17 Nisan , 2024, 02:37:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hoşgeldin Eymen Çağan

Başlatan AککORTįє, 22 Mart , 2010, 17:14:12

« önceki - sonraki »

vadi= muge & melis

YAAAAAAAAAAAAAAA NASIL VAKIT GECIRIYORSUNUZ ANLATSANAAAAAA  :flowers:

sarisinn

hayırlısıyla bizde alsak kucağımızada.vaktimizi bebeişlerimizle geçirsek..çok sabırsızlanıyorum..biranönce doğsaaaa :binkybaby:

masalım2010

allah analı babalı büyütsün canım  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

<a href="http://lilypie.com/">; <img src = "http://lpmf.lilypie.com/ipJMp3.png"; width = "400" height = "80" border = "0" alt = "Lilypie Prematüre Bebek Şeritler" /> </ a>

şipidik şipidik yüzen balik

ayşem bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün

ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷeFSuNLuƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ

Alıntı yapılan: ๑ AyŞe ๑ - 23 Mart , 2010, 21:19:56
anaaaaaaaa ilknur ayy nasıl mutlu oldum  :y25: :y25: :y25:

canım arkadaşım benim :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

hepinizden allah razı olsun kızlar...rabbim cümlemizin yavrularını korusun.... :amin: isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın :amin: :amin:

gelelim doğum hikayeme...

20.03.2010 cumartesi günü saat 10:00 da hastaneye yatışımı verdi dr ...son tetkikler yapıldı...sonda tkıldı :icon_pale: :icon_pale: anam çok fena birşeydi...sonra lavman yapıldı..sedye geldı yatırdılar ve 13:00 da amelıyathaneyolu tutuldu ::) ::)  ameliyathane kapısına gelince benim gözlerden yaşlar süzülmeye başladı ...eşim elimi bıraktı ve buz giibi ameliyathane ye getırıldım... :sad1: sonra tansıyon aletleri ve kalp ölçümleri yapılmaya başlandı...net olarak karar vermemiştim ameliyat şekline anestesici geldi ve ona gore spınal olmamın daha ıyı olacagını soledı ..cuku 9 ay tasıdın ılk olarak sen gorup sesını duymak ıstemezmısın dedı ..ve spinale karar verdik..belimden iğne yapıldı..doktorum geldi..şöle etrafıma baktım giren çıkan belli değildi :suclu: :suclu: belimin uyustugunu hissettim ve kesme islemi başladı ...aradan uzun zaman geçmedi bir ağlama sesi :love9: :love9: EYMEN ÇAĞANIM dünyaya ilk sesini verdi...hemşire hemen temizledi kilo ölçümü falan yaptı ...3 kilo 47 cm oğluşum :nazar: giydirdiler sonra götürdüler aşagıya beni diktiler sonra biraz beklettiler ...ve ameliyathaneden çıkarttılar kapının önünde eşim bekliyordu ..gözleri dolu dolu :love9: odama gittim yataga yatırdılar oglumu kucagıma vedıler...allahım okadar güzel bir duygu ki ..emzirdim... :love9: :love9:okadar masum muhtaç ki bana ...
:binkybaby:

şimdi uyuyor ve gözlerim her an üstünde ...allahıma binelrce kez şükrolsun...iyiki var iyiki benim oğlum ...iyiki yanımda... :amin: şuan ondan başka kimse gözümde değil..hayatım ona endeksli....çok seviyorum oğlumu.. :love9: :love9: :nazar:

CANIM YENİ GÖRDÜM BU ARALAR PEK GİEMİYORUM FORUMA ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİP EYLESİN İSMİ GİBİ KENDİDE GÜZEL GEÇMİŞ OLSUN SANADA GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN ....


Uploaded with ImageShack.us

мiŁenα.

sağolun kızlar.... :flowers:

nasıl vakit geçiriyoruz anlatim....geceleri memede cuk cuk sonra altına yapıyor temizliyorum sonra biraz uyudu uyudu yoksa yıne cuk cuk memede..

yıyor ıcıyor yatıyor s..çıyor başka birşey yok ;D ;D ;D

şaka bir yana geeleri uykusuz gündzleri uyuyor biraz alt degiş üst degiş yedir içir yatır şuan biraz büyüsün öle güzel vakit geçircez :k06:


:love9: :love7: :love9:


sarisinn

allah nazarlardan saklasın... :nazar: :nazar: :nazar:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


elifyus

Allah bağışlasın Ayşe  :amin: gözünüz aydın maşallah çok tatlı  :nazar:  :nazar:

Oğlumun doğuşunu hatırladım da.. evet çok muhtaç oluyorlar.. tek odaklandıkları şey memeee  :)

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥

masallah de ayse memişçi olsunlar  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
bende kızımı uyandırıp emzıremezdım yuzunu bıle yıkardım yıne uyanmazdı butun gece ac yatardı bır kere bıle emmeye klkmazdı halınıze sukredın :-\

мiŁenα.

oo benim oğlanda eger uyuduysa emmeye kalkmıyor ne yaparsam yapim uynamıyordu!! şimcik öle değil dakka başı kalkıyor uyumuyor sürekli meme istşiyor :sad1:


:love9: :love7: :love9:


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

oyy yerim ben onu tez acikiyorlar kücükken kiyamam ben ona ya.... :love9: :love9:

şipidik şipidik yüzen balik

ayşem napıon be ya görüşemiyorum ne zamandır özledim seninle sohbet etmeyi valla

мiŁenα.

iyi sayılır ıyı olmaya çalışıyorum sen nasılsın :-*


:love9: :love7: :love9: