DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

adalet

kızlar yapmayın su kılo konusunu yoksa benım kocam benı deyıştirmesı şart olcak evlendıgımde cıtı pıtı bırseydım şimdi yarım dunya gibiyım :ehi:

razı amın canım

burcu-emir

ayyy razi çok güldürdün beni  :toothy10:
kızlar demin bi tekme yedim sağ kaburgama,resmen gözümden yaş geldi,karnımdan ayağını hissediyorum  :crybaby2: çok ağırlaştım artık çoookkk  :sad1: razicim ticker yapıcam da bi uyuzluk geldi bana deve gibi çökmüş oturuyorum,yürüyüş yapayım dedim deve kalkmıyo ::)
adaletcim,ben zaten anlamıyorum o ingiltereyi sevenleri.ıyyy nasıl severler soğuk soğuk insanları.yüzüne gülerler arkadan konuşurlar.valla bşka ülkede böyle değil insanlar.



Almiş'inAnniş'i

aman yalnız dışarı çıkmayın kızlar valla ben korkuyom artık... gözümün önünde yıldızlar çakıyo  :honk:

bu arada nagiş anacığına gidecekti. gerçi orda pc var ama niye gelmedi anlayamadım  :icon_scratch:

adalet

canım hıc bır ulke bızım guzel turkıye gıbı olamaz :love9:
esım onlarla salıstıgı ıcın huylarını ıyı bılır bır bırının arkasında kufur yaparlar yan yana gelınce hıc bır sey olmamıs gıbı konusurlarmıs esım delı oluyordu bu huylarına ay sana ne be adam buranın ınsanı ıkı yuzludur ıste


sen şımdı nerde oturuyon

adalet

nagısı ozledık ya gelseydı zaten dogumuna az kaldı herkes dogum etıkten sonra artık boyle guzel sohbet edemeyız veletler bırakmaz şimdi tadını çıkarak

Almiş'inAnniş'i

ay öyle deme adalet valla ben mahzun kırmızıgül ün klip çektiği ülkelere bayılıyorum  :k06:

Almiş'inAnniş'i

msj çektim nagişe bi de fırça kaydım merak ettirdiği için ;)

adalet

hehe mahsun kırmızı gulun kılıp cektıgı yer gercekten harıka razı yer olarak burada cok guzel her yer yesılık kısın bıle agaclar solmıyor denız kenarına sık sık gıdıyoruz tam bır doga harıkası mılletını sevmıyorum ay sankı onlar benı sevıyorlarda :ehi:

Almiş'inAnniş'i


adalet

ıyı nagısı beklıyoruz aslıhanda bıze suprız yapsa gelse tam super olacak

Almiş'inAnniş'i

aman sanki bizim milletimiz çok iyi... metropolde yaşıyorsan bunlara katlanmak zorundasın malesef.  :BangHead:

Almiş'inAnniş'i

bu gün aslıhan ı bekleme hayatım... kocası gelmiş olmalı bu saate kadar. artıkın bizi gözü görmez. p.tesi kaçta arasam ayılmış olur acaba  :icon_scratch:

burcu-emir

kızlar size bişey sorucam,hatta bikaç şey.hamileliğniz boyunca;

bir-saçınızı boyattınız mı,
ikiiiiii-saçınızı kestirdiniz mi

ayrıca kötü bir haber adalet bu seni pek bağlamıyor ama bizi çoookk ilgilendiriyor,sen zaten sulak yerdesin  ;D ama razicim acı haberi sana vereyim bari,eğer yağmur yağmazsa sular kesiliecek canım....bizim bebekler doğuyor,ve bu yaz susuzlukla karşı karşıyayız  :honk:



Almiş'inAnniş'i

valla basar memleketime giderim :D zaten bahane arıyom gitmek için  :k06:
şaka bi yana allah kimseyi susuz bırakmasın ya çok dua ediyorum yağmur yağsın diye  :sad1:

ben saçlarımı boyatmadım ve kestirmedim. bitkisel boyayla boyanabiliyormuş ama riske atmaya değer mi bunu düşünmek lazım? kestirmek tamamen batıl inanç.. ama benim saçım çok kısaydı. kırmızı kurdale güzel dursun diye kestirmiyorum   :tongue3: (kocam kızıyoooooooooo  :y25:) kızı doğsun onun saçını uzatıcak benimkini rahat bırakıcak artık.

bu arada şafak beye kurdale beğendiremiyorum  :k06: bana dedi ki "sana kırmızı kurdale alalım da lohusa olduğun belli olsun!"  :honk: ben şok oldum adamın bilmediği yok maşallaaahhhh  :toothy10:

adalet

aslıhan tam olarak saat kacta doguma gırcek aksam geldıgınde bıze yazısın barı merak etmıyek evet ya kocası gelmıs bızı bos versın kocasıyla ılgılensın arkadasımız cok ozlemıs ama aslıhan gece buraya ugramadan yapamaz