DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

her bebişin ayrı derdi var demkki aslıhan tecrubeli anniş ocağına düştük bize de akıl ver  :-[

ღ°cerenay.♥.

Alıntı yapılan: rain - 23 Nisan , 2007, 13:49:49
kızlar merhaba,
nagişcim hoşgeldin canım,sarılık derdini atlatmışsınız sevindim valla.ama sen ve razi uykusuzluktan dertlisiniz şimdi de  :sad1: allah kolaylık versin,valla bunları okuyunca korkmaya başladım. napcam ben die dertleniyorum  :dontknow:
jbdun bende senin gibi hafta sonu gezdim durdum,doğuma az kaldı ya,şimdi ayaklarım şişene kadar geziyorum  :k06: doğumdan sonra en azından 20 gün çıkamıycam die deli dana gibi dolaşıyorum....aaaazzz kaldı kızlar dua edin bana
burcuuuu vazgeç ozaman içerde kalsın :k06:

gez gez bak bu taktik bende işe yaradı,nerdeyse çarşıda doğurcaktım yani :laughing7: en son cumartesi yorgunluktan geberene kadar gezdim pazar sabahı sancılandım  :k06:
bak razide gezmeye başlayınca doğurdu  :k06:

şaka bi yana gez valla,ben çıldırcam evde ,cerende çok bunaldı. bide iki çocuk olunca daha zor oluyo

ღ°cerenay.♥.

hayatım kelin ilacı olsa başına sürermiş dermişim... :k06:
hangi konuda yardım istiyosun bakeeemmm

ღ°cerenay.♥.


Almiş'inAnniş'i

ya göğüslerime krem sürmeyi yasakladı annem artık "sürüyon kremleri hava alamıyo, oksijensiz kalıyo iyileşemiyo" diye kızdı. bende bu gün hiç sürmedim. biraz da böyle deneyeceğim bakalım nolcak. bide emzirirken değişik pozisyonlar deniyorum artık forumda okudum! hep aynı pozisyonda eminde memenin aynı yerine baskı yapıyormuş damağıyla bu da iyileşmeyi geciktiriyormuş. köpekleme pozisyonunu deniyoruz çok komik beeeeee :D

ღ°cerenay.♥.

kız o nasıl oluyomuş , köpekleme pozisyonu :k06: :k06: :k06: :k06:

jbdun

inşallah daha kötü olmaz aslıhancım,
razi bu köpekleme pozisyonu dediğin bebiş yatıyo,sen de üstüne çıkıyon galiba o mu? havada veriyon yani :icon_scratch:

burcu-emir

razi allah iyiliğini versin,göbeğim gülmekten yarılacaktı,oğlum fırlayacaktı içerden valla  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10: güzelim köpekleme neee??ilahi süpersin valla
aslıhan sizi okudukça acaba içimde mi tutsam die düşünmüo değilim hani  ;) ikimiz beraber dolaşıyoruz nasılsa,çıkınca yok bezi,yok sütü,yok gazı derken cevat kelle misali her tarfımdan bişeyler sarkacak  :ehi:
jbdun haset arkadaşın olarak,cumartesi günü ecrinin ayakkabılarından buldum,tam alıyorum,yanıma bi kadın geldi,yaz bebeği olacak galiba,sakın almayın sıcakta çocuğu mantar mı edeceksiniz dedi,hevesimi kursağımda bıraktı,almadım bende.oysa ne hayallerim vardı deermişim  :laughing7:



jbdun

e büyük numarası varsa alsaydın burcu,
biz 16 numarasını almıştık,4,5ayında anca giyindi

burcu-emir

güzelim daha o kavramlarım gelişmedi..bana herşey o kadar mnik gelio ki,cahallık işte hoş gör  :toothy10: demek daha büyüğü var diosun.o zaman ilk iş gidip büyüğüne bakmak...azimliyim alıcam.valla bayıldım ayakkabılara,yada ecrinde çok güzel durmuştu,aşık oldum resmen  :love9: saol engin bilgiler için canım  :love9:



jbdun

ne demek ne demek :-[
ayakkabılar çok güzel ama tabi ecrinimde de daha bi güzel duruyo canıııımm :love9: :D

burcu-emir

eee şanslı kız tabii.kaç bebiş minicik ayaklara puma giyio  :laughing7: yerim ben onun tombul bezelye parmaklarını  :hungry: benim kociş puma delisidir,oğluyla bir giysin die istiyorum açıkçası.şöyle bi gözümün önüne getirdim de aaayyy öperim ben onları  :love3:



jbdun


burcu-emir

inşallah canım...dilerim hepimiz aileleriyle bir ömür boyu mutlu huzurlu olsun.  :love9: