DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

adalet

anam sen bu aksam basima belamisin bebislerde bas et bende ne istiyon  :laughing7:
yoksa beni beyenmiyonmu ;D

nagihan

ay ay benim arkadaşım alınırmış ta. valla en büyük hayalim ingiltere ye dil öğrenmeye gitmek ti . tam gidecektim devülasyon oldu benim işte hayal oldu. şimdi sen ordasın ne güzel imrendim yahuuuu  :tongue3:


nagihan

ben kaçtım sırt ağrılarım arttı. hadi yarın görüşürüz öptüm byeee


adalet

kacma kiz daha aslihan gelecek
insallah bir gun gelirsin benim misafirim olursun
alinirmiyim ben sana kiyarmiyim kis

nagihan

günaydınnnnnn
bebişlerimizin güzelller güzeli annelerriiiiiiii
ben iyice forum düşkünü oldum. kahvaltımı bile forumu okurken yapıyorum yawwww :suclu:
deliksiz uyumuşum kızlar. sabah ahmet işe gittikten sonrada tv nin karşısına geçip haberleri ninni yapıp 10.30 kadar tekrar bir sabah uykusu çekmişim sormayın keyfime diyecek yok bugun. bir ara tüyücem evden. gidip şu faturaları ödeyeyim. sonra minik tatlı kızıma lcw den cici bir ayakkabı almaya gideyim. şimdilik niyetim bu ama görüpde dayanamayacağım şeyleride alıp gelirsem şaşmayın teyzeleri. ama bu durumdan şanslı olan naz şanssız olan tabiki yakışıklı babamız olacak. ödemeler babamızdan yaaaaaaaaaa :binkybaby:
eeee sizler nasılsınız bakalım. gece bayağı sessizmiş burası yahu. :occasion14:


adalet

gunaydin nagihan
bos ver yakisikli babalar niye salisiyorlar cocuklar icin deyilmi tabiki sende abartma  ;D
bende oglumu okula birakip hemen forumu aciyorum sonra esimi uyandiriyorum kahvalti yapiyoruz ha ben oglumla biraz atistiriyorum yoksa ac durmam gec saate kadar

aksam kimse yoktu bende msne de takildim bos durmam

nagihan

iyi yapmışsın adaletcim. valla bende kapattıktan sonra kocamın horlama sesiyle birlikte biraz tv ye baktım. sonrada yattım.  :ehi: :ehi:


nagihan



mirayım

22 Şubat , 2007, 13:30:23 #953 Son düzenlenme: 22 Şubat , 2007, 13:32:38 mirayım
teşekkür ederim evet doğum yaklaştıkça insan yürüyemez hale geliyor gerçekten dğruymuş demekki. . .göğsümün altındaki acı bugün iyi  bi acayip bi sanıcıydı ondan endişeleniyordum bebeğin poposu orda benim  :laughing7:benimde 4-5 hafta öncesine kadar sırtım batıyordu yastıksız oturamazdım ya sonra geçiyor. . .

kıslar bir sorum daha ölucak bebeklerin acıya tatlıta tepki verdiğini biliyorum okumuştum ben acı biber yiyince (çok zehir gibi değil tabii) ilk yiyişimde bayadır yemiyordum bebeğim bi tekmeledi üzüldüm ama sonra bir kez daha yedim ama çok acı değil zaten yiyememde bebek alıştı herhalde öyle sert tepki vermedi acaba diyorum zararlı olurmu ben doktora gidene kadar size sorayım dedim belki yaşayanınız vardır arada.. .

bu arada hiç takat,m kalmadı doğurmak istiyorum artık :cildir: çocuğumun beşiğini sevip druyorum uyku setini bile kurdum prensesimin. . .


birde benimle 1 gün olan bi arkadaş vardı aramızda o yazmıyormu hiç kim olduğunu unuttum ben ya :sad1: en azından aynı şeyleri yaşıyoruz



nagihan

ben geldim. hoş bayağı oldu ama yemek yapmaya giriştim akşama eşimin arkadaşı geliyo yemeğe.
gezmelere gittim bugun. sonra hastanemize uğradım bizim minik kuşun filiz teyzesinin yanına. doktor amcamız   bizi gördü gel bakalım naz hanımın keyfi yerindemi bir bakalım dedi. hazır gelmişken muayenemizide ayak üstü yaptı.
naz hanımın keyfi çok yerinde annesi bu ay ilk defa az kilo almış çok mutluyuz yerimizde duramıyoruz. göbekler atıyoruz vallahi  :occasion14: :occasion5: :muzz: :hello2: :hieyt:
testlerimiz haftaya yaptırcaz. kan sayımı, kan uyuşmazlığı falan. ve birde dopler ultrasona giricez. haftaya perşembe sabah erkenden hastanemizdeyiz.
ve en güzel haberler burda fetus sıvımız çok iyiymiş yerine gelmiş. günde 3 lt su içmeye devam. veeeeee naz hanım 1967 gr cıkk olmuş.
lcw gittim ama dediğim papuçlardan kalmamış. gelmişken boş çıkmayalım dedim. çok cici bir takım aldım. fotosunu çekip eklerim sizlrde görürsünüz teyzoşlarııııııııı. yani biz ana kız çok mutluyuz bugunnnn
sırt ağrılarını bile çekebilirizzzzz.


ranişim

arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı akıllı olurlar inşallah bebişleriniz canlarım  :flowers: :flowers: :flowers:
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden
gözlerin gibi parlak,
senin gibi tatli olsun,
bir yildizda bana sec,
parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun!

ranişim

Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden
gözlerin gibi parlak,
senin gibi tatli olsun,
bir yildizda bana sec,
parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun!

adalet

Allah mutlulugunuzu daim etsin ana ile kiz hep mutlu olun emi
hastanede benim kiloma bakmiyorlardi bende uzulmustum benim dusunceli kocam gitmis bana tarti almis bol bol kilona bak diye :toothy10:
ay tartiyi gurunce sevindim ne yalan soyleyim cunku bakmiyorlar enazinda kilomu bilsem bende biraz dikat ederim sadece 10 kilo almisim sanki cok almis gibi :crybaby2:
neyse bunda sonra biraz dikat etcem az kilo alcam

adalet


nagihan

RANİŞİM HOŞ GELDİM BİZ HEP BURDAYIZ. HERGÜN BEKLERİZ EFENDİM  :k06: