29 Nisan , 2024, 17:51:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Peri Kizi Pelinin Guncesi :))

Başlatan -Butterfly-, 24 Ocak , 2008, 23:12:37

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

canim benim abla olmusta demek kardesini  tasiyor  :aferin: benim arkadaslarimin cocuklarida pelin gibi ayberki gorur gormez  hemen kucaklarina almak istiyorlar bende senin gibi bir gozum hep ustlerinde veriyorum cokta guzel oynuyorlar :hello2: eminim abla kardes cok guzel anlasacaklar :love3:  peri kizimida cok cok optummm  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:



sevda

Canım benim nasılsınız görüşmeyeli sanki çoktan beri yokmuşum gibi dimi ama inanki bir gün bile sizlersiz çok zor yaaa...

Bu arada benim melek kızım kardeşini kucaklamak istiyor hımmm .... aman dikkat tabki ama sen zaten bir an bile gözünü ayırmıyorsundur ama sana bir tavsiye karın bölgesinden tutturmamaya çalış biz öyle bir tecrübeden geçtik ve arhan çok kusmuştu ... :-\

pelinim

BUSE  bu küçük çocuklar hep böyle zaten kendilerinden küçüğünü görünce kucaklamak istiyorlar ;DAyberk de ilerde kardeşine aynısı  yaparsa şaşırma. :k06:

SEVDA  iyiyiz canım.yok bir yaramazlık.çocuklarla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.yeni beslendiyse zaten bebekleri çok hırpalamamak gerekiyor.hoplatırsan falan çıkarıyorlar.bizim Pelin tutmayı nereden bilsin.anlatıyorum sne küçüksün biraz büyü sonra kucaklarsın diyorum.ama çocuk işte dinler mi hiç? :D


sevda

Ah canım benim tabiki çok zordur şimdi ikiside canın ne diyebilirsinki ama inşallah benim akıllı bıdığım annesini üzmeden bu evreleri atlatıcak... ;)

helalim

benim cadım kardeşini kucagınamı almak istiyrmuş bir an rümeysa gözümde canlandı oda öyle kucagına almak benle oynasın ne zaman benle oynucak alırdı kucagına bak burda ikimiz oynucaz derdi tabi bende yanısıra giderdim :)
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

-Butterfly-

Suphesiz oyle olur   :k06:  ama kiz cocuklariyla erkek cocuklari sanirim biraz farklida olabilir  hani kizlar oyuncak bebek gibi gormelerinden dolayi erkekler pek bebeklerle aralari olmuyor ama tabiki  onu canli bir bebek cezvede bilirde  arkadas gibi   :k06: bakalim artik kismet olurda 2. bebek olursa ozaman anlayacagiz neler yapmak istedigini daha cok neler yapacagini  :tongue3:



pelinim

Fatmacım hep aynı bu çocuklar desene :k06:

Busecim bizim Peluş erkeklerle daha iyi anlaşıyor ne hikmetse. :k06:Ayberk piyasada yokken daha çok araba aldık biz ona.erkek oyuncaklarını çok sever.bebekleride çok sever tabi.ama görsen boğuşmayı seviyor aynı erkek çocuklar gibi. :dontknow:Ayberk de ona göre daha sakin yapılı bir çocuk olacak sanırım. :D


-Butterfly-

desene benim Perim  erkek gibi kiz olacak  ziyani yok ama faydasi olur zarardan cok  :k06: Fakat daha oncede konusmustuk bunu konuyu Ayberklerde daha bir dinginlik  soz konusu sanirim zaten isimleride oyle  hop hop altin yop gibi digil soyneisinde bile huzur var gibi geliyor  :k02:  abartiyormuyum sence  :suclu:



pelinim

abartmamışsın canım.bencede öyle.Ayberk tok,asil bir isim. ;)


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

YİRİM BEN SİZİN ASİL PAŞALARINIZ AYBERKLERİNİZİ  :hungry:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

sevda

EEE BENDE YERİM ASİL ĞAŞALARINIZI BENİM SELİNDEN NE EKSİĞİM VAR BAKEM... :k06:

-Butterfly-

 :director: Duyuru

Ayberkler asildir,yenmezler ona goreee hihihihi  :toothy10: :toothy10:



pelinim



pelinim

Biz anneannemize gittik yine.dün gece geldik.abimler eşleriyle geliyorlar kuzenimde annemde kalıyor burada çalıştığı için.ailesi başka şehirde.dolayısıyle bir cümbüş oluyor.gidince 2 gün kalıyorum bende.eşimde iş çıkışı geliyor yatmaya eve gidiyor ben kalınca. :k06:

Pelin ne zaman gitsek çok şımarıyor tabi.herkesin ilgi onun üzerinde olsun istiyor.yine öyle oldu.bugün yarın anneme misafir geleceği için kaçtık biz. :suclu:yoksa ev evlikten çıkıyor.iki çocukla darma duman oluyor. :k06:Ayberk'in yok bir zararı gerçi de Peluş hanım o konuda bir numaradır. :'(elimden birşey gelmiyor.çok hareketli.çocuğu mum gibide oturtamamki.uyurken bile durmaz doğru düzgün.sürekli döner ayak ucuna atıverir kendini.ama beni çok yoruyor bu fazla hareketi.


ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

ÖLE Bİ YENİLİRKİ HAM HUMM DİYE BİDE YUTARIMMMM, BU ARALAR BÜYÜDÜLER TAM ISIRMALIK OLDULAR BAZEN NAZI ISIRIRKEN SANIRIM FAZLA KAÇIRIYORUM SURATI Bİ DEĞİŞİYO ACITIYOM GALİBA  :k06: YAKINDA DAYANAMAYIP ETİNİ KOPARIP YUTUCAM GALİBA  :toothy10:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال