17 Mayıs , 2024, 16:42:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Özgür bir kadın mısınız?

Başlatan Balböceği, 25 Mart , 2010, 20:29:49

« önceki - sonraki »

βαlκιz

ben dışarı çıkınca eşim nerdeyse göbek atar sevinir varya
ama çıkmıyorum
oda hiç çıkmıyorum diyee üzülüyoo çıkarsamda seviniyoo  :ehi: :ehi: :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

.:.Zamansız.:.

eşimle tanışalı 7 yıl , evleneli 3,5 yıl oldu. askere gidene kadar haftada 3 defa buluşursuk. sonra askere gitti ben eşekten düşümüşe döndümç..meğer ne kadar hayatımdaymış...askerlik döneminde bol bol gezdim yalnız..sonra geldi..evleilik falan derken biz yine dipdipe her işimizi birlikte yapmaya başladık. ara sıra arkadaşlarımıza vakit ayırmıyor değiliz...ortak arkadaşlarımızda var benim kız kıza dolaşmak istediğim zamanlarda oluyor. fotografla ilgilendiğim için bazen onunla bazende arkadaşlarımla fotograf çekmeye gidiyorum. bence böylesi güzel ..annemin babam onunla bir yere gitmediği için ne kadar üzüldüğünü hep bilirim..o yüzden eşimle vakit geçirmektende zevk alıyorum..ayrıca o araba kullanmasını biliyor ben diil :ehi: :ehi:

ZyNp

walla bu konuda bende aslına bakarsanız rahatım eşim evde oldugu zaman heryere bırlıkte gıderız bızımde ortak arkadaslarımız var onlarla takılırız.ama eşim yokkende iş cıkışı yada izinli oldugum zaman istedıgım yere gıdıyorum kız arkadasımla bulusup alısverıse falan gıdebılıyorum bende yanlız gezmeyı sevmıyorum bırını bulamazsam evden cıkmam :D allahtan gorumcem cok kafa hıc kımseyı bulamazsam onu çagırıyorum rahatım yanı aldıgıma ettıgıme hıc karısmaz cogu seyı sormam bıle kafama gore takılırım ama o asla tek basına bi yere gıdemez berberı harıç :D

yağmur8183

Eşimle tanıştığımdan bu yana özgür değilim...  :k06:  :k06:  :k06: nereye gitsem haber veririm, yan komşuya gideceğim mesela haber veririm komşudayım diye, şuç bende aslında biz 6 yıllık bir birliktelikten dolayı böyle olduk,çok yüz verdim galiba kuzuma...napim ama ayrı şehirlerdeydik o yüzden uzakta bir ilişkiyi sürdürmek çok zordu, haber veriyordum bende şurdayım burdayım diye, yoksa sürmezdi bu ilişki... şimdide devam ediyor haber vermelerimiz..

.:.Zamansız.:.

yağmurcum tabikide haber vericez tatlım onlar eşlerimiz..bu hiçde sorun değil bence :D

haber vermeden bir yere gitmek ögzürlükse , özgür olmamayı tercih ederim..sonuçta evlilik bu sorumluluklarımız var..;)

**YeŞiLzEytİN**

bende 7 yıllık evliyim bnm eşimde haberi olduğu sürece kısatlamaz ama bende tek gezmeyi sevmem eşimle gezmek daha ii geliyor :)
gυωєη∂ıgıм тєк ѕєун!!αуηαуα вαктıgıм∂α gσя∂υgυм ωє уυкαяıуα вαктıgıм∂α gσяємє∂ıgıм∂ıя!!!    

❤ հმzεlἶო ❤

canim bende ozgur biri olarak esime her zaman bir yere gitmeden once haber veririm. allah korusun basimiz sikissa nerden bilecek nerdeyiz nasil yardima kosacak? her zaman bilir nerde oldugumu tek basimada cikar gezerim alisveris falan karismaz. ama iste tek sorun buralarda arkadasim yok ve esimin is saatleri cogu zaman benimkinden zit oluyo onla pek gezemiyoruz. bende tek gezmeyi sevmiyorum napcam sanki :D o yuzden evde oturuyorum internet tv vs. vakit geciyo. insanin ozgurlkugu kisitlanmadiginda cok rahat vede cani ole cikmak istemiyo sanirim :D kisitlama olsa isterdim ama merak ederdim eminim.. cok evcilim yahu
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

Demet_dk

bende oldukça özgürüm
3 yıl olacak evleneli hiç zaman beni ksııtlamadı kısıtayacak bi ortam durum hiç bi zaman olmadı
birlikte vakit geçirdiğimiz zaman daha çok eğleniriz o yüzden hep beraberiz
ayda 1 kahveye gider yarım saat sonra sıkılıp gelir  :k06:
doruk yokken alışverişe giderdim kız arkadasımla buluşurdum
ama şimdi oğlum izin vermiyo tek çıkmama  :ehi:

--elif--

benmde eşimin işi ewde olduğu için nere gidersek anca beraber kanca beraber  :ehi:  :ehi:

mutluluk

BAK İŞTE BU HOŞUMA GİTTİ.FARKLI BİR KONU.ÇOK BEĞENDİM.VALLA BEN FEMİNİST BİR BAYAN OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNCELERİM BİRAZ FARKLI VE ONUN İÇİNDE ÇOK GEÇ EVLİLİK YAPTIM.1 AY TANIŞMIŞLIĞIMIZ OLDU HEMEN EVLENDİK YANİ.AMA ÇOK ŞÜKÜR HEMEN EŞİME ISINABİLDİM BEN BU KADAR ÇABUK ISINABİLECEĞİMİ TAHMİN ETMİYORDUM.VALLA EŞİM BANA KARIŞMAZ AMA YERİDE GELDİĞİNDE ASLA İZİN VERMEZ.O BANA NEREYE GİTTİĞİNDE HABER VERDİĞİ İÇİN BENDE ONA HABER VERİRİM.YOKSA O BANA NEREYE GİTSEN SÖYLİYCEN DEMEMİŞ AMA ONUN SAYGISI KARŞISINDA BENDE ONA SAYGI GÖSTERİYORUM.BENDE SİZLER GİBİ DAHA ÇOK EŞİMLE BERABER OLMAK HOŞUMA GİDİYOR.FAZLA BAYAN ARKADAŞIM YOK YANİ.ŞİMDİLİK SADECE EŞİM VE BEN VARIZ. :love9:

elif35

Alıntı yapılan: esma sultan - 26 Mart , 2010, 00:05:39
evlılıgımın ılk yıllarında cok cektım kı ben serbest alısmıstım her yere gıderdım evlenınce duvara carpmıs gıbı oldum 6yıllık evlıyım daha 3 yıldır bıraz daha serbesttım en azından anneme kadar gıdebılıyorum kızımla bıde alıskanlık yaptı pazara bıle gıtsem esıme haber verırım yanı anlasılan ben ozgur kadın degılım esım var kaynanam var gorumcem var varda var::::)))


bende aynısı canım ya bekarken rahattım istediğim yere gidebilirdim eşimde biraz kıskanç kısıtlamaları oldu yeni evlendiğim zaman dediğin gibi duvara çarpmış gibi oldum ama şimdi 3 ay sonra 2 yıl olucak Allah nasip ederse yeni evlendiğimiz zamana nazaran biraz daha rahatım ilk evlendiğimde anneme bile asla yalnız gidemezdim hayır dediği zaman eşim bitmişti yani hayatta yapamazsın ama şimdi eskisi gibi sıkmıyor rahatım yani ama senin gibi kaynana görümce derdim faaln yok hatta onlar eşime kızardı neden kadını bu kadar sıkıyon diye  :laughing7: ve bebeğimiz doğucak 4 ay sonra inşallah bu sıkılığı da kalmaz bence önceden markete bile yalnız gidemezdim o olmadan çıkmazdım ama şimdi gece bile görümcemle çıkıyoruz dolaşmaya yani hamile kalana kadar hamile kalınca insanın canı istemiyo bazen yaa çıkmak ama eşim ben olmadanhayatta çıkmaz bi yere inşallah 1 yıl sonra bunlarda geçicek......yine de olsun ben eşimi çookkk ama çookkk seviyorum Rabbim onu acısını bana yaşatmasın inşallah .



ertl

merhaba kızlar
sağolsun eşim bana karışmaz. biyere gideceksem olsam yok demez.
hatta sormadan bile giderim tlf aradığı zaman nerde olduğumu söylerim gelir anahtarı alır  ;D

bekarlığımdaki halimle evlendikten sonrayı kıyaslıyacak olursak....
ben bekarken resmen esaretteydim
babam her yere izin vermezdi
evlenince sanki azat edilmiş gibi hissettim   :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

bununda tadını çıkarıyorum  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

βαlκιz

ben yazmıştım zaten
ben özgürüm ama eşim özgür değil  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
bensiz sıkıyosa biyere gitsinn  :caca: :caca: gezmeye falan hayatttttttttttaaaaaaaaaa gidemezz
okeye bilardoya gidebilirr  :k06: :k06: :k06:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

ertl

bende eşimi bensiz çok yere göndermem sadece benim onayladığım yerlere gider

ama benimki zaten ev bekcisi   dışarı çıkmayı hiiiiiiiiiiç sevmez

Balböceği

Alıntı yapılan: ☆☆BaLkIzZ☆☆ - 26 Mart , 2010, 15:47:36
ben yazmıştım zaten
ben özgürüm ama eşim özgür değil  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
bensiz sıkıyosa biyere gitsinn  :caca: :caca: gezmeye falan hayatttttttttttaaaaaaaaaa gidemezz
okeye bilardoya gidebilirr  :k06: :k06: :k06:
valla anacim benim kocam evden ise egerki hava kapaliysa yagmurluysa iside yoksa evde

oyle bilardoydu arkadasti oyle gidemez gidemez soyleki p.tesi gunler tatil yatar 2. ye kadar sonra ver eli isvicre alis veris merkezleri aksama kadar gezer sonra gelirrr sukur oyle sapik aarkadslarida yokkk  akilli kocamm  :nazar: :nazar: