DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

aman kızlar neler de almış kocaları onlara. :D biz almıştık hediyelerimizi birlikte :D

bu akşam da kocamla yemeğe gidicez kendisi söyledi ben şok geçirdim dedim ki hayatım hangi torna atölyesnde işlediler seni. bebek kocamı az da olsa romantik yapmış :D

ilk kez sevgililer gününü 2 aşkımla geçiricem bu tarihi bir gün :D

nagihan

razi adalet burdaydı ama gitmiş. hangi ara gitti bilmem


Almiş'inAnniş'i

kocacım sabahın köründe bana msj atmış ve ben şimdi gördüm  :honk:

nagihan

razicim ne güzel valla biz bu sevgililer gününde özel birşey yapamıyoz. çünkü ahmet bu hafta gece çalışıyo. artık haftaya onu yemeğe götürücem. ama çok şaşırttı bugun beni. normalde ahmet ciceksiz özel bir günü geçirmez.aslada unutmaz. ama bu sefer hiç beklemiyordum. kapı çaldı. güllerim ve sarı laleli buketim geldi. inan şok odum. çünkü hiççç beklemiyodum. evdeyizya şu an ikimiz. koştum sarıldım sonrada  :opucuk: :k06: :k06: :k06:


adalet

oh kizlar ne guzel cicekler alinmis yemege cikiyorsunuz sefaniz olsun onemli olan herzaman bizleri hatirlamalari ozel gun olmasi gerekmez tabiki boyle bir gundede supriz yapmalari cok guzel  :muzz: :muzz: :muzz:

oglum simdi basimda duruyor sira ondaymis oyun oynicakmis neyse ben yine sizi takip ediyorum arda girip cikiyorum

Almiş'inAnniş'i

aman adalet böyle günler olmasa benim çiçek falan göreceğim yok allah razı olsun bu günleri çıkaranlardan diyorum

nagihan

cerenay nerde?onun sesi hiç çıkmıyorrrr.


nagihan

razi dediğin doğru.eşlerimizden hergün çiçek beklemeyiz zaten sadece böyle özel günlerde gelsin yeter dimi?  :icon_thumright:


Almiş'inAnniş'i

ay nagiş hergün getirseler nolur sanki. benimki üsküdar da çalışıyor 1 ytl ye çiçek satyıyorlar orda ölür mü hergün getirse :P

nagihan

evet senin şansın var ekonomikmiş. bizim burda zor yok öyle 1 yt lik çiçek. bak o zaman hergün bak isterimmmmm. :hieyt: :flowers:


Almiş'inAnniş'i

ay nagiş ütü yapıyorum son artık bitti sayılır. ama o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi ütü yapıyor musuyum yoksa ütü masasını sırtımda mı taşiyorum bilmiyorum yani. hasta mı olcam acaba :S

nagihan

sana imreniyom valla. ben herşey
salmış durumdayım. daha bebişin kıyafetlerini yıkıcam hergün sallıyom yarın yaparım diyom ama o yarınlar bir türlü gelmiyo.


adalet

kislar kocalarinizin degerini bilin hemende adamlari cekistirmissiniz bazilari boyle gunleri bile hatirlamiyorlar demi bunlari dosununce bizimkiler iyi ama bazende cicek getirseler hic fena olmaz

razicim senin utun hic bitmiyormu birak biraz dinlen
nagis bos ver bende daha hic birsey yapmadim yavas yavas yapcaz

nagihan

eve temizlikçi alcam onu bile geçiktirip duruyorum valla. hiç birşey yapmak gelmiyor benim içimden. yani sabahtan akşama kadar uyusam yeridir. birde kayınvalidede çok yoruldum. ne oturdum ne yattım. grip oldum onu bile oturarak geçirmeye çalıştım. valla anne gibisi yok. kayınvalidem annem gibi diyenlere hiiiiiiççççççç inanmıyorum. bana iki gündür oturuyosun kalkta söyle dolaş ayakların açılsın dedi. oda işini biliyo yabancıların yanında söyleniyo nasıl olsa nagihan terbiyesini bozmayacak. valla evime geldim pazartesi sabahtan akşama kadar uyudum yattım. dünya varmış. bir daha ne evine giderim nede ararım. ohhh be dünya varmış.


ღ°cerenay.♥.

merhaba kızlar ben geldim , nagihan hoşgeldin ,kaynın vefat etmiş galiba başın sağolsun. (yanlışım varsa kusura bakma )