EFEBERKENİN MUTLULUKLARIII..:))))

Başlatan sevda, 08 Ocak , 2008, 15:58:59

« önceki - sonraki »

duru boncuk

bizi en çok etkileyen aşı karmaydı canım tabi bide verem ateş halsizlik  kızım bitmişti resmen ama rotavirüsün hiç bir yan etkisi olmadı zaten dr demişti hafif bi ateş dışında bişey yapmaz diye karmalarıda son olarak 5li alıp yaptırdım hiç ateşi çıkmadı bece sende öyle dene çünkü sağlık ocaklarındaki karmalar çocuğu bitiriyo resmen ???

efe & berke

sağlık ocağında değil,hastanede yaptırdım  ama sanırım yerli aşıydı,bu sefer değiştireceğini söyledi

cute_00

BEN  İLK  KARMA  AŞISINI SAĞLIK OCAAĞINDDA  YAPTIRDIM  ATEŞİ  FALANDA  ÇIKMADII  GAYET  TE KEYFİİ YERİNDEYDİİ BEBEĞİMİN  AMA TEDBİR  OLSUN  DİYE 3  GÜN  BOYUNCA  GECELERİ  FİTİL  VERDİİM GÜNDÜZLERİ  DE  CALPOL VERDİM...ATLATTIK...AYIN  17  SİNDE  TEKRAR  KARMA  AŞIMIZ  VAR...UMARIM  BUDA İLKİ  KADAR  ATEŞSİZ  GEÇER...HER  ÇOCUK  BİR OLMUYOO  TABİİ BUNUDA  GÖZ ÖNÜNDE  BULUNDURMAK  LAZIM.... :icon_thumright:



duru boncuk

sonaycım zaten calpol ve fitilden sonra nasıl ateşi olsunki çocuğun sen çnceden tedbir almışsın ama bize dr çıkmadan vermeyin dediği için vermedim hem sana tavsiyem çocuklara özelliklede erkek bebeklere fitil kullanılmaması öneriliyo aklında bulunsun canım :opucuk:

cute_00

ÖZGÜLCÜM  BANADA DOKTOR  ATEŞ YAPAR  DİYE FİTİL  VERDİ...DEDİĞİM  GİBİ  ÇOK FAZLA DEĞİL  TEDBİR OLSUN  DİYESADECE GCELERİİ  VERDİİM...AMA  SAOL GENEDE  ÖĞRENMİŞ OLDUM ERKEK  ÇOCUKLARA  FAZLA  FİTİLİN  İİ  OLMADIĞINII...BİLMİYODUUM...TŞK EDERİİM CANIM... :opucuk:



duru boncuk

ne demek canım yardımım olursa sevinirim  :opucuk:

efe & berke

merhaba arkadaşlar,ben geldim nasılsınız?

sevda

İYİYİ FISTIK SİZLER NASILSINIZZZ BAKİMMM....KUZUM NASILLL.... ;)

efe & berke

kızlar meraba ,dün efenin karma aşısını ve rotavirüsün sonuncusunu yaptırdım.Çok şükür geçen ayki gibi rahatsızlanmadı.Ben çocuğa yarım yerine tam fitil vermiştim ozaman,heralde ondan olmuş.Birde aşıdan sonra ateşlenmeden fitil vermemek gerekiyormuş,herzaman büyükleri dinlemek iyi olmuyor galiba ne dersiniz?

-Butterfly-

Eskiler tabiki biliyor ama zaman degisti onlarda bu hiza yetisemiyor bizde ileride kendi torunlarimizda aynisi olacagiz onu verdik bunu verdik diye ama malum her gun yeni birsey cikiyor onlarinda tecrubelerine guvenmek lazim ama bir noktaya kadar diye dusunuyorum ayrica bize burda fitil verdirmiyor dr.lar agri kesici damla veriyoruz biz fitil konusunda cok deneyimisizim  bence dr. danis bu tur konulari kulaktan dolma hareket etmemende fayda var canim.. :opucuk:



sevda

Canım yaa demek tam verdin birde ateşi çıkmadan ımmmm  :-\ ama gerçektende eskiler herşeyin en iyisini ve doğrusunu biliyor bak bizlerde şimdiden bütün bilgileri topluyoruz ilerde aynılarını bizde söyliycezz he heeee.... :k06:

efe & berke

valla kızlar büyük konuşmayım ama ben ilerde çocuklarıma ve inşallah olurda görürsem gelinlerime karışmayı düşünmüyorum.Bence biraz fırsat vermeli,sabırlı olup sana sorulmasını beklemeli,bizler artık cahil değiliz ki...kitaplar,internet.......sonunda dediklerini yapıyoruz ama ne oluyor gene bizim dediklerimize geliyorlar.(herzaman değil tabi büyüklere saygım sonsuz)Belki size ters geliyor ama ben kendi bildiğim gibi yetiştirmek istiyorum,fazla müdahale olmadan ne dersiniz?

-Butterfly-

Canim bende senin gibi kendim yetistirmek istiyenlerdenim (zaten istesemde istemesemde kendim tek basima yetistiryorum  :k06: )  Eskiler tabiki tecrubeli ama yeni yeni bir cok sey cikti eskilerde bunlardan birhaber  mesela bana kalsaydi oglum kesinlikle salama olayina girmezdim ama kayin validem hep ben uyurken  sallamis dolayisiylada oglum artik salamadan vee 'eeee eee 'yapmadan uyutmak imkansiz  :y25: bunun gibi bir suru ornek var ama canlari sagolsun  ;)



sevda

BENDE KARIŞMIYCAM VALLA AMA GEREKLİ OLDUĞUM ZAMANLAR MUTLAKA OLUCAKTIR.... ;)

berrak

SLM SAYFAN HAYIRLI VE BOL MUHABBETLİ OLSUN CANIM.CANIM AŞILARDAN BAHSETMİŞSİN BİZ HER AY BİR AŞI YAPTIRIYORUZ BUGÜNE KADAR 3 KARMA 1 VEREM AŞISI YAPILDI.ROTAVİRÜS"TEN DR.HİÇ BAHSETMEDİ,SENDEN DUYUNCA BENİMDE AKLIMA GELDİ.SİZE DR.MU SÖYLEDİ SENMİ YAPTIRDIN?BENDE YAPTIRMALIMIYIM?YADA İLERİKİ AYLARDAMI DR.YAPAR ACABA. :dontknow:  SENİ OĞULLARINI ÇOK  :opucuk:   :opucuk:   :opucuk: