DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

adalet

CANIM SIK DIŞINI AZ KALDI SENI ANLIYORUM NEDE OLSA BIRTANEYI CIKARTIK SON GUNLER BIRA ZOR OLUYOR AMA ALLAH YARDIM EDIYOR

HE HE CUMALIDE BUGUN DIYORDIKI ANNE BEN COK KASILIYORUM NIYE OGLUM DEDIM OGRETMENLER BIRAZ SINERLILERMIS :toothy10:

Almiş'inAnniş'i

wc de kamp kurmaya karar verdim nasıl fikir sence?  :icon_scratch:

adalet

HARIKA CUNKU BENDE AYNI SEYI YAPMAYI DUSUNUYORUM

Almiş'inAnniş'i

YA KIZLAR RESİMLERE NE GÜZEL ÇERÇEVELER HAZIRLAMIŞLAR DİMİ DİĞER FORUMDA :D
ASLIHAN DA GELSE DE ÖĞRETSE BANA... YOKSA ONUN Bİ PROGRAMI FALAN MI VAR.
SEN GÖRDÜN MÜ CEREN İN DİĞER FORUMDAKİ SAYFASINI ASLIHAN ÇOK GÜZEL HAZIRLAMIŞ :)

adalet

23 Mart , 2007, 01:40:29 #2449 Son düzenlenme: 23 Mart , 2007, 01:46:34 adalet
 

Mehmet Okur Melisa'sına kavuştu
  23 Mart 2007 
Milli Takım ve Utah Jazz'ın yıldızının eşi Yeliz Okur, 55 santimetre ve 4 kilo 280 gram ağırlığında Melisa'yı dünyaya getirdi. Okur ve Çalışkan aileleri gözyaşlarını tutamadı.

NBA'de Utah Jazz'da forma giyen Mehmet Okur'un uzun bekleyişi mutlu sonla bitti. Eşi Yeliz ile birlikte uzun süredir bekledikleri ve Melisa adını verdikleri kız çocukları dün sabaha karşı dünyaya gelen Mehmet Okur, baba olmanın sevincini yaşıyor.

Golden State Warriors maçı oynanırken önceki gece aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve doğumu beklemeye başlayan Okur'un eşi Yeliz, 24 saati aşkın bir süre hastanede kaldıktan sonra sezaryenla 55 santimetre boyunda ve 4.280 kilogram ağırlığındaki Melisa'nın doğumunu gerçekleştirdi.

Göbek bağını kesti

Ameliyathanede Yeliz'in elini tutarak ona destek olduğu belirtilen Mehmet Okur'un duygu dolu anlar yaşadığı, Melisa'yı ilk eline verdiklerinde gözyaşlarını tutamadığı kaydedildi.

Minik Melisa'nın göbek bağını ameliyathanede kestikten sonra, hemşire ve kızıyla birlikte ailelerinin yanına giden milli yıldız Mehmet Okur'u torunları ile birlikte gören Çalışkan ve Okur aileleri de gözyaşlarını tutamadı. 


Almiş'inAnniş'i


adalet

ASLIHANIN SAYFASINI GORMUSTUM MARIFETLI HATUN BIZE GOSTERSIN

HURRIYETI OKUYORDUM SPOR SAYFASINDA BU HABERI GORDUM BENDE BURAYA KOPYALADIM MASALLAH COK TATLI BIR BEBEK HEMDE TOSUN GIBI RESIM BURDA GORUNMIYOR

BENIM KONTROLUM NISAN 16 SINDA DOKTORLA 19 EBEYLE VAR

Almiş'inAnniş'i

NASIL YANİ DOKTORLAA AYRI EBEYLE AYRI MI RANDEVUN OLUYO? HANGİSİ DOĞURTACAK PEKİ SENİ?

adalet

CANIM DOGUMA AZKALDI DIYE DR RANDUVUMUZ VAR EBEYE HER AY GIDIYORUZ AMA HEP DEYISIK EBELR YANI IKI SEFER BIRINE DENK GELMEDIK HEP AYRI AYRI BENDE  ANLAMADIM BENI KIM DOGURTCAK  :k06:

Almiş'inAnniş'i

ne ilginç sistemleri var dimi? biz burda ebe falan görmüyoz valla...

adalet

EVET CANIM SIZ DIRKMEN DR LARLA GORUSUYORSUNUZ BURDA BIR SORUN OLMASA DR BAKMAZ BURDA SEZERYANDA YAPMIYORLAR MECBUR KALMADIKCA YANI BAZI ADETLERI GUZEL BAZILARI DEYIL BEN BEBEGIMI IKI SEFER ULTRASYONDA GORDUM DAHA COK GORMEK ISTERDIM MALESEF IKI SEFERDE FAZLA KOYMIYORLAR BIDE CINSIYETINE YUZDE YUZ BUDUR DEMIYORLAR YANILMA PAYI OLUR DIYE BIZEDE OGLAN DEDILER YUZDE YUZ DEMEDILER

adalet

RAZICIM VALLAH UYKU BASTI BURDA SAAT 00 15 ORDADA 02 15 YANI SEN BU SAATE DAHA BURDASIN YAZIK SANADA BEBEGINEDE GIDIP YATSANA BACIM
BENDE SABAH ERKEN KALKTIGIM ICIN UYKUM COK GELDI
IYI GECELER OP :wave:

Almiş'inAnniş'i

aman adalet görsen nolur ki ultrasonda. artık sığamıyor zaten makinaya. bi kafasını çekiyor ölçüyor bi de karın bölgesini çekip ölçüyor o kdar. bende bakıyom bakıyom bişi göremiyom. bende mi bi sorun var acaba dedim doktora. sen hiç fal bakmadın mı hayatında dedi :D

aslıhan ın bebeğini yüzü falan belli acaba onunki 4 boyutlu ultrason mu ki?

Almiş'inAnniş'i

benimde belim ağrımaya başladı uykum yok ama yatmak zorundayım yoksa daha fazla canım yanacak  :sad1:

sana da iyi geceler canım, tatlı rüyalar  :opucuk:

burcu-emir

günaydın şafakrazi,
sayfayı okuyodum da bişeyi merak ettim,aslında sevinçe sormam lazım ama o yok bari sana sorayım.bu ebe ile ayrı randevu ve doktorla ayrı randevu neredeymiş çok merak ettim.
ayrıca,mehmet okurun kızı maşallah 55 cm doğmuş  :nazar: ee tabii anne baba uzun olunca bebekte uzun oluyor.allah analı babalı sağlıklı büyütsün veee tabii bizimkileride  :love9: