Karı Koca İlişkileri

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 18:31:52

« önceki - sonraki »

Emine

estim çok komikmiş senin kocan da yaw  :laughing7: o da üye olsun madem kendi düşüncelerini paylaşsın.Sen yine şanslısın hiç değilse ne yaptığınla ilgileniyor  :)

pınar

bizde eşimle kızım küçükken yani daha yaşını doldurmadığı dönemlerde ben bilgisayar karşısında oda tv karşısında olurduk. Ama naz 1 yaşını doldurduktan sonra uyanık olduğu zamanlarda devamlı ilgi bekleyince bu ayrılık sona erdi. :) aramızdada bu ayrılıktan dolayı iletişim bozuklukları başlayınca oturup konuştuk ve daha fazla beraber zaman geçirmeye karar verdik zaten Naz kesinlikle bilgisayar karşısına geçmemize izin vermiyor. Oda gelip klavye ve mouse ile oynamak istiyor.Rahat vermiyor yani.. Şuanda hayatımdan çok memnunum. :love7: Şimdi naz ve eşim mışıl mışıl uyuyorlar bende pc nin tadını çıkarıyorum. 

aslı

Bakıyorum ki her evde bizler bilgisayarın başından ayrılmaz olmuşuz. Eskiden kocişime kızardım yeter kalk bilgisayarın karşısından diye  :violent1:
Benim cocam bebişin altını falan değiştiremez ama diğer zamanlarda kendime zaman ayırabilmem için akşamları kıza o bakar. Tabii kızının cilvelerine dayanmaması daha büyük etken ama.
Çocuklarıyla ilgilenen koçişlerimiz var. O yüzden şanslıyız  :wav:




maiii

pc icad oldu kocişler bozuldu muabbet bitti kıslar benim koçişte öyle pc basında takılırrrrrr ben küserim surat yaparım :argue: :sad1:sonra gelir bana takılır gıdıklar barısırız tabi her aksam bu böleeeeeee
bebiş istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ÖZLEM

AYYYY VALLAHİ BİZDE DE ÖYLE
YATALIM DİYORUM SEN GİT 5 DAKKİKA SONRA GELCEM DİYO.BEN O GELENE KADAR UYUMUŞ OLUYORUM.YATTIĞIM ZAMAN HEMEN UYURUM.
BİR GECE YATTIĞINI FARK ETTİM SAATİ ARIYORUM SAAT YOK.SORUYORUM SÖYLEMİYO MEĞER SAATİ SAKLAMIŞ BULDUM VE BAKTIM SAAT 4 OLMUŞ.

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

efeemre

merhaba arkadaşlar...aslında bir kaçınızı farklı siteden tanıyorum....şükürün kavuşturana :toothy10: :toothy10:

pc olayı bence çok sakıncalı...iletişim kopmaya başladıkça artarak devam ediyor ve bağlar kopmaya başlıyor...bizim evde ki pc den kocişi mümkün olduğunca uzak tutuyorum bende girmiyorum...forumu ve sohbeti çok seviyorum ama iletişimi koparmaktan acayip rahatsızlık duyuyorum...tabi erkekler açısından bu sorun değil..bıraksanız sabahlara kadar otırsa pc karşısında tv karşısında...sürekli müdahele ediyorum yada konuşuyorum .... iletişimsiz paylaşımsız evliliğin hiçbir kıymeti olmaz diyorum tabi adam pes edip yanıma oturuyor....artık oda benim fikrimin doğruluğuna inanıyor zor olsada pc başından ayrılmak becerebiliyor...


filiz doğu

yelizaim

Tabi Filiz hanım,nasıl olsa siz sabahtan akşama kadar pc başında istediğiniz gibi cirit atıyorsunuz nette,zavallı eniştemin hiç öyle bir şansı yok,bari bırak da akşamları girsin adamcağız :tongue3: ::).Pc olayı sakıncalı diyene bakın :toothy10:

gülyağmuru

estım ne dıyım valla acayıp guldum.... ;D ;D farkındasınız demı kıslar kocışlerımız nasıl olmalarını ıstedıgmızı bıle bıle,nelerden hoşlandıgımızı bile bile yınede o monoton davranıslarına devam ederler... ya  bız, bızlerde onlara göre böylemıyız sızce...sızce bızlerde  onlara bıraz daha anlayıslı davranabılırmıyız...bılmıyorum ama aslında erkeklerı ıkna etmek çok basıt dıye dusunuyorum... ama formulunu bılmek lazım demı kıslar....

SEVİNÇ

Alıntı yapılan: tweety0555 - 14 Ocak , 2007, 14:08:22
VALAHI BIZIMDE BILGISAYAR FARKLI ODADA BEN ONUN BASINDA ESIM ISE TV KARSISINDA ;D ZATEN SADECE YIGIT UYANIKKEN BIRLIKTE OTURURYORUZ O UYUDGU AN BEN SOLUGU BURADA ALIYORUM ;DSUAN OLDUGU GIBI ::)O KOLTUGA YAYILMIS TV BASINDA BEN BURADA :D ONUNDA SIKAYETI YOK NEDEN MI BASININ ETINI YIYEN BIRI YOK KANALI DEGISTIR DIYE :P
Canım,bizim durumumuz da aynı...



berilce

he  he masallah diyin bakayim ,biz esimle oyle degiliz,aksamlari birbirimizle vakit gecirmek icin ugrasiriz,genelde pazartesi gunleri 4-5 tane film kiralariz,aksamlari sirayla onlari izleriz,film izlemiyosak ben nescafelerimizi hazirlarim o da monopoly oyununu hazirlar oturur monopoly oynariz yada baska oyun oynariz,kizim uyumuyosa onunla ilgileniriz,yada onuda yanimiza aliriz o da bizi izler.... arada kendi kendine biseyler soyler :k06:  sonracima haftasonlari o macini izler ben genelde bebisle ugrasirim,mac bitince sen slkllmlsslndlr der disari cikariz :laughing7:  disari cikmazsak ev isleriyle ugrasiriz,yada yemek yapariz beraber ikimizde severiz beraber yemek yapmayi,bazen mutfagi altust ediyo ama napalim... aksamlari onun baska isleri varsa ben nete girerim onun disinda beraber otururuz... evliligin monotonlasmamasi icin ugrasmak lazim  ;) ama bazen herseye ragmen monotonluk oluyo  :suclu:

SEVİNÇ

Maşallah canım.Haklısın uğraşmak lazım ama tek taraflı olmuyor.Adamlara göre gayet iyi evliliğimiz.



ÖZLEM


İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

fatma

kızlar nişanlıyım ama evlenince evimize ilk girecek  bilgisayarı :y25:  işinden dolayı akşamlarıda çalışması lazım  :honk: of sizleri duyunca böyle bizdemi öyle olacağız tamam cicim ayları olmayız sanırım ama sonrası böyledir muhakkak baştan tavır alayım bari  :director:   

ilknur

fatmacım inşallah olmazsınız bızler gibi benım kocamda aynı işten gelince hemen oturur pc nın başına hiç sıkılmazda valla sinir olurum kalk bırazda benımle çocuklarınla ilgilen derım ama bızımkı hiç duymaz bile aslında evlı olanlar için pc nın kötü yanlarıda var bizimle ilgilenmiyor ama ben canımı çook sevıyorum yanı kocacımı :nazar:

ilkimsu

Vallaha arkadaşlar aynı durum bizim evde de var.
Ben bilgisayar öğretmeniyim ve akşama kadar bilgisayarlarla uğraşmkatan iflahım kesiliyor. eve geldiğimde bilgisayarı görmek bile istemiyorum. şöyle uzanıp rahatlayıp tv izlemek istiyorum ama ne mümkün? Eşim işten geliyor. kapıyı açıyorum  beni öpüyor ve doğru bilgisayarlarımızın olduğu odaya gidiyor bilgisayarını açıyor. Onu görünce tüm şartellerim atıyor böyle sinirden kulaklarımdan dumanlar çıkıyor. Ama ne çare?
İşten geldikten sonra akşam yemeğine  kadar  bilgisayarının başında oluyor yemeği yiyoruz ve ellerini yıkayıp hemen bilgisayarının başına geçiyor. eskiden gidip tv izliyodum tek başıma o bilgisayar başındayken o zaman da yanımda ol falan filan diyor:( bahanesi: bilgisayar üzerinden iş yapıyor olmasıı)
Sonuç olarak akşama kadar ikimizde çalışıyoruz
sadece yemekte görüşüyoruz
geç vakitte işleri bittiği için gözlerimi açamıyor ve yatağa girince hemen uyuyorum
sabah erken kalkıp işe gidiyoruz
haftasonları da tüm günümüz pc başında geçiyorr
artık ben sıkıntıdan bilgisayar başında dantel-kazak falan örüyorum
ufff bıktım artık bilgisayardan
:cildir: