DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

adalet

canım hayırlısı olsun belkı sımdı zamanı deyıl kendını ne zaman hazır hıs edersen ınsallah melegın ozaman gelır yınde kendıne baktır en kısa zamanda senıde şış gobıs gormek dılegıyle

qwerty

teşekkür ederim adalet umarım en doğru zamanda anne olurum.Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum.çok öptüm seni ve bebişini :opucuk:

adalet

amın canım Allah gunlune gore versın bızde ogluslarımla senı opuyoruz

ღ°cerenay.♥.

Alıntı yapılan: qwerty - 14 Mart , 2007, 23:56:04
Cerenay ve adaletcim iyi dilekleriniz için sağolun.Bugün testi yaptırmak için hastaneye gittik eşimle sonuç negatif çıktı. Ama hazır değilim dememe rağmen laboratuardaki hemşire sonucun negatif çıktığını söylediğinde kendimi çok kötü hissettim. Hani bi TARAFIM EKSİK GİBİ  :( ama sonrada kafamda başka sorular dolaşmaya başladı adetimin neden geciktiğini buay  neden olmadığımı düşünmeye başladım. 12 yaşımdan beri çok ritmik bir adet düzenim vardı ama bu ay adet olmadım sanırım bunun nedenleri öğrenmek için bir doktor muayenesinden geçmem gerekiyor.Umarım kötü bişey yoktur.
bak demekki hazırsın aslında :D hayırlısı olsun üzülme...
dediğim gibi , tutunmamış bir gebelikte olabilir.
pekçok kadın hamile kalıp gebeliği sonlanırmışta haberi bile olmazmış...bebek henüz oluşmadan leke halinde gidermiş. tabi bu sağlıksız bir gebelik durumu...Allah hayırlısını nasipetsin , sanada bir bebiş nasipetsin inşallah(senin için en uygun zamanda ) :D

qwerty

teşekkürler cerenay. test sonucunu almak için 3 saat beklemek gerekiyor ya o arada eşimle capitol alış veriş merkezindeki kraft mağazasına gittik ( ben neredeyse emindim hamile olduğumdan) hatta bişeyler alıp almamak konusunda tereddütte kaldık. iyiki almamışız ben şimdi aldığımız seye bakıp bakıp üzülürdüm.Çok acayip bir duyguydu benim için. beta HCG 0.0001 çıktı zaten hamile olmayanlarda 0-5 arası çıkıyormuş tabi biz test sonucuna bakıp anlamadık hemşirede negatif dedi.gerçekten Allahtan hayırlısını diliyorumtüm anneler ve yavruları için.negatif sonuç almak kötü bir psikolojiymiş.

ღ°cerenay.♥.

üzülme bu senin için bir ön hazırlık , yada sınav gibi bişey oldu...bebek istiyomusun -istemiyomusun , yada hazırmısın - değilmisin gibi...(bence ikisinin cevabıda evet :k06:)
en azından belki şimdi planlı bir şekilde hamilelik olur ne dersin :-[ :k06:


qwerty

evet gerçektende öyle çünkü araştırdım özel sağlık sigortası doğum ve diğer masraflarını karşılamak için senin sigorta yaptırdığından en az 3,4 ay geçmesi gerekiyormuş( ne kadar uyanıklar değil mi?)sağlık sigortasıyla kontrol masraflarını dahi sigorta şirketi ödüyormuş.sonuçta oldukça ekonomik oluyor. yapacağım ilk sey bir doktora görünmek ve suan ki sağlık durumumun ne olduğunu öğrenmek olacak sağlıklı bir bebek için bu önemli sanırım ne gibi bir hazırlık geçirmem gerektiğini de öğrenmiş olurum. daha sonrada iyi bir sigorta şirketi bulmak sonrada çalışmalara başlamak sanırım :-[ :k06:

ღ°cerenay.♥.

ohooooo yani 4 aydaha beklicez müjdeyi,ssk da 4 aydan önce ödemiyor , ben ilk defa geçen ay faydalandım ssk dan...hep cepten gitti bu seferki,ama neticede doğuma tetişti sigortam...bence sen kalk pc nin başından ... :k06: :k06: :k06:

qwerty

 :k06: bugünkü sıramızı savdık  :-[ artık yarına :k06:


adalet


ღ°cerenay.♥.


Almiş'inAnniş'i

bilmem ki jbdun!!! ama yaznın altında verilen ismi araştırdım, o doğru!!!
ben k.valideye söyledim, biz sanırım bundan sonra kaya tuzu kullanıcaz!

Alıntı yapılan: jbdun - 14 Mart , 2007, 22:56:09
raziii şu tuz hikayesi doğru mu yahu :icon_scratch: :honk:

Almiş'inAnniş'i

ADALET GELDİN Mİ HAYATIM? BU GÜN NASIL HİSSEDİYORSUN KENDİNİ?

adalet

geldim hayatim vallh iyi deyim belki iyi olayim bas agrisndan gozlerim acilmiyor
sen ne yaptin
nagihan niye ugramiyor