29 Nisan , 2024, 09:34:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Peri Kizi Pelinin Guncesi :))

Başlatan -Butterfly-, 24 Ocak , 2008, 23:12:37

« önceki - sonraki »

pelinim

Alıntı yapılan: sevda - 14 Şubat , 2008, 18:27:29
:nazar: :nazar: :nazar: ama barbiden daha güzel ve daha şirin olduğunuda ona söylermisin lütfen siz yandınız valla bu büyüyünce acayip güzel bişey olcak babasıda yandı ayrıca... ;)

Bana da yandık gibi geliyor Sevdacım :k06:

Alıntı yapılan: rumeysamsumeyram - 15 Şubat , 2008, 19:12:57
maşallah cok tatlılar yaw bunlar yerim onları benim icin kokluya kokluya öp canım kuzularımı :opucuk: :opucuk:

Koklaya koklaya öptüm Fatmacım senin içinde ;)

Alıntı yapılan: Buse & Ayberk - 15 Şubat , 2008, 23:48:41
peri kizim barbieligemi trasfer omus  yerim ben onun o muthis lulelerini  :hungry: :nazar: cok guzel yavrularim yaa allah nazarlardan korusun ikisinide  :nazar: :nazar: :nazar:  suslu olsun ayricaa kiza sus yakisir  :toothy10: fakat mailiyetli olacak haberin olsun  :toothy10:

Busecim sağlıklı olsunlarda biz onlar için her türlü maliyete katlanırız.babamız kimin için çalışıyor.öyle değil mi? :k06:

Alıntı yapılan: özgül-duru - 16 Şubat , 2008, 16:44:52
nagihancım yani bu nasıl bir güzelliktir ben bayılıyorum bu kıza yaaaaaa busem ne güzel etmişte bi sayfa açmış meleğimi (pardon barbiemi) :k06:daha sık görebiliyoruz ama ben seni çok merak ediyorum bu kadar güzel bir kızın annesi eminim çok güzeldir allah korusun üçünüzüde ayberkimide unutmum oda çok yakışıklı maşallah :opucuk: :opucuk: :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

özgülcüm uzun aradan sonra sayfamıza hoşgeldin.Busem sağolsun Pelini ayırmayalım ona da sayfa açalım dedi.düşünceli arkadaşım.ben daha önce kendi fotomu koydum canım rastlamamışsın.öyle pek bir güzelliğim yok tatlım.yine eklerim bir ara :opucuk:


-Butterfly-

tatlim sen  oyle pek bir guzelliim yokmu dedin yoksa yanlismi yazdin :ehi: cildirmis olmalisinn bence forumun en guzel annelerinden birisin   :nazar:  hem ben bu guzel anneyi ozledim yeni resimelr istiyorum olurmu  :opucuk:



pelinim

18 Şubat , 2008, 23:17:25 #77 Son düzenlenme: 20 Şubat , 2008, 00:49:31 pelinim
Busecim o senin güzelliğin hayatım.teşekkür ederim :opucuk:

Pelinim dün almış eline boş bir mama tabağı elindede mama kaşığı Ayberk'e aç oğlum ağzını diyor.bir güzel hayali mama yediriyor. :ehi:henüz ben daha o şerefe nail olamadan kızım görevi üstlendi sanırım.Ayberk'i görmelisiniz yavrum hiç itiraz etmeden açıyor ağzını ama ne gelen var ne giden :k06: :toothy10:

Bugünde ben arka odaları süpürüyordum o sırada Pelin sinema salonu kurmuş kendine içeride haberim yok.görünce fotolamadan edemedim.bebeklerinin arkasına yastık koyup oturtmuş sandalyelere.kendide en arkadan izlemeyi tercih etmiş :aferin:

Dün tipi şeklinde yağıyordu kar.eşimin ısrarı üzerine çıktık dışarı Ayberk uyurken.Pelin oynasın istedi babası ama çok korktu çocuğum.gözlerini bile atkıyla kapadı.kardan fotoda ekliyorum. :nazar:


sevda

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ah canım benim demek sinema salonu kurmuş kendince yerim ben seni fıstıkım yaa maşşallah çok akıllı benim kuzum bu arada resimlerin hepsi harikulade allah nazarlardan saklasın... :nazar: :nazar: :amin: :amin:

-Butterfly-

Tutmayin beniiii !!!


Yerim ben bu cimcemeyi  :hungry: :hungry: :hungry: :nazar: :nazar: :nazar: ne guzelde sinema kurmus kendisine.Akilli guzleim benim.

Ayberk kocaman olmus,Sasirdim inan gorunceee :-ooo daha dun minicikti yavrum :nazar: :nazar: :nazar: cokta yakisikli olmus :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

eninle olan resimde harika  :nazar: :nazar: guzel anne, guzel degilim falan deme bir daha :caca: ciss yaparimm ona gore  :love7: :opucuk: :opucuk: :opucuk:



duru boncuk

canım yaa çok tatlı pelinim maşallah barbieme benim sinema kurmayıda öğrenmiş sende çok güzelmişsin canım bidaha değilim dersen bende buseye yardımcı olurum ona göre hıııııııı :caca:
barbiemi öp benim için olurmu nagişim bende seni öpüyorumm :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

pelinim

PELİNİM NAZARA GELDİ :'(

Akşam üstü Pelin sandalye tepesinde oynuyordu.kaç kez dedim koltuğa geç diye.inmedi.sonra gözümün önünde yüzüstü yere düştü.hemen koştum kaldırdım.ağzı burnu kan içinde. :-ooo öyle korktum ki neresi kanıyor onu bile anlayamadım.sonra hemen sildim ve burnunun kanadığını gördüm.yavrum çok korktu kan hızlı hızlı akıyordu.burnunun üstüne düşmüş.hemen acile götürdüm yakın bir kliniğe.röntgen çektirdik.çok şükür kırılma yoktu.kamerayla burun damarlarına da bakıldı önemsiz dedi doktor.bir damla verdi.tıkanıklık olur diye.Allaha çok şükür birşey olmadı yavruma. :amin:tabi ben aklımda ne senaryolar kurdum bu zaman dilimi içinde.hepiniz bilirsiniz.görünürde hiçbirşey yok morarma,kızarma.kanama olmasıda sevindirici tabi olmasa problem.Rabbim ve melekleri koruyor yavrularımızı.bir daha olmasın inşallah. :amin:


-Butterfly-

 :sad1: Canim benimm cok cok gecmis olsunn yavrumaaaa.Demek dustuuu hay Allah,Allah beterinden korusun melegimi :amin: :amin: Kotu birsey olmamasina cok sevindim canimm :-[ Allah beterinden korusun insallah.Sende bol dol oku,zaten okuyordun biliyorum ama daha cok oku guzelime.Ama nazar degmiyecek gibide degilki annesi,her goren masallah demeyide bimiyor iste :'( neyse insallah  bir daha bu tarz olay yasamazsiniz :amin: :amin: :amin:



pelinim

Busem sağol.inşallah yaşamayız hiç birimiz. :amin:




sevda

 :-[ :-[ ah canım benim yaa bak şimdi okudum ve çok üzüldüm demek meleğim bukadar kötü düştü of canım yaa allah korumuş meleğimi  canım inşallah birdaha yaşamazsınız fakat gerçektende kan olayı insanın elini ayağını bir anda kesiyor bende arhan otelde düştüğünde ne yapacağımı bilememiştim sadece sedat kanıyorr sedat kanıyor diye bağırdığımı sonra kendime hakim olamadan saatlerce ağladığımı biliyorum canım allahtan kırığı yokmuş yavrumun acil şifalar diliyorum ve allahım ne olursun meleklerimiz nazarlardan ve kem gözlerden koru yarabbim diyorum... :amin: :amin:


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

pelinim

      PRENSESİM 3 YAŞINDA

    Canım kızım bugün doğumgünün:hieyt: :hello2: :muzz: :hieyt:Mutlu yıllar prensesim. Tam 3 yıldır hatatımızdasın.Ve ömrüm boyunca hayatımızda
kalmanı diliyorum. :amin:Sen baban ve benim ilk gözağrımız oldun. :love3:Bizi yaşama bağladın,güldürdün,sevindirdin zaman zaman da ağlattın.Bana olan bağlılığın,sevgin baban dahil çevremdekileri şaşırtı ve birazda kıskandırdı. :k06:Sen çok sevgi dolu bir çocuksun.Yaratıcı,kendine güveni olan ve oldukça da zeki. :nazar: :nazar: :nazar:Şimdi o sonsuz sevgini hayatımıza katılan kardeşinede sunuyorsun her fırsatta kucaklıyorsun.

Ömrün boyunca o güzel yüzünün gülmesini ve çocuksu mutluluğunun sonsuza dek sürmesini diliyorum birtanem.Rabbim seni hep iyilerle karşılaştırsın.Nice sağlık ve mutluluk dolu yıllara Pelinim. :love7: :love9: :love9: :love9: :love9:

                                                           SENİ CANINDAN ÇOK SEVEN ANNEN

                                                                 


sevda

20 Şubat , 2008, 01:45:58 #86 Son düzenlenme: 20 Şubat , 2008, 16:43:14 sevda
HAYATIM BEN SEÇEMEDİM ONEDENLE HEPSİNİ KIZIMA VE BUGÜZEL ENNEYE GÖNDERİYORUM SİZİ SEVEN TEYZENİZZZ...
YKİ DOĞDUN MELEĞİMM MUTLU YILLAR SANA.... ;) :opucuk:


<a href="http://www.glitterfy.com/"; target="_blank"><img src="http://i210.photobucket.com/albums/bb40/glitterfy_com-2/graphics/33/cake2.gif"; border="0"><br />Glitterfy.com - Glitter Graphics</a>

<a href=http://www.123glitter.com/comments-graphics/Birthday/ target="_blank" title="BB Forum Image Comments">

<br />
<a  href="http://www.123glitter.com/comments-graphics/"; target="_blank">BB Forum Image Comments @ 123glitter.com</a><br /><br />






<a href=http://www.123glitter.com/comments-graphics/Birthday/ target="_blank" title="BB Forum Image Comments">

<br />
<a  href="http://www.123glitter.com/comments-graphics/"; target="_blank">BB Forum Image Comments @ 123glitter.com</a><br /><br />






<a href=http://www.123glitter.com/comments-graphics/Birthday/ target="_blank" title="BB Forum Image Comments">

<br />
<a  href="http://www.123glitter.com/comments-graphics/"; target="_blank">BB Forum Image Comments @ 123glitter.com</a><br /><br />


<a href=http://www.123glitter.com/comments-graphics/Birthday/ target="_blank" title="BB Forum Image Comments">

<br />
<a  href="http://www.123glitter.com/comments-graphics/"; target="_blank">BB Forum Image Comments @ 123glitter.com</a><br /><br />




helalim

Dogum günü kutlu olsun pransesimizin Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin herşey diledigi gibi olsun NİCE GÜZEL YAŞLARA MİNİK PRENSES :opucuk:




Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

ANNESİNİN MİNİK PRENSESİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU MUTLU OLSUN...
GÜLEN YÜZÜN, HİÇ BİR ZAMAN SOLMASIN...
MİNİK KALBİNDEKİ O SEVGİLER HİÇ BİR ZAMAN EKSİK OLMASIN....








En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

pelinim

Kızlar ben duramadım kızıma enfes bir vişneli pasta yaptım.pazar gününe kutlama yapacağımız için bugünü es geçmek istemedim.:)) :hello2: :hello2: :hello2:



[eklenti yönetici tarafından silindi]