DOĞUMU HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS 2007 OLANLAR

Başlatan _elif_, 14 Ocak , 2007, 18:08:56

« önceki - sonraki »

SEVİNÇ

Oğlum çok şükür iyi canım.
Bugün glikoz tolerans yapıldı ama açlık kanına bakılmadı öyle mi oluyor normalde. 114 çıkmış 60 dk sonrası diyor.



jbdun

oğluşunun iyi olmasına sevindim canım, öpüyorum yakışıklıyı ...
bana sadece şeker yüklemesi yapılmıştı sabah aç karnına 104 yada 114 çıkmıştı benim de ama tam hatırlamıyorum,
60dk sonrası ne demek onu anlamadım canım?

SEVİNÇ

Önce şekerli su içirdiler ve 1 saat beklettiler .Sonra kanı aldılar.Sonuç bu çıktı ama açlık yapılmadı.



Almiş'inAnniş'i

sevinçcim değerin iyi çıkmış hayatım. 140 dan sonrası gebelik şekeri var anlamına geliyor  :icon_thumright:

SEVİNÇ




jbdun

tamam sevinçcim aynısı  :)
razinin de dediği gibi gayet iyi çıkmış :icon_thumright:

SEVİNÇ

SAĞOL CANIM.O KADAR ŞEKERLİ YİYORUM Kİ ANLATAMAM.ÇOK ŞÜKÜR ÇIKMADI.



jbdun


SEVİNÇ

haklısın.
Kızlar moralim 2 haftadır o kadar bozukki... evi satılığa çıkarttık,borç harç filan derken.Birde annemin eşim ve bana karşı tutumu gerçekten beni üzüyor.O kadar sıkıntıdayken,bize borç vermemesi,bu arada elinde o sırakar bizim borçumuzun tam 4 katı nakit olmasına rağmen,evimizi satılığa çıkarttığımızı gördüğü halde bizi halen anlayamaması.
Evini tadilata soktu,tuvalet ,banyo kullanılmıyor.Tuvalette başkasına gidip,banyosunu başkasında yapması,çamaşurlarını komşuya verip yıkatması. Sanıyorki bize gelince biz ondan para isteyeceğiz,ya da bize borçlanacak dişye düşünüyor sanırım. O kadar teklif ettimki anne gelin bize,bak evimin anahtarı var,asansörle in gün boyu istediğin gibi kullan,dediğimiz halde.Bize yanaşmıyor.Dün tekrar gel yıkan,yemek yiyelim dedim.Yok dedi.Anne bak borç para bulduk gel yıkan ,senden para isteyeceğiz diye korkma dedim.aaa ben onun için mi gelmiyorum sanıyorsun dedi.
Allah kimseyi kimseye mhtaç etmesin.



qwerty

gerçekten çok zor bir durum Allah sabır versin ama sen üzme canını bebeğin eminim ki hem kendi rıskıyla hemde uğuruyla gelecektir. ben bebeklerin uğuruna inanırım umarım herşey sizin için daha iyi olur. ama hamileyken bu derece strese girmen kötü tabi ama sen genede içini ferah tut yavrularını düşün bir gün gelecek bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın :flowers:

SEVİNÇ

Hakılısın canım,ama üzülmemek elde değil.ANNEM bunu yapan.Çok sağol beni dinlediğin için.



SEVİNÇ

Artık bizim sayfamız sırada dmek.Aslında bencillik edip benim sayfam mı desem haziran,temmuz ve ağustos bu üç ay içinde forumda tek doğuracak olan hamiş benim.Sayfayı açanlar kaçıp gittiler.Bir ben vraım.Sağolun bu sayfaya girenlerde eksik olmasın benim için geliyorler.



öykü

SEVİNÇCİM ADALETİN BEBEĞİ ERKEK Mİ? BİLİYOMUSUN MERAK ETTİM

jbdun


jbdun

sevinç üzücü bi durum gerçekten canım ama sen bebişini düşün hem bak yakışıklı mı yakışıklı bi oğluşun da var, sen onları düşün can sıkıcı şeyleri kafana takmamaya çalış, herşeyde vardır bi hayır... ve canım dediğin gibi alah kimseye muhtaç etmesin :amin: