DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

adalet

nerdesiniz :director:
razi sen bugun niye erkende kayboldun nagis de gelmiyor aslihanda gec gelecek ben cok sikildim
en sonunda oglumla kocam nazima isyan etiler artik gelin biraz size naz yapayim yoksa ikiside evi terk edecekler
ne yapayim ben cok dayaniksizim ilaki birleri benle ilginlencek az ilginlerselerde daha cok hasta oluyorum ikiside bugun pes etiler bende ikisiyle kostum

adalet


nagihan

adaletcim merhaba,nasılsın?
uğrayamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ancak eve ve hizmete yetişiyorum. allahtan annemde arada uğruyor. oda olmasa ne yapardım bilmem. koca desen yüzünü görmüyorum. valla bu aralar hem bedenen hemde ruhen yorgunum. doğursamda dinlensem diye düşünüyorum. hatta bugun arkadaşımla telefonda konuştum aynı şeyleri onada söyledim.
bu arada ben sayfaya uğramıyorum ya sizlerde bakıyorum toplanamıyorsunuz. demekki ben sizi bir araya getiriyormuşum.  :occasion5:
eeeeeeee hadi görüşürüzzzzz.


adalet

he he demek senin sayende bulusuyorduk
kiz senin kaynana benim hastaligim
raziyle aslihanda ayni saat lerde gelmiyorlar o yuzden forum dagildi hadi yine bir araya gelek :hello2:

nagihan

bende istiyorum sürekli nete girmek ama gerçekten vakit kalmıyo. bugun yine temizlik yaptım. iş çok ev kalabalık. ve yalnız kalmak istiyorum artık yoruldum gerçekten  :sad1:


adalet

bende yalinzlikta sikildim nagis
kendini cok yorma hayirlisiyla az kaldi nazina kavusman

nagihan

galiba sezeryan olacak canım perşembe kontrolümüz vardı doktorum çok zor olur doğumun deyip duruyor. bende dedimki içimden bir ses kolay olacağını söylüyor dedim. o zaman doğurttururum dedi.


adalet

canim hayirlisi olsun insallah bir avazda kurtulursun ne guzel icindeki sesine guven kolay olcak

nagihan

en sonki muayenede belli olacak sanırım. ama ben kendime güveniyorum. kolay olacak. bu arada sen naılsın bakalım?ağrıların varmı?


Almiş'inAnniş'i

pis doktorlar işlerine nasıl geliyorsa öyle konuşuyorlar birde insanın sinirini bozuyorlar  :violent1:

nagiş ara sıra çağrı at bari de iyi olduğunu bileyim hayatım. yani anlıyorum seni kaynanayı görünce papucumuz dama atıldı ama  :tongue3:

nagihan

ay dimi papucunuzu dama attım. kenilerini çok seviyorum daaaaaaa.  :sad1:


adalet

nagisim iyim canim ilaclarin etkisi olcak galiba yuzum hep yaniyor dunden beride vucudum kasiniyor hemde oyle tatli kasiniyorki sormayin

razi nerdeydin

nagihan

kızlar yarın çantamı hazırlıyom. bu arada perşembe günü tül kurdale ve çukulatalı şekerlerden aldım. bu akşam onları hazırladım ama çukulata bitti yarına devam etcem.


adalet

nagis hazirla canim heycananin nasil bende artik hazirliyim benim gerci cok var ne olur ne olmaz canta hazir dursun

Almiş'inAnniş'i

bende k.validedeydim. k.peden kaç gündür arayıp duruyo sesin soluğun çıkmıyo iyimisin kızım diye. uzun zamandır oğullarını da görmüyorlardı. anne olunca insan daha bi inca düşünüyo karşısındakini. inşallah ilerde benim damadım veya gelinim de en azından benim yarım kadar ince düşünceli olurlar...

nagiş şaka yaptım canıııııııımmmmmmmmmmm........ ne zaman gidiyo seninki belli mi? yeri rahatsa hiç gitmez belkide!!! az sert bi kanepeye yatırsaydın bari :D