28 Mart , 2024, 21:51:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kitap Okuma

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 21:49:03

« önceki - sonraki »

Emine

13 Ocak , 2007, 21:49:03 Son düzenlenme: 13 Ocak , 2007, 22:53:24 Emine

Okuduğumuz kitapları buradan paylaşalım.Ben en son "Peygamberimiz Çocuklara Nasıl Davranırdı" adlı kitaba başladım çok güzel bir kitap ama daha bitiremedim.

GÖNÜL

şu çılgın türkler e başladım...bakalım ne zaman biter ;D

fatma

Mehmet Coşkundenizin Sen git aşk bana kalsını okudum en son.Çok beğendim  :love1:Bir çoğumuz yaşadığımız duyguları adlandıramayız, isimlendiremeyiz ama Mehmet Coşkundeniz tamamen birçoğumuzun duygularını dile getirmiş. Yazıların kitaplarını sürekli takip ediyorum bu kitabını da zevkle okudum gayet sürükleyici ve zevkle okunacak bir kitap herkese tavsiye ediyorum. :love7:

_elif_

bende seni duyuyorum anne diye bir kitaba başladım... harika.. hamilelik dönemi kitabı... tavsiye ederim herkese..



Allah'ım yıldönümümüzde bize en güzel hediyeyi vereceğin için sana çok teşekkür ediyorum...

fatma

14 Ocak , 2007, 18:17:35 #4 Son düzenlenme: 14 Ocak , 2007, 18:19:49 fatma
Her şey bitti artık dediğimiz zamanlar olmuştur; aşktan elimizi eteğimizi çektiğimiz her gün aynı gökyüzüne bakıp iç geçirdiğimiz dar vakitler yorgunuyuzdur mutlaka hayatımızın bir bölümünde. Her şey birbirinin aynısıdır: Deniz bildiğimiz maviliktedir, güneş artık ısıtmaz içimizi temmuz sıcağında bile.
Her gün bildik yüzlere aynı selamlar verilir ve her sabah üşenmeden taktığımız maskelerle yeni bir güne daha başlarız. Yeniden... Yeniden... Yeniden...
Oysa hiçbir şey yeni değildir; hatta aksine her gün hayatımız bir parça daha eskimektedir. Heyecansız, dingin, suspus bir hayatın sürgününde geçmektedir artık günlerimiz ve içimizden kimseye ne şikayet etmek gelir ne de buralardan çekip gitmek...
El ele tutuşmuş her sevgili bir parça daha içimizi burkar, her ayrılık şarkısı içimizi bir kez daha kanatır... Biten aşklarımızın hepsine bir türkü yakarız, artık geçmiş oldu hepsi diyerek...
Ve tam da her şeyden ümidi kesmişken çıkageliverirsin, özür dilerim geç kaldım dersin. Başlarsın anlatmaya kendini. Hiçbir şey ses vermez olur, zaman durur; ama sen akmaya başlarsın içime doğru bir çağlayan gibi...
İşte o an aşk yakalar seni...MEHMET COŞKUNDENİZ   :love3:

ÖZLEM

VALLAHİ KIZIMDAN FIRSAT BULAMIYORUM.SEVDALİNKA

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

eda

en son bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okudum. ne yerler ne içerler vs. ;) fırsat bulabilsem aahhh ahhh

office

yavuz bülent bakiler................sözün doğrusu
bide "hamileleik ve bebek bakımı "ama yazarı unuttum :icon_flower:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Tebessüm :)

ben de kitap okumayı çok severim ya da severdim mi desem acaba.............?? yağızım doğmadan soner yalçının efendi sini okuyordu..uzun bir kitap....yarım kaldı.hiç fırsat yok..

fatma

Bende artık hiç kitap okuyamıyorum :crybaby2: okuyabilsem martta sınavlarım var üniversite kitaplarını okuyup ders çalışacağım ama nedense hiiç canım istemiyor aşk beni acayip çarptıı  :laughing7:

mumkule

Ben de "Atatürk ve Kayıp Kıta Mu"yu aldım ama başlayamadım daha...



SEVİNÇ

Zaman zaman elime aldığım bir kitabım var.Allah izin verirse bitecek.Çocuk gelişimi ile ilgili "Beni duyuyormusun?" adlı bir kitap,çok gtüzel bir kitap.



ÖZLEM

herhalde kimse çocuklardan vakit bulamıyor kitap okumaya :dontknow:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

mumkule

Bugün netten bi sürü kitap beğendim (herzamanki gibi) Tam satın alıyordum ki 140 YTL tuttuklarını gördüm  :k02: N'apacam ben şimdi  ???



Emine