EFEBERKENİN MUTLULUKLARIII..:))))

Başlatan sevda, 08 Ocak , 2008, 15:58:59

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Bu Rotavirus asisi ne asisi oluyor arkadaslar  bize yapildimi yapimadimi bilemiyorum burdaki isimler cok enterasan oldugu iicn  :suclu: en azindan  su ise yaraiyormus diye sora bilirim dr. ypilip yapilmadigini .. bilgi verirseniz sevinirimm  ;)



hüseyin can

SEVDACIM NASILSIN CANIM EFE BERKE NASIL BİZİM İÇİN SÖYLEDİKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :opucuk: :opucuk:

efe & berke

CANIM MERABA.hÜSEYİN CAN NE KADAR TATLI ÖYLE,MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN.YALNIZ BENİM ADIM YEŞİM,SEVDA SĞOLSUN BAŞLIĞI YAPTI.HAYIRDIR SEN BAYBURTTA NE YAPIYORSUN,İŞ İÇİNMİ ORADASIN? :flowers: :-*

sevda

Canım işler karışmış sanırım ama olsunn hepsi bizim kuzlarımızz yavrularımızz...

Efeberkem nasıl annesiii.... ;) :opucuk: :opucuk:

efe & berke

Alıntı yapılan: sevda - 23 Ocak , 2008, 13:39:50
Canım işler karışmış sanırım ama olsunn hepsi bizim kuzlarımızz yavrularımızz...

Efeberkem nasıl annesiii.... ;) :opucuk: :opucuk:
meraba sevdacım,efede berkede çok iyiler sağol.Senin minik kuzun nasıl bakalım,yaramazlıklara devam mı?Yakışır benim arhanıma, :nazar:allah nazarlardan korusun çok tatlı yaaaaaa :opucuk:hele o uzun saçlarına bayıldım,lütfen öp benim için

sevda

Canım benim nedemk öpmemmi senin için bu arada sen benim kuzuma benden öpücüğü kondurmayı unutmuyorsun dimi yoksa bak fena halde bozuşuruz ona göree.... :k06:


Her gören zaten bu sıpanın önce saçlarına güzel sözler söylüyorr oda biliyor heme ellerini saçlarına atıyorrr...ay ben yandım bunlaa birde aynanın karşısından ayrılmıyor daha şimdiden megolaman düşünnn bunlar senin ilerde yaşıyacağın hallerin olucak annesiii ona göreee...benden demesiii.... :k06: