Peri Kizi Pelinin Guncesi :))

Başlatan -Butterfly-, 24 Ocak , 2008, 23:12:37

« önceki - sonraki »

pelinim

Tuba,Zuhal,Sevda VE Selin hepiniz hoşgeldiniz sayfamıza. :love7: :love9:iyi dilekleriniz için teşekkürler. :amin:


-Butterfly-

Canim senin ayagin Ayberkcigimin sayfasina alismis ama burayida ihmal etme olurmu  ;D

Pelinim nasil? neler yapiyor annesi  uzmuyordur insallah seni ve kardesini  :opucuk: :opucuk:



pelinim

Busecim Pelin full hareket halinde tam gün ;D bugün kayınvalidem ve görümcemler bize geldi.büyük görümcemin iki çocuğu var.beraber azdılar.tabi azdıran da benimki :laughing7:3 halası var.Ayberk kucaktan kucağa uçarken Pelin biraz kıskançlıkla seyretti tabi bunu.ama o kendini her daim  ön plana çıkarmasını çok iyi bilir.yine bilmiş bilmiş konuşmalarıyla herkesi şaşkına çevirdi. :k06:


helalim

yerim ben o fıstıkı  :opucuk: sayfanız hayırlı olsun canım

yaa ben ilk mesajyazdıgın 4.resmi bir yerden hatırlıyom ama nerden :) bir yere ben yüklrmiştim dimi yanlış hatırlamıyorsam ne kadarda büyümş bak pelinimiz yesin teyzesi onu  :opucuk: :opucuk:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

pelinim

evet canım yanılmıyorsun ;)Allah sağlık versinyavrularımıza.çok çabuk geçiyor zaman canım.


Tuana'NIN ANNESI TUBIS

yerım ben onun bılmıs bılmıs konusan dudaklarını nasıl sırın oluyodur kım bılır  :hungry: :hungry:


-Butterfly-

Aferin kuzuma  :aferin: kendini belli etsin zaten pisirik olmasin   :k06: kiskanclik olmasida cok normal daha onceden tum ilgi peri kizimin ustundeyken simdi baska yere yogunlasinca dogal olarak bir sekilde tepkisini belli ediyor  :k02: op benim icin annesi .. bide pelincim yarim yarimmi konuusyor  :ehi:



sevda

Bak sen pelinin ettiklerineee....

Bu arada bizimde kıskançlıklarımız başladı eğer kardeşi olsaydı bilemiyorum yani o çocuk neler neler çekerdi arhanın yüzünden...Ama sana bişey diyeyimmi bütün çocuklar hemen hemen aynı güzelim çünkü hepsi kıskanç bve kendini sevdirmek için neler neler yapıyorlar haa bu arada hepsi aynı zamanda kudurmak için bir gong işaretini bekliyorrr... ;)

Şeymanurr

SAYFANIZ HAYIRLI OLSUN ,İLKLERLE DOLSUN
blogumuz hergün güncelleniyor beklıyoruz(yorumda yazın ama)
http://keremsalih.blogcu.com/


[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/100

pelinim

Alıntı yapılan: Buse & Ayberk - 28 Ocak , 2008, 10:07:28
Aferin kuzuma  :aferin: kendini belli etsin zaten pisirik olmasin   :k06: kiskanclik olmasida cok normal daha onceden tum ilgi peri kizimin ustundeyken simdi baska yere yogunlasinca dogal olarak bir sekilde tepkisini belli ediyor  :k02: op benim icin annesi .. bide pelincim yarim yarimmi konuusyor  :ehi:

Busecim Pelin düzgün konuşuyor.dilinin dönmediği kelimeler var sadece.(portakal gibi)onu nereden çıkardın ki? ???


pelinim

Dün Çok Korktum.

Dün gece alışverişten dönmüştük.ben Ayberki alıp gidiyorum dedim  eşime.Pelin montunu şapka ve atkısını çıkarmıştı.giydirip getirirsin dedim.yarı yolda seslendi eşim Pelin geliyor bekle dedi.hava da çok soğuktu.baktım nazlana nazlana yürüyor.elim de ağır dönemedim almak için.sonra babasına doğru gitmeye başladı bahçedeki otoparkta.bende eve doğru yol aldım .eşim paketlerle eve geldi yanında Pelin yok.koş dedim Pelin dışarda kaldı.Yavrum nasıl korkmuş ağlamış.babasının yanına değil de yeşilliklerin arasına gitmiş. :(hatalıydım peşinden gitmeliydim. :BangHead:eşimde hatalıydı yanıma getirmeliydi. :violent1:belli bir mesafeden bıraktı onu.zaten kaçma huyu var arabadan inince.oyun yapıyor kendince.artık elini bırakmayacağım bu bıdığın.beni çok korkuttu.zor uyudum ağladım durdum ya birşey olsaydı.Allah korusu  meleklerimizi.onlarsız ne yaparız bu hayatta.yaşam kaynağımız onlar bu saatten sonra. :amin:


sevda

AH CANIM BİR HATANIN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞSÜNÜZ VE SANA TAVSİYEM EMİN OLMADAN ONU BİRDAHA YANLIZ BIRAKMAYIN GÜZELİM ALLAH KORUMUŞ YA ANİDEN YOLA ÇIKSAYDI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM YAA... :y25:

HAYATIM BAZI HATALAR BİZLERİN DERS ALAMASI AÇISINDAN GÜZEL FAKAT BİR DAHA YAPILMAMASI KAYDIYLA İNŞALLAH BİRDAHA YAŞAMAZSINIZ GÜZELİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ BENDE SANIRIM SENİN GİBİ HEM KORKAR HEMDE AĞLARDIM CANIM BENİM TAMAM GEÇTİ SEN ARTIK DÜŞÜNME OLDUMU... ;) :opucuk: :opucuk:

pelinim

Sevdacım haklısın bu çok iyi bir ders oldu bize.çocuğa güven olmaz.yanından ayırmamak gerek.
şimdi daha iyiyim güzelim.şoku atlattım sanırım.


pelinim

01 Şubat , 2008, 15:12:38 #28 Son düzenlenme: 03 Şubat , 2008, 22:16:33 pelinim
Peluşum şarkı söylemeye bayılıyor...sahne kostümü içinde sabahlığını seçmiş. :k06: :love9: :nazar:


sevda

01 Şubat , 2008, 15:16:21 #29 Son düzenlenme: 01 Şubat , 2008, 15:50:34 sevda
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ASLINDA ELİMDE OLSA ONA BİR SÜRÜ NAZAR BONCUĞU TAKARIM ANNESİ MAŞŞALLAHHHH MAŞŞALLAAHHH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN YAA BU İNANILMAZ BİR ŞEYY BU İNANILMAZZ GÜZEL ŞİRİN SEMPATİK VE CANAYAKIN BİŞEY YAAA ALLAHIM GÖRÜR GÖRMEZ BİLGİSAYARDAN SEVMEYE BAŞLADIM AMA BU İNANKİ SÜPER ÖTESİ BEN ONU ACAYİP SEVMEK İSTİYORUM YAAA.... ;) :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: