28 Mart , 2024, 17:23:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

Başlatan Balböceği, 23 Şubat , 2010, 21:50:05

« önceki - sonraki »

Balböceği

Bu sanslilar arasinda ben varimmm  :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:


fazla degildi ruyamdaaa bize birileri geliyorrr bi oglan bi anne bi ablaaa  :k06: :k06: :k06:

nese cicislerrr bu oglan uzun boylu kumral kalipli manken gibi bisey anneye bide ablayi hatirlamiyom
ama cok sevdim ben bunuuu ruyamda ama uyandiktan sonrada bi guzellik vardiii  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



sona cicislerrr 2 haftami 3 haftami sonra bu oglani gordum bi yerdeee
hosuma gitti ayni memleketliii nese cicislerrr bi oglanla bi kac kez konustum haftasindaaa beni istediler nikaha oturdukk
2 haftasi bile surmediii bole cok tez karar verdik evlendik ama 1 sene nisanli durdukk malim kurallar vardiii
:k06: :k06: :k06: :k06: :k06:

ruyalarim hep cikmistirrrr  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

♥.♥.♥.maviçiçek.♥.♥.♥

ben değil ama annem görmüş babamı rüyasında, daha tanımıyorumuş hem de senin gibi.. sonra babamı görüncede hatırlamış rüyasında gördüğünü :) sonrada velenmişler.. sonra da ben olmuşum :)

Demet_dk

bizde hızır orucu vardır muharrem orucundan sonra olur
hızır orucunda gün içinde tuzlu şeyler yersin ve hiç su içmezsin yatarkende baş ucuna bi bardak su koyup yatarsın
rüyanda sana kim su verirse o evleneceğin kişi derler

eşimle ilk çıktığımız zamanlar bende tuttum ve eşim bana bi bardak su uzattı ve bende içtim  :love9:

SiRiNe

evett ben esimi gormustum ama yuzunu gorememistim sadece , bir eve giriyordum ve bir erkek bana elini uzatiyordu, bu ruyadan 1 ay sonra evlendim ve ruyami esime anlattim oda bizim evi tariif ettiginin farkindamisin dedii, yani ruyamdaki ev onlarin eviydi.. ::)

tuana ve sudem

bende görmüştüm eşimi rüyamda yüzünü de gördüm :k06: :k06: :k06: :k06:

ƓĤ♡SƬ

ben eşimi rüyamda görmedimde onunla evleneceğimi biliyordum ona aşık olacağımıda.sadece bekledim.
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

gulbeyaz

ben gordum ramazandi sabah namazini kildiktan sonra yatmistim ruyamda esimle sozlendigimi gordum ve biz biraz uzaktan akraba oluyoruz ben ruyamda kendi kendime diyodumki kirk yil dusunsem ben onunla evlendigimi aklima gelmez diye aradan biraz gecti bayramdan sonra nisanlandik  :nazar: :basardim: :basardim: :basardim:

su1023

Rüyamda evleneceğim kişiyi gördüm tipi hala aklımda ama ben bir başkasıyla evlendim :ehi: sadece fiziksel olarak benziyorlar yüzleri bambaşka ::)

birgül87

bende görmedim ama istihareye yattım onun için daha tanışma aşamasında ruyamda beyaz beyaz çeyizlerimi ve gelinliğimi ipe asıyordum yıkamışım sözde sonundada evlendim zaten hayırlısı imiş benm için demekki :laughing7:
:love8: :love8:


Uploaded with ImageShack.us

SeliN59

kızlar ben rüyamda görmedimde şöyle olmuştu benim kendi memleketimden görüştüğüm biri vardı ozamanlar ufaktım ilk çıktığımdı merak ediyodum acaba evlenirmiyiz diye bi arkadaş anlatmıştı yıldızlar uyarsa evlenirsiniz falan neyse bi hocaya gittik bizim mahalleden kadın onun annesinin ismiyle benim annemin ismini istedi sonra dedi boşuna ümitlenme bu çocukla senin yıldızın uyuşmuyo bununla senin işin olmaz zaten bu yakın zamanda başkasıyla evlencek senin kısmetin çok uzakta harbiden bikaç ay sonra küsüştük küsüştükten 6 ay sonrada nişanladı çok uzun bi süre kimseyle görüşemedim güvenim gitti sonra kocişimle tanıştım gerçektende uzaktandı ben tekirdağ o adana evlendik sona :love9: :love9: :love9:

muhribe

yüzünü görmedim de tanışacağımız hafta çok değişik rüyalar gördüm,

akvaryum dolusu kıpır kıpır balıklar görüyordum gün aşırı, bazen de çuval çuval incirler.. bunun gibi bi sürü şey daha. rüya tabirlerinde hep hayırlı kısmet diyordu, o zamanlar gülüp geçmiştim  :k06: ama haftasına kalmadan eşimle tanıştık  :love9:

iklima

Görmedim :(
Ananem anlatırdı,hayran hayran dinlerdim.onların zamanında kizlar tuz aşı yapar su içmeden yatar ve gece rüyalarında evlenecekleri erkeklerin onlara su verdiklerini görürmüşler.ananemde görmüş dedemi.hatta arkadaşlari birbirlerinin sevdiklerini kendi rüyalarinda górmüşler de o bile çıkmış
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

ยรlคภ๓คz göภlüm

 hep  evleneceğim kişi olarak uzun boylu, zayıf,  açık kumral ve ela gözlü biri hayalime gelirdi... sadece açık kumral değil de kumral beyaz tenli... ben de istihareye yatmıştım... evimizin arkasında o zamana kadar hiç farketmediğim çok güzel bir orman vardı hatta rüyamda "ben niye bu ormanı daha önce görmedim" diye düşündüm


iklima

Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

beynâ

ben eşimi görmedim ama eşimi gördükten sonra,aramızda birşeyler olmasının 1 sene filan öncesinde (gerçekten hiiçç niyetim yoktu ve asla olmaz diyordum o zamanlar eşim için,şakasını dahi yapanlara) rüyamda bi erkek bebeğim olmuştu ve aynı eşime benziyordu,rüyada bile "ne alaka benim bebeğim niye ona benziyor" demiştim.. rüyada erkek bebek hayırlı haberdir zaten,ona benzemesi de evleneceğimize işaretmiş :love9: