DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

nagihan

kızlar maşallah
hiç uğramamışsınız. zavallı ben yine yalnızımmmmmm. :(


Almiş'inAnniş'i

valla kimse online değil tabi bu gün pazar.yarın dışarı çıkmazsam görüşürüz artık canlar. öptüm sizi

nagihan

günaydın kızlar ve yeğenlerim.
ben burdayım ama birazdan dışarı çıkıcam çünkü naz hanımın yatağının siparişi için teyzesi ile birlikte mobilyacıya gidiyoruzzzz :-[
hele şükür dimi . perdesini de halledicez. akşamada dedesi halısının siarişini verir halıcıya.  :hello2: :hieyt:


Almiş'inAnniş'i

hepinize günaydın canlaaaarrrrr.......

dünden beri sürekli uyuyorum. adamcağız bezdi artık benim uykularımdan  :k06:

mirayım

merhaba arkadaşlar iyi kaynatmışsınız ohh bende 77 kilo olmuşum hayırlı olsun 1.75 boyla ne kadar iyibilmem 59 la hamile kalmıştım moralim bozuldu gelir gelmez yemeğe verdim kendimi çikolata kaplı bisküvilerin üzerine bile cokokrem sürdüm sürdüm yedim :hungry:



Almiş'inAnniş'i


mirayım

ya bişi diycem :k06: bi siteye daha üya olmuştum ilk 3 ayda kusuyodum hatta o zamanlar sitede bölümlere özel yıldız kuralımı ne var ben hala tek yıldızım tek kelime dahi yazamadım foruma insanlar doğuruyo doğum hikayelerini yazıyo bende yazarım diyordum ama doğurucam hala msj yazma yetkim yok yahuu :caca:



mirayım

birde dıgıtürk var ise showmax de güzel bi program var "anne olunca anladım" diye tuba erbil konuk olmuş suda doğumu falan anlatıyorlar imkan yoksa bile küvette oturmk çok faydalıymış ama biz hastaneden küvet talebinde bulunamayız herhalde :k06:



nagihan

kızlar selam.
gülşah 1.75 boyla 77 kilo bence gayet iyidir. sana kendi kilomu ve boyumu söylemiyorum. çünkü acayip kötüüü bir örüntüye sahibim şuan. ama doğumdan sonra spora vericem kendimi.
hangi siteden bahsediyorsun. www. bebek.com olmasın?
bende suda doğumu merak ediyorum. keşke imkanımız olsada suda doğum yapsak.  :hello2: ama sanırım bu imkansız. ben özel hastanede yapıcam doğumu ama benim yapacağım hastanede suda doğum yok.  :honk:


zeyno

MERHABA ARKADAŞLAR!BEN DE 32.HAFTANIN İÇİNDEYİM.GENELDE YAZILANLARI OKUYORDUM AMA BENDE ARANIZA KATILMAK SİZLERLE KONUŞMAK İSTEDİM.BENİ DE ARANIZA ALIR MISINIZ?  :flowers:

nagihan



adalet

zeynocum aramiza hosgeldin devamli bekleriz bundan sonra okuyup kacmak yok sende sohbetlerimize katil

adalet

kislar nerdesiniz ya ben ugramayinca sizdemi inat etiniz bir nagis hep ugramis razinin hakinida yemeyek aslihan yok ortada
dun misafirlerim vardi bugunde hastanedeydim kan verdim iki gundur cok yorgundum bu gece guzel bir uyku cekeyim yarin forumda olurum hepinizi beklerim ona gure

Almiş'inAnniş'i

kızlar ben çok kötüyüm uyuyamadım karnımın altı kasılıyo sanki taş gibi bir anda ağırlığım iki katına çıkmış gibi hissediyorum. sizde de oluyor mu böyle şeyler? sırf size sormak için yataktan geri kalktım. şafak doktora gidelim dedi ama gereksiz yere de gitmek istemiyorum.

adalet

razicim bazen oluyor ama oyle sidetli olmuyor bazen soguk aldigimda karnim tas gibi oluyor agrim oluyor
eyer kendini cok kutu hisediyorsan doktora git hem senin dogumda yaklasti ondanda olabilir