2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri Buraya

Başlatan Zeynep_Sena, 04 Mart , 2010, 16:01:45

« önceki - sonraki »

çağınım

evet ayşe canımız yanıyo gerçektende öylee  :y25:

iyi o zaman soğukkanlı olursan okadar iyi bakarsın bebeğine panik elini ayağını birbirine sokuyo insanın


ayşe bende sezeryan oldum iz hiç bi zaman geçmiyo canım ilerde görünmicek kadar az bi hal alıyo yani tamamen silinmiyo doktor bana söyledi hayatımız boyunca kalıcak o orda ama ince çizgiye dönüşüyomuş  ::)

мiŁenα.

babamız la beraber gırıyoruz dr yanına ıgne ısı varsa baba tutuyor ben dayanamıorum :y25: :y25: oglum aglıyor benım gozler doluyor :y25: :y25:

şimdi kabarık benim izim ne zman normle döner dr cuma günü başlamam için krem verdi iz kalmasın diye kullan dedi eger iltihap olursa sarımsı bırsey varsa surme dedı..

cuma gelsede başlasam...benim dikiş yerim sızlıyor  :sad1: :sad1: hele banyo yaptıktan sonra yanıyor arada :sad1: :sad1: normale donsek bıran once :-\


:love9: :love7: :love9:


''AşK MaSaLı''

aysecım  yanma sızlama olmaması lazım normalde ama :( doktordan doktora fark edıyor...
ıze gelınce  ben ıkı ay once amelıyat oldum  hala ılk gunkı gıbı kabarık ve kırmızı :ehi: :ehi:
ben alıstım onunla yasamaya  :ehi:
bıde hissizlik cok var  hıcbısey hıssetmıyorum :ehi: :ehi:
cok cok gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda saglıgına kausursun ....

< ESLAL >

ayşecim benim acı sızlama 2 ay sürdü ki ilk 20 gün yataktan yardımsız kalkamadım bu kişiden kişiye değişiyor sanırım canımda serttir ama benim çok canım yandı  :sad1:

çağınım

ayşe acı sızlama bi müddet sürer ara ara da sızlama yapar zaman geçse bile ameliyat yeri benimki hala kabarık ameliyat yeri yanları düzelmeye başladı sadece tabi kişiden kişiyede değişiyo ben hemen kalkabilmiştim mesela bi kaç gün içinde baya dolaşıyodum

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

o iz tamamen kalacak ayşem kılzarında dediği gibi ama çok silik bi şekilde . evt aslında yanma ağrı olmaması gerekiyor bende anlamadım, ben doğum yaptığım günün akşamı ayaklandım, hiç ameliyat yerimde ağrım olmadı; yani senin enazından şimdiye geçmiş olması gerekiyor ama bilmedim şimdi. ezgide 2 ay yardımsız kalkmadım diyor  :-\ demekki kişiden kişiye değişiyor hakkaten  :icon_thumright:


AککORTįє

kilo falan kalmadı da ayva göbüşüm kaldı acık, ne zaman gitcek acep  :-\

yaz geliyor ayol  8)


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

ilknurcum karnina bez sarmismiydin dogumdan snra ???

мiŁenα.

ben 3 te doğumdan cıktım aksamı kalktım eve geldım yukarı kata asagı kata ındım cıktım :laughing7: :laughing7:

agrı sızı oluyor bazen normal dedı dr da ben ızden bahsedıyorum ..benım ayva degılde suan karpuz gobek gıbı bırsey :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

yaz gelıyor  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: guya bu yıl oglumuzu alıp dıdıme gıtcektık :ehi: :ehi: :ehi: ben herseyı sogumdan sonra eskıye doncek dıye bılıyrodum :ehi: :ehi: :ehi:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

30 Mart , 2010, 14:16:40 #460 Son düzenlenme: 30 Mart , 2010, 14:18:38 iLkNuRR
:ehi: :ehi: :ehi: he he  tabi oldu

iz kalcak canım bi müddet  :aferin:

sende deldiler orayı ne bekliyosun benimkide hala kızarık, 1 sene sonra ten rengine gelecek  8)

yok sevilcim bişi sarmadım ,yalnız 10 günden beri yün korse takıyorum oda göbek için değil bel ağrım için. çok iyi geldi ağrısı olan varsa tavsiye ederim  :icon_thumright:




zelis

bende de 7 kilo kaldi kizlar ,
ben normal dogum yaptigim icin cok sukur uc gun sonra ayaga kalktim , agri sizi olmadi , 3-4- tane ic kisimda dikis vardi onlarda hemencecik iyilesti , ilknurcum dedigin gibi bu iyilesme sureci insandan insana degisiyor galiba canim...

kizlar bu gun kontrolumuz vardi , kizim 4920 gr , ve 54,5 cm olmus , iki ayi doldurmasina bi hafta var , doktor 3.5 saatte bi emzir dedi , gelisimi cok iyi gidiyormus minigimin ... :flowers:


arzuderelli

Merhaba Arkadaşlar,

İlk önce şunu söylemeliyim ki aranıza katılalı daha bir kaç dakika oldu. Umarım beni de ranıza kabul eder ve bilgilerinizi benimle paylaşırsınız. Oğlum Efekan 17/12/2009 doğumlu. Bu sitenin bana oğluma daha iyi bir yaşam sürmesi için gerekliolan bilgileri vereceğine inanıyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

tweety0555

ayse amelıyat ızının gıtmıor fakat oldukca belırsız ız oluyor ben 4 ocakta dogum yaptım fakat dogum sonrası contractubex dıye bır ılac verdı onu surdum ve suan dumduz ve bazı yerlerı tamamen sılık brı hal aldı..ılk oglumda kullnamamıstım ama ondada kısa surede duz hal almıstı..bence vucutlada alakalı olsada drlada alakalı dıye dusunuyorum..
ben sunu soracagım mert 4 ocak dogumlu bız sadece acd3(metsıl yerıne) ve zınko dala kullnaıyoruz sızlere hangı ay hangı damlaları verdıler?
bu araadogum sonrası tam 9 kılom kaldı ve veremıyorum vucudum acayıp ırılestı



мiŁenα.

1 sene demek...ya iz kalcak illaki ama suan sıs gıbı orası:))) bır acayıp hıssedıyorum yenı benımkı daha 10 günlük oldu paşam :nazar: :nazar:

göbüşümde biraz var ama olsun gider daha yeni değil mi ??? ???

oğlum bu tempoyla götürürse kalmaz zaten ;D ;D ;D ;D


:love9: :love7: :love9: