLANLAR

Başlatan _elif_, 14 Ocak , 2007, 18:08:56

« önceki - sonraki »

SEVİNÇ




jbdun

sevinç slm naber canım? resimleriniz çok güzel :nazar: ve öykü senin de  :nazar: iyi olmuş resim koymanız bence de :laughing7: maaşallah gencecik anne adaylarımız :hello2:

Almiş'inAnniş'i

evet hayatım kısmet olmadı, işyerinden bağlananlara selam bile verirken tedirgin oluyorum, acaba müsait midir, rahatsız eder miyim diye  :honk:

Alıntı yapılan: öykü - 01 Haziran , 2007, 16:36:29
razicim ben seni daha önce msne eklemiştim.. sonra hiç konuşamadık..


SEVİNÇ

Sağol canım.Vallahi ağrılarım gitgide artıyor akşamları.Altta zangır zangır baskı yaaaapıyor.Ölüyorum.Sen nasılsın canım.



SEVİNÇ

Bu arada dün dr a gittim .Dr bebeğin gelişimi çok güzel fakat eşinin altta olduğunu bu haftada yukarıya çıkmış olması gerektiğini söyledi ve de 2  hafta sonra izne ayıracağım seni ded. Moralim bozuldu ama akşamları çok kuvvetli yumruklar yiyiyorum kasıklarıma acayip basınç yapıyor.Allah koruusn ,umarım erken olmaz.



burcu-emir

sevinçcim dur hemen panik yapma bitanem,benim arkadaşım da senin gibiydi,eş yukarıda çıkmadı,o da zaten pek takmadı bu konuyu,biz daha panik olmuştuk,yat dinlen falan diyoduk,ama şimdi nur topu gibi bi kızı var.sen gönlünü ferah tut ,şu dönem en çok morale ihtiyacın var,allah büyük,arkadaşım  :flowers: sana da bebeğe de hiç bişey olmaz.
bu arada senin ve öykünün resimleri pek bi güzel.valla gözüm gönüm açıldı böyle güzel anneler görünce.maşallah size  :nazar:



öykü

raincim teşekkür ederiz :) canım ..

sevinç sen ilk bebeğinde sezeryanmı olmuştun

burcu-emir

Alıntı yapılan: öykü - 09 Haziran , 2007, 09:52:30
raincim teşekkür ederiz :) canım ..

sevinç sen ilk bebeğinde sezeryanmı olmuştun
ni diiimek öykücüm ni dimeek güzele güzel demek lazım  :icon_thumright: bu arada benim adım burcu canımcım.



jbdun

sevinçcim moralini bozma canım, allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebişine :amin:  :opucuk:

SEVİNÇ

Günaydın ,Canlarım çok sağolun.Vallahi zorluyor bu hamilelik beni. Evet sezeryandı ilk doğumumda. Ama o zaman herşey normaldi ve dr normal yap diye diretiyordu.



jbdun


SEVİNÇ

günaydın canım,haftaya izne ayrılacağım sanırım.Onun için işleri yoluna koyuyorum.Sen nasılsın canım? Dün oğlumun doğumgünüydü.Çok eğlendi.Cuma günü yaptık ama.



Almiş'inAnniş'i

nice senelere  :occasion16:

sevinç bizi habersiz bırakma zaten doğumun da yakın merak ediyoruz valla  :honk:
izne ayrılınca girebilecek misin foruma? evinde pc var mı? eğer yoksa gitmeden bize haberr ver canım  :sad1:

SEVİNÇ

merhaba canım,sağolasın.Pc varda nette bağlı değil bağlatacağım büyük ihtimalle. Bu arada eşimin askerlik zamanıda geliyor.Evimize bir erkek gidecek,bir erkek gelecek. Çok zor olacak babamız ve bizim için .Demek böylesi hayırlıymış. Doğumum 13-19 Ağustos arası sezeryan tarihim. Eşimde en geç 12 ağustosta teslim olması lazım sanırız.Ah ah,hayırlısı.



jbdun

günaydın sevinçcim, oğluşunun geçmiş doğumgünü kutlu olsun, nice senelere :flowers: demek izne ayrılacaksın, razi sormuş ve cevap vermişsin gerçi, evinde de nete bağlanınca bize haber ver, merak ediyoruz, burda kocaman bi aile olduk :laughing7:

canım hayırlısı olsun, eşin sezeryan zamanı orda olmayacak mı o zaman?
eşinin de askerliği su gibi geçer inşallah :amin: